Burada 1 tane güzel konu açsam 10 tane de dert anlatıyorum ardından.. Düğüne yaklaşıyoruz diye galiba ikimiz de çok stresliyiz nişanlımla.. İtalya'dan döneli 5 gün oluyor, geleceğimiz sabah barıştık o da ailelerimize yansımasın diye. Orada burnumdan getirdi, iki gün iyiysek üçüncü gün yine kavga yine sorun.. Korkuyorum evlenince de böyle olacak diye. Arkadaşıma italyan erkekleri şöyle böyle diye anlatmıştım mesajlarımı okudu bugün.. etmediğimiz kavga kalmadı.. Böyle takıntıları olmazdı, kıskançtır ama böyle lafa söze takılmazdı.. Bugün mesajlar üzerine biraz tartıştık.. ' sorun etmiyorum diye abartıyorsun, ben b*ynuzlu değilim rahatsız oluyorum artık' dedi.. Normalde bugün geç saatlere kadar beraber olacaktık ama kavga uzadı beni kafeden çıkartıp eve bıraktı. Yanlışım ne burda? İtalyan erkeklerinin yakışıklılıkları tescilli sayılır, kabul görmüş bir sey.. Sıradan bi geyik döndürüyorduk arkadaşımla.. Gittik döndük adam değişti.. en ufak bi erkekle ilgili yorum yapsam hemen tiksinerek bakıyor laf ağzımda kalıyor ama benim kötü bi niyetim yoktu.. Geçen gün de göğsüm biraz açılmış diye bıktım senden, aptalsın! ' demişti.. Amacın ne diye ciddi ciddi kavga etti benimle.. Bi hatam da yok, ne yapacağımı şaşırdım, neden birden tahammülünü yitirdi bana karşı anlamıyorum.. :'(