- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Aklima gelmedi degil. Iyi cocuklar da aslinda. Gorusme de diyemiyorum da aday bulamadimBekar arkadaslarini evlendirin. Swarm kullanmayani ben alabilirim.
Aaa bu arkadasimiz da evli derler belki sacma akillar vermezler. Yada ne biliyim evlilige ozenirler. Kendimi baya baya dista kalmis hissediyorum. Biraz da panikliyorum sanirim.anlamadım ki.
kaynaşsan ne olacak çocuk swarmdan kızları eklemeyi mi bırakacak?
Aaaah ah. Keske evlenseler. Ben yapacagim dugunlerini. En cok ben oynarim herhalde dugunlerinde.Bencede baslarini bağlayin. Digeride bana dustu sanirim
Ben yerimi ayirttim.Aklima gelmedi degil. Iyi cocuklar da aslinda. Gorusme de diyemiyorum da aday bulamadim
Ya nasil soguyacak ki. Fesat mi sokuyum aralarina. Saka bi yana da bunun pek mumkunu yok. Baya can cigerler yani.Ben yerimi ayirttim.
Senlik bir durum yok ki ortada. Yakinlassan da bir ise yaramaz, uzak dursan da. Esinin sogumasini saglamalisin.
Uzum uzume baka bakarir.
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim.
Hangisini secersen...
Aaa bu arkadasimiz da evli derler belki sacma akillar vermezler. Yada ne biliyim evlilige ozenirler. Kendimi baya baya dista kalmis hissediyorum. Biraz da panikliyorum sanirim.
Uzum uzume baka bakarir.
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim.
Olmaz daha cok baglanirlar. Gizli gizli is cevireceksin.Ya nasil soguyacak ki. Fesat mi sokuyum aralarina. Saka bi yana da bunun pek mumkunu yok. Baya can cigerler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?