Siz bunu sorun eder misiniz. Esim ve arkadaslari.

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Merhaba. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Benim esimin iki tane cok yakin bekar erkek arkadasi var. Ozellikle birisiyle cok sik gorusuyor. Biz farkli sehirlerde yasamak zorunda oldugumuz icin ayri oldugumuz zamanlarda genelde aksamlari birlikte vakit geciriyorlar. Hatta gecen gece konsere gittiler. Esim aradi hep haber verdi. Basta biraz bozuldum ama sorun olmayinca birsey demedim.

Bekar olduklarini basta belirttim. Nedenine gelecek olursak cok fazla bekar muhabbeti dondugunu dusunuyorum. Bir iki mesaja da denk gelmistim hatta. Capkinlik uzerine. Espiri ayagina esime akil verme gibi. Esimden yana su an bir sikinti yok ama beni iskillendirmiyor degil durum.

Su swarm uygulamasi var ya. Orda biraz stalk yaptim yalan yok. Esimin bu cok gorusuyor dedigim arkadasi gittigi mekanlarda kizlari eklemis de eklemis. Cogu kabul etmemis. 500 kisi eklemis oyle soyleyim. Cocugu da gorseniz eli yuzu duzgun isi gucu yerinde birisi. Cakal birsey degil yani. Keza diger arkadasi da boyle hatta daha beter diye duymustum. O da instagramdan surekli kizlarla takiplesiyormus ama sanirim eakort gibi olabilir. Cunku esim ve diger arkadaslari ne yapiyor bu cocuk diye sasiriyorlardi bir ara.

Siz olsaniz bu durumlari sorun eder misiniz? Birsey yapar misiniz? Yaparsaniz ne?

Bu iki arkadasini eve yemege cagiriyim dedim. Oturup kaynasalim. Merhaba merhaba iletisimimiz. Daha ileriye gitmedi ve bu durumdan da rahatsizim. Genelde evlilerle cift olarak gorusuyoruz ama ne yapiyim esleri yoksa da ikisini cagiralim dedim esime. O da tamam dedi ama oyle havada kaldi konusma. Sizce yemege davet edip yakinlik kurmali miyim?

anlamadım ki.
kaynaşsan ne olacak çocuk swarmdan kızları eklemeyi mi bırakacak?
Aaa bu arkadasimiz da evli derler belki sacma akillar vermezler. Yada ne biliyim evlilige ozenirler. Kendimi baya baya dista kalmis hissediyorum. Biraz da panikliyorum sanirim.

Aklima gelmedi degil. Iyi cocuklar da aslinda. Gorusme de diyemiyorum da aday bulamadim
Ben yerimi ayirttim.

Senlik bir durum yok ki ortada. Yakinlassan da bir ise yaramaz, uzak dursan da. Esinin sogumasini saglamalisin.

Uzum uzume baka bakarir.
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim.

Hangisini secersen...

Yuva yapmak sevaptır hemen haber salalım vardır bir aday burda bile çıkar boşver fazla takma yapacak adam her türlü yapar. Güvenmek ve güvendiğini söylemek her zaman iyi sonuç verir.

Bekar olmalarının bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Evli de olsa bekar da olsa bir erkeğin gözü dışarıdaysa sürekli aranıyor modundaysa bunun arkadaşlarını da etkileyeceğini düşünmüyorum. Sonuçta eşinizi zorla sokmuyorlar o ortamlara.
Biz de evli olan arkadaşlarımızla muhabbetimize devam ettirmek istiyoruz dışlamayın artık bizi
Yani evli bekar farketmez, eşinizin arkadaşları evli de olsa bu tarz muhabbetlere girebilirler eğer yeterli olgunluğa gelmemişlerse. Arkadaşlarıyla görüşmesini kısıtlarsanız da daha çok kıymete biner arkadaşları.

Ben yerimi ayirttim.

Senlik bir durum yok ki ortada. Yakinlassan da bir ise yaramaz, uzak dursan da. Esinin sogumasini saglamalisin.

Uzum uzume baka bakarir.
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim.

Hangisini secersen...
Ya nasil soguyacak ki. Fesat mi sokuyum aralarina. Saka bi yana da bunun pek mumkunu yok. Baya can cigerler yani.

Aaa bu arkadasimiz da evli derler belki sacma akillar vermezler. Yada ne biliyim evlilige ozenirler. Kendimi baya baya dista kalmis hissediyorum. Biraz da panikliyorum sanirim.

belli paniklemişsin.
iş eşinde biter hem nereden biliyorsun saçma akıllar verdiklerini.
o karakter meselesi evli de olsa bir erkek saçma akıl verebilir.

Onlar zaten eşinizin arkadaşı sizçn değil siz niys samimi olacaksınız hatta eşşniz uzaklaşsın diye siz de samimi olmayın

Esinizle farkli sehirlerdeyseniz arkadaslariyla sik gorusmesi cok cok normal.
Esimin de bekar arkadaslari var ama bekarlar diye tedirgin olmadim. Hicbirinin ozel hayatini da kurcalamadim. Capkinlik muhabbeti yapmazlar ama yapacak tipler evliyken de yapiyor. Capkinligi sadece bekarlar yapmiyor.
Evli ciftler olarak gorusup birlikte karilarini aldatan ve birbirlerine canak tutan evli adamlar da var.
Sizin tanismaniz bisey ifade etmez. Bekar olmalari da illa esinizi kotu yola sokacaklari anlamina gelmez. Zaten koca adam, kimse kimseye zorla bisey yaptiramaz.

Sorun bekar arkadaslarda degil,evli olan esinizde. Evli bir adam ordan burdan arkadas edinemez ama bekar arkadaslariyla gayet normal vakit gecirebilir

Benim eşimin de bu tarz bir arkadaşı vardı, nişanlıyken tanışmıştım ve hiç sevmemiştim.
O da beni benzer şekilde sevmemiş ,eşime bosver neden evleniyorsun,bekar hayatı çok güzel ,evlenip başını yakma falan demiş

Bunu eşim ağzından kaçırdı ve ben o gün çok ciddi yasak getirdim görüşmelerine çünkü o boyu devrilesi sürekli eskort vs pesinde koşan bir kımıl zararlisiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…