- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
6 ay once tasindigim binada bu ara komsuluk çatısmalari olustu kizlar..karsi komsumda oturmalar kahvaltilar yapilip benim kapim tiklanmamisti nezaket icabi da olsa..benim.gibi bir diger arkadas daha ...ikimizin haberi olmiyordu pek toplantilardan...bu vesileyle biz bu komsuyla samimiyet kurmaya basladik..kafa dengi oldumuzu farkettik birlikte kahkaha atacak konularimiz oldu kisa zamanda..ama.yinede cok samimi degiliz tabiki hersey yeni yasaniyor suan..ama diger komsuyu daha bi dışliyorlar gecenki toplanmalarinda bana msj atti ev sahibi gel buyur diye..bende onlara.kirgin oldugumdan gitmek istemedim.cvp yazmadim digeriyle dertlesmeye devam ettik..bunun uzerine kac kere toplandilar eşli falan da olsa..ama.bizim.yine haberimiz yok..gevende bu arkadasla kahve ictik paylastik durumda..bitanesi hemen yazmis (kiskanclik sezdik buarada) en kisa zamanda toplanalim.diye ..sira bendeydi ben davey ettim.. azoncrde bana msj atmis bir tanesi sali gunu bende toplaniyoruz sana da soyleyim.mutlaka gel yazmis...ama diget sevdigim.gorustugum.komsuma yazmamis...ben simdi onu birakip gitmek istemiyorum..bi yanimda seni dislamiyorlarki daha yeni tanidigin biri icin neden diger komsularinla gorusmuyorsun diyor...siz olsaniz napardiniz...digerleri dedigim.gibi hele birtanesinden hic hoslanmiyorum .ortaligi karistiran bir tip..bir araya geldigimdeki konusmalari sozleri bunu belli ediyor ...sevdigjm.komsumlada bunlari da konusmustuk....hem digerleri hakkinda dertlesip hem onlarin davetine icabet etsem arkadasim.bana kirilir hakkimda yanlis dusunurmu sizce.? Ya gercekten cok arada kaldim...politik olmak istiuorum aslinda...hem kaybetmemek istiyorum.kimseyi hem kotu olmamak hem sıkı ďostlul kurmak o sevdigom.komsumla..ama digerleriylede kotu olmak istemiyorum merabamiz deval.etsin istiyorim
Ben boyle davetlere icabet etmedikce tamamen sorun cikabilir..sonuç hic komşum kalmayack ...of cok karistim kizlar bana akil verin lutfen
Ben boyle davetlere icabet etmedikce tamamen sorun cikabilir..sonuç hic komşum kalmayack ...of cok karistim kizlar bana akil verin lutfen