Siz de böyle birşey oldu mu?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar...Hamile kaldığınız ilk ay regl geçiyor olmuyorsunuz ya bu ayda siz regl olacak gibi belirtiler yasasınız mı?Bilirsiniz işte mide bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı cinsel istek göğüslerde şişme gibi ...

O kişiden kişiye değişir ben şuan hamileyim adet gecikmesi dışında bi belirtim olmadı

Evet,regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı,belim ağrıdı,göğüslerim inanılmaz şişti,gerginleştim..ama olmadım.

Midr bulantısı,baş dönmesi olmadı.

O kişiden kişiye değişir ben şuan hamileyim adet gecikmesi dışında bi belirtim olmadı
Ya benim 5 gün geçti ama belirtilerim regl belirtileri. Test aldım çok silik tek çizgi cıktı. Kan testi yatırmak lazım onun içinde yeni başladığım işten izin almak sıkıntı.

Ya benim 5 gün geçti ama belirtilerim regl belirtileri. Test aldım çok silik tek çizgi cıktı. Kan testi yatırmak lazım onun içinde yeni başladığım işten izin almak sıkıntı.
Büyük ihtimal hamilesin canım. Regl olacakmışsın gibi ağrın oluyor. Ama göğüs şişmesi cinsel istekti ki artış bazılarında sonraki aylarda başlıyor.

Büyük ihtimal hamilesin canım. Regl olacakmışsın gibi ağrın oluyor. Ama göğüs şişmesi cinsel istekti ki artış bazılarında sonraki aylarda başlıyor.
Iste o yüzden acaba regl mı olacağım dedim.regl olacağım zaman oluyor bende bu belirtiler çünkü. Herşey tamam bi o yok işte . Testte yaptık tek çizgi çok silik cıktı yani ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek çizgi o da silik

Iste o yüzden acaba regl mı olacağım dedim.regl olacağım zaman oluyor bende bu belirtiler çünkü. Herşey tamam bi o yok işte . Testte yaptık tek çizgi çok silik cıktı yani ikinci çizgi hiç çıkmadı sadece tek çizgi o da silik
Nasıl yani tek çizgi silik??? Bir c yazan yerde çizgi mi var. Yanında silik çizgi yok mu??

Çok silik tek çizgimi allah allah test bozuk olabilir tekrar test yapın tek değil çift çizgi çıkmamak lazım biri silik olsa bile hamilelik var deniliyor ama en garanti sonuç kan testi ben 1.gün geçince kan verdim hemen çıktı sonuçta şimdi takvimimden baktım benim de 5 gün gecikmiş görünüyor bence iş çıkışı falan acilden kan verin 1 saate çıkar

Test bozuk testi tekrar yap

Çok silik tek çizgimi allah allah test bozuk olabilir tekrar test yapın tek değil çift çizgi çıkmamak lazım biri silik olsa bile hamilelik var deniliyor ama en garanti sonuç kan testi ben 1.gün geçince kan verdim hemen çıktı sonuçta şimdi takvimimden baktım benim de 5 gün gecikmiş görünüyor bence iş çıkışı falan acilden kan verin 1 saate çıkar
Bence de ben telaştan yapamadım sanırım tekrar yapmam lazım ya da artk bu haftada olmazsa kan testi yaptiracagim

Yok sadece tek çizgi ama ucuz testler aldım .yanında ikinci çizgi silik çıksa bile onu göremezdim tek çizgiyi bile zor gördüm
Ucuzla pahalıyla ne alakası ver bende 2.5 tllik test yaptım 1. Gün geçince silik 2. Çizgi çıktı sonra da kan verdim zaten sizin test kesin bozuk :)

Back
X