Siz de bıktınız ben de..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
Burada 1 tane güzel konu açsam 10 tane de dert anlatıyorum ardından.. Düğüne yaklaşıyoruz diye galiba ikimiz de çok stresliyiz nişanlımla.. İtalya'dan döneli 5 gün oluyor, geleceğimiz sabah barıştık o da ailelerimize yansımasın diye. Orada burnumdan getirdi, iki gün iyiysek üçüncü gün yine kavga yine sorun.. Korkuyorum evlenince de böyle olacak diye. Arkadaşıma italyan erkekleri şöyle böyle diye anlatmıştım mesajlarımı okudu bugün.. etmediğimiz kavga kalmadı.. Böyle takıntıları olmazdı, kıskançtır ama böyle lafa söze takılmazdı.. Bugün mesajlar üzerine biraz tartıştık.. ' sorun etmiyorum diye abartıyorsun, ben b*ynuzlu değilim rahatsız oluyorum artık' dedi.. Normalde bugün geç saatlere kadar beraber olacaktık ama kavga uzadı beni kafeden çıkartıp eve bıraktı. Yanlışım ne burda? İtalyan erkeklerinin yakışıklılıkları tescilli sayılır, kabul görmüş bir sey.. Sıradan bi geyik döndürüyorduk arkadaşımla.. Gittik döndük adam değişti.. en ufak bi erkekle ilgili yorum yapsam hemen tiksinerek bakıyor laf ağzımda kalıyor ama benim kötü bi niyetim yoktu.. Geçen gün de göğsüm biraz açılmış diye bıktım senden, aptalsın! ' demişti.. Amacın ne diye ciddi ciddi kavga etti benimle.. Bi hatam da yok, ne yapacağımı şaşırdım, neden birden tahammülünü yitirdi bana karşı anlamıyorum.. :'(

Saygı bir ilişkideki en önemli şey.
O yitirildiği zaman hiçbir şeyin anlamı kalmıyor ne yazık ki..

evlilik stresinden kaynaklı sanırım gerginlikler oluyodur haliyle bu kadar abartmasa iyi olurdu evlilik ne zaman kısmetse

Iyi de şimdi siz o kızlardan konuşsa rahatsız olursanız tepkisi normal gibi geldi

Önceden böyle değilse de şimdi iş ciddiye binince stres arttıkça tepkiler de normal dışı olabiliyor

Ama o aptal vs çok çirkin

Düğünü ertele. Sana aptal diyen biriyle beraber olma diyeceğim ama aslında böyle değildi diye başlayan cümleler kuracağını bildiğim için demiyorum

Yok öyle bir sey demeyeceğim.. artık onu korumak istemiyorum gerçekten kalbim kırık.. böyle böyle saygıyı da yitireceğiz diye korkuyorum.. Üstümde büyük bi baskı hissediyorum, mekanı da seçtik düğün için ileri bi tarihe aldırmak nasıl olur bilmiyorum.. Yeni problemler olacak bu sefer, sizden baska kimseyle tartısamıyorum bunları.. :'(

Arkadaşınızın kıskanç olmaması başka erkekler hakkında bu kadar rahat olmanızı gerektirmez abartmışsınız

Bunu rahatlık olarak görmüyorum, bunlar sıradan şeyler..

Onun bir sorunu var belli ki seninle. Ciddi ciddi al karşına ve konuş. Bu saçma tavırlarının sebebi nedir? de..

Iyi de şimdi siz o kızlardan konuşsa rahatsız olursanız tepkisi normal gibi geldi

Önceden böyle değilse de şimdi iş ciddiye binince stres arttıkça tepkiler de normal dışı olabiliyor

Ama o aptal vs çok çirkin

Rus kızından bahsetse ve rusyaya beraber gidip gelmişsek o kadar da dert etmezdim..

evlilik stresinden kaynaklı sanırım gerginlikler oluyodur haliyle bu kadar abartmasa iyi olurdu evlilik ne zaman kısmetse

10 Mayıs.

Onun bir sorunu var belli ki seninle. Ciddi ciddi al karşına ve konuş. Bu saçma tavırlarının sebebi nedir? de..

Yapamıyoruz onu şu ara.. eskiden kırgınlığımız en fazla 1 gün sürerdi.. Israrla benim haksız olduğumu savunuyor.. Eskiden de kıskançtı ama bu kadar ileri gitmiyordu..

İyi ama buna bir ayar çekmezseniz korkarım evlendikten sonra yüzgöz olununca daha çok artacak bu sıkıntılar..

İyi ama buna bir ayar çekmezseniz korkarım evlendikten sonra yüzgöz olununca daha çok artacak bu sıkıntılar..

O kadar inanmış ki haklı olduğuna suçlu hissettirdi... Bakalım aramamayı düşünüyorum.. ama o da çok inatcı.
Ağlamaklıyım ne yapacağımı bilmiyorum düğüne ramak kala derdimiz italyan erkeği.. oof

Burada 1 tane güzel konu açsam 10 tane de dert anlatıyorum ardından.. Düğüne yaklaşıyoruz diye galiba ikimiz de çok stresliyiz nişanlımla.. İtalya'dan döneli 5 gün oluyor, geleceğimiz sabah barıştık o da ailelerimize yansımasın diye. Orada burnumdan getirdi, iki gün iyiysek üçüncü gün yine kavga yine sorun.. Korkuyorum evlenince de böyle olacak diye. Arkadaşıma italyan erkekleri şöyle böyle diye anlatmıştım mesajlarımı okudu bugün.. etmediğimiz kavga kalmadı.. Böyle takıntıları olmazdı, kıskançtır ama böyle lafa söze takılmazdı.. Bugün mesajlar üzerine biraz tartıştık.. ' sorun etmiyorum diye abartıyorsun, ben b*ynuzlu değilim rahatsız oluyorum artık' dedi.. Normalde bugün geç saatlere kadar beraber olacaktık ama kavga uzadı beni kafeden çıkartıp eve bıraktı. Yanlışım ne burda? İtalyan erkeklerinin yakışıklılıkları tescilli sayılır, kabul görmüş bir sey.. Sıradan bi geyik döndürüyorduk arkadaşımla.. Gittik döndük adam değişti.. en ufak bi erkekle ilgili yorum yapsam hemen tiksinerek bakıyor laf ağzımda kalıyor ama benim kötü bi niyetim yoktu.. Geçen gün de göğsüm biraz açılmış diye bıktım senden, aptalsın! ' demişti.. Amacın ne diye ciddi ciddi kavga etti benimle.. Bi hatam da yok, ne yapacağımı şaşırdım, neden birden tahammülünü yitirdi bana karşı anlamıyorum.. :'(

italyan erkeği de olsa başka erkeklerden konuşmandan rahatsız olabilir bu çok normal. ben de olsam erkek arkadaşım rus bile olsa başka kızlardan bahsetse rahatsız olurdum. ha konuşmayla kendi aralarında konuşsalar neyse ama mesajlaşmak biraz can sıkıcı olur. ancak sana aptal demesi falan olmamış. bence oturun konuşun. sorunlarınızı çözmeye çalışın.

bu şekilde evlenmek ne derece mantıklı bilemedim. her gün kavga.

Duygu merhaba.
Diğer nisanlindan ayrildiktan sonra aceleye getirdiğini düşünüyordum hep .
Hani acisini cikarmak için gibi...
Bilmiyorum yanlis mi düşünüyorum ama eğer ask yoksa içinde bence bile bile ateşe atma kendini.

Yok öyle bir sey demeyeceğim.. artık onu korumak istemiyorum gerçekten kalbim kırık.. böyle böyle saygıyı da yitireceğiz diye korkuyorum.. Üstümde büyük bi baskı hissediyorum, mekanı da seçtik düğün için ileri bi tarihe aldırmak nasıl olur bilmiyorum.. Yeni problemler olacak bu sefer, sizden baska kimseyle tartısamıyorum bunları.. :'(

Bunu rahatlık olarak görmüyorum, bunlar sıradan şeyler..

Siz yakışıklı erkeklerden bahsederseniz, nişanlınıza cevap hakkı doğar.

Hayır madem konuşuyorsunuz aranızda kalsın. Hoş değil.

Siz yakışıklı erkeklerden bahsederseniz, nişanlınıza cevap hakkı doğar.

Hayır madem konuşuyorsunuz aranızda kalsın. Hoş değil.

Mesajlarımı kendim okutmadım.. gördü bir şekilde.

italyan erkeği de olsa başka erkeklerden konuşmandan rahatsız olabilir bu çok normal. ben de olsam erkek arkadaşım rus bile olsa başka kızlardan bahsetse rahatsız olurdum. ha konuşmayla kendi aralarında konuşsalar neyse ama mesajlaşmak biraz can sıkıcı olur. ancak sana aptal demesi falan olmamış. bence oturun konuşun. sorunlarınızı çözmeye çalışın.

bu şekilde evlenmek ne derece mantıklı bilemedim. her gün kavga.

Ben olmam çünkü herhangi bi tanesini övmüyorum.. sıradan bir konu. Hala konusmadık aramız kötü bi yandan evimizle uğraşıyoruz bakalım ne olacak..

Duygu merhaba.
Diğer nisanlindan ayrildiktan sonra aceleye getirdiğini düşünüyordum hep .
Hani acisini cikarmak için gibi...
Bilmiyorum yanlis mi düşünüyorum ama eğer ask yoksa içinde bence bile bile ateşe atma kendini.

Akın benim yaralarımı sardı, kurtarıcım oldu. ona aşığım.. Eski nişanlımla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum evlilik kararımın.. Çünkü bu Akın a da haksızlık olurdu.. Başta kendime de sordum bunu ama gerçek duygular olduğuna eminim.. Bize nazar değmiş olabilir ama beni Akın gibi seven olmadı hiç.. o benim uğurum.. Gerçi şuan bi kaşık suda boğabilirim..

Düğüne az kaldıysa kalmıştır. Duğune kadar olan zaman tanıma evredidir. Olmuyorsa nikah masasından bile dönülür. Evlilik oyle kolay değil. Bir ömür ince ince işlenecek. Tüketmeden gitmek gerekiyor ki evlilik taze kalsın.
..
Gerek yoktu o konuşmalarınızı nişanlınızın görmesine. Hoş konuşmalar değil zaten.

Nişanlınızın aptalsın" ve " boynuzlu" ( bu suçlayıcı saçma bir tepki) kelimesinin üzerinde durun muhakkak. Bu sozune çok kırıldığınızı, aranızda asla böyle kelimelerin geçmesini istemediğinizi ısrarla söyleyin.
Saygı sevgiden önce gelir bana göre. Saygı yoksa sevgi zaten yoktur; yalan sevgidir o.

Nisanliniz hakli.
Nisanli olan bi kiz baska erkekler hkkinda konusmayi cok normal goruyosa ilerde erkekte aldatmayi kendine hak gorur.
Hicte bisy yapamazsinz.
Ne dmek nisanliyken o yakisikli bu yakisikli demek.
Zaten kizmiyr diye devamini getirmissinz ama bi kadininda agirligi olmali.
Nisanlisiniz.

yaptığın hoş değil bunu kabullen...kimin olsa hoşuna gitmezdi...gerçi cafe olayından bitirmediysen daha da biitirmessin
son konuların hep onun kıskançlı ile ilgili...
acısını mı çıkartıyorsun napiyorsun...ama bu adam sana çok çektirecek emin ol...
soğutuyorsun kendinden ve üzülen sen olucaksın

X