Hanımlar merhaba ben yeni bir ile taşındım ve tayin sebebiyle aynı yerden bizimle gelen bir arkadaş var daha görüşmedik bi kaç ay oluyor ben doğuma annemlere gitmiştim işte herneyse kendisiyle samimiyetim yok ama ikimizin aynı yerden geliyor oluşuyla görüşmek istiyor beni cağırıyor ben minicik bebekle nasıl gidim havada soğuk bişi olmaz diyor anlıyorum bende isterim ama mesafe çok uzak araba yok otobüste çok uzun ve yürümem gereken mesafe çok uzun bebeğimin aşı sebebiyle ateşide vardı herneyse dün yine aradı sana gelicez dedi kendine bi arkadaş grubu kurmuş tanismak istiyorlar seninle dedi bende buyrun dedim sonra dediki benim çocuk çiçek çıkarıyor gelemicem ben sok oldum diğerlerini hiç tanımıyorum 6-7 kişi hiç tanımam etmem çocuklarıda varmış sen yoksan ben napim onları tanımam etmem yani ama bişi diyemedim sen kendin tek gelsene misafir sevmeyen insan değilim yanlış anlaşılmasın durum farklı bozuldum bayağı bebeğim inanılmaz huysuz nasıl hizmet edicem bilmiyorum kimseyide tanımıyorum eşimde sinirlendi kabul etme istersen böyle şeymi olur dedi bilmiyorsun kimseyi kendiside yok bebek yeni oldu anlayış göstermeleri lazım o kadar kişiyi gönderiyor siz olsanız napardınız hanımlar şunuda belirteyim kızım 1 dk durmaz gazından sürekli geziyoruz evde eşim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum kıyameti koparıyor küçük hanım napim ben sizce
Kabul etmeyin ya, kızım aşı oldu biraz huysuz onunla ilgilenmem lazım başka zamana diyerek savuşturun. Bence o arkadaşınız da mantıklı değil. Hayır diğer insanlar da tanımadıkları birinin evine aracı da yoksa niye giderler ki? Herkes normal de ben mi tuhaf düşünüyorum acaba