siz bu durumda napardınız söyleyin lütfen

yusraa

kızım benim dünyamm
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
249
48
43
Hanımlar merhaba ben yeni bir ile taşındım ve tayin sebebiyle aynı yerden bizimle gelen bir arkadaş var daha görüşmedik bi kaç ay oluyor ben doğuma annemlere gitmiştim işte herneyse kendisiyle samimiyetim yok ama ikimizin aynı yerden geliyor oluşuyla görüşmek istiyor beni cağırıyor ben minicik bebekle nasıl gidim havada soğuk bişi olmaz diyor anlıyorum bende isterim ama mesafe çok uzak araba yok otobüste çok uzun ve yürümem gereken mesafe çok uzun bebeğimin aşı sebebiyle ateşide vardı herneyse dün yine aradı sana gelicez dedi kendine bi arkadaş grubu kurmuş tanismak istiyorlar seninle dedi bende buyrun dedim sonra dediki benim çocuk çiçek çıkarıyor gelemicem ben sok oldum diğerlerini hiç tanımıyorum 6-7 kişi hiç tanımam etmem çocuklarıda varmış sen yoksan ben napim onları tanımam etmem yani ama bişi diyemedim sen kendin tek gelsene misafir sevmeyen insan değilim yanlış anlaşılmasın durum farklı bozuldum bayağı bebeğim inanılmaz huysuz nasıl hizmet edicem bilmiyorum kimseyide tanımıyorum eşimde sinirlendi kabul etme istersen böyle şeymi olur dedi bilmiyorsun kimseyi kendiside yok bebek yeni oldu anlayış göstermeleri lazım o kadar kişiyi gönderiyor siz olsanız napardınız hanımlar şunuda belirteyim kızım 1 dk durmaz gazından sürekli geziyoruz evde eşim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum kıyameti koparıyor küçük hanım napim ben sizce

Hanımlar merhaba ben yeni bir ile taşındım ve tayin sebebiyle aynı yerden bizimle gelen bir arkadaş var daha görüşmedik bi kaç ay oluyor ben doğuma annemlere gitmiştim işte herneyse kendisiyle samimiyetim yok ama ikimizin aynı yerden geliyor oluşuyla görüşmek istiyor beni cağırıyor ben minicik bebekle nasıl gidim havada soğuk bişi olmaz diyor anlıyorum bende isterim ama mesafe çok uzak araba yok otobüste çok uzun ve yürümem gereken mesafe çok uzun bebeğimin aşı sebebiyle ateşide vardı herneyse dün yine aradı sana gelicez dedi kendine bi arkadaş grubu kurmuş tanismak istiyorlar seninle dedi bende buyrun dedim sonra dediki benim çocuk çiçek çıkarıyor gelemicem ben sok oldum diğerlerini hiç tanımıyorum 6-7 kişi hiç tanımam etmem çocuklarıda varmış sen yoksan ben napim onları tanımam etmem yani ama bişi diyemedim sen kendin tek gelsene misafir sevmeyen insan değilim yanlış anlaşılmasın durum farklı bozuldum bayağı bebeğim inanılmaz huysuz nasıl hizmet edicem bilmiyorum kimseyide tanımıyorum eşimde sinirlendi kabul etme istersen böyle şeymi olur dedi bilmiyorsun kimseyi kendiside yok bebek yeni oldu anlayış göstermeleri lazım o kadar kişiyi gönderiyor siz olsanız napardınız hanımlar şunuda belirteyim kızım 1 dk durmaz gazından sürekli geziyoruz evde eşim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum kıyameti koparıyor küçük hanım napim ben sizce
Kabul etmeyin tabi ki. Arkadaşınızı arayıp sen gelmiyorsan program iptal olsun, başka zaman ağırlarım deyin olsun bitsin. Bunda çekinecek bişey yok.

Edebiyat dersinde değiliz neyse.

Arkadaşın olsada çocukla gezeceksin olmasa da.
O bana yardım eder diye düşünüyorsan düşünme tırnağın varsa başını kaşı.
Bence gelsinler tanış değişiklik olur.

Kadın manyak uzakdur ara bebeğin hasta olduğunu misafir kabul edemeyeceğini söyle hem tanımadığın insanlarla ne konuşacaksınki

Bir nokta virgül koymak çok mu zor acaba bunları yazarken?
Çok sıkıcı oluyor. Okumak imkansız yani.
Biraz dikkat etmek lazım. Okuyan olursa cevap verir artık.
Akıllı telefonlar zor oluyor kelimeleri değiştiriyor onla uğraşmaktan dikkat edememişim düzeltmeye çalışcam

Ben olsam kabul etmem
bazıları böyle gezmeye yer arıyor
arkadaşlarını da peşine takıp geliyor en sinir olduğum şey

Edebiyat dersinde değiliz neyse.

Arkadaşın olsada çocukla gezeceksin olmasa da.
O bana yardım eder diye düşünüyorsan düşünme tırnağın varsa başını kaşı.
Bence gelsinler tanış değişiklik olur.
Bebeğim rahatsız gezemiyorum yeni hastalık atlattık tekrar korkuyorum bunu biliyordu biraz anlayış beklerdim kimseden yardım beklemiyorum ama sayı az değil napıcam evet değişiklik olur ama bu durumda zor inanın gün içinde ailemle görüşmeye bile fırsatım olmuyor belki tecrübesizlikten kaynaklı

Eğer o kişilerle tanışmak istiyorsan kabul et, o kadar kişiden birinden biri yardım eder herhalde.Ola ki etmezler kibarca yardım isteyebilirsin:KK53:

Ama gelip tanissamda gorusemem zaten diyorsan iptal et..

Onun cocugu rahatsizsa seninki de huzursuz aglayan bebekle de nasil agirlayacaksin, belki yalniz kalirlar arada sen bebeginle ilgilenirken, arkadasin olsa yanlarinda olurdu.o_O

Ben olsam kabul etmem
bazıları böyle gezmeye yer arıyor
arkadaşlarını da peşine takıp geliyor en sinir olduğum şey
Gelsin tabikide ama durum ortada dediğiniz gibi grubla gelmesi sinirlendirdi benide bir de kendi yokken

Kesinlikle kabul etme oğlumun bebeklikdönemindeki paniğimi düşünüyorumda sana hak veriyorum

Kadın manyak uzakdur ara bebeğin hasta olduğunu misafir kabul edemeyeceğini söyle hem tanımadığın insanlarla ne konuşacaksınki
bende ona sasırdım insanarı tanımıyorum ama o grup anladığım kadarıyla gezmek isteyen bi grup hepsi farklı insanlar hiç biri arkadaşım değil o tanıdığım kişiylede gene samimiyetim yok yani durumu izah etmiştim değişen bişi olmadı

Kesinlikle kabul etme oğlumun bebeklikdönemindeki paniğimi düşünüyorumda sana hak veriyorum
bende çok panik biriyimdir şimdiden gözüm korkuyor misafiri severim aslında eşimle sürekli misafir çağırırdık ama eşim bile korkuyor misafir çağırmaya bebeğim inanılmaz huysuz bi kere çağırdık doğumdan sonra kızım burnumuzdan getirdi yazık misafirlerinde eli ayağına dolaştı

Ne münasebet tanımadığın kişileri yollayıp kendi gelmiycek oldu başka ara müsait. Değilim gelmesinler söyleyin yorucu ve zor olur boşver çok düşünmeyin başka zamn inşllh beklerim de geçiştir.

Bir tane bile noktalama isareti kullanmadan kendini ifade etme cabani tebrik ederim. Ustelik basarili da olmussun, sabirla okuyup anlayanlar olmus.
Noktanıza , virgülünüze başlicam he ne takıntılısınız neyse ne muhalefet olmayın böyle sıkıldım bu mevzu saçmasından .noktalama olmadan da anlaşılır yoruyor ne ya

Bir tane bile noktalama isareti kullanmadan kendini ifade etme cabani tebrik ederim. Ustelik basarili da olmussun, sabirla okuyup anlayanlar olmus.
teşekkür ederim ama durumu belirtmeye çalıştım öncki msajda şuanda bi yandanda kızımla ilgileniyorum ondan acele ettim

Bir nokta virgül koymak çok mu zor acaba bunları yazarken?
Çok sıkıcı oluyor. Okumak imkansız yani.
Biraz dikkat etmek lazım. Okuyan olursa cevap verir artık.
Çok kibarsınız :)

Konu sahibi sizin yerinizde olsam arkadaşıma tatlı bir dille cocuğumun durumu anlatır daha uygun bir zamanda gelmelerini söylerdim. Ama arkadaşınız varken misafir ağırlayabilecek durumdaysanız onsuzda ağırlayabilirsiniz. Sizinle tanışmak istiyorlarmış belkide çok hoş dostluklarınız olabilir, o kadar yabancıyla ne konuşabîlirim diye düşünmeyin bence.

Noktanıza , virgülünüze başlicam he ne takıntılısınız neyse ne muhalefet olmayın böyle sıkıldım bu mevzu saçmasından .noktalama olmadan da anlaşılır yoruyor ne ya
Senden atomu parcalamani beklemiyor kimse. Sacmalik dedigin sey bizim dil bilgisi kurallarimiz, haddini bil.

Back
X