Siz de böyle birşey oldu mu?

Hamile kaldigim ay tek bir belirtim oldu,o da,hic bir zaman olmayan beyaz kokusuz akıntı var di...başka hiç bir belirti yaşamadım

Ben hamile kalmak istiyordum bir gece öyle ağrılarım oldu ki adet oluyorum sandım çok üzüldüm. Çünkü birebir aynı belirtilerdi ama olmadım. Bikaç gün sonra da test yaptım hamileydim çok şükür

Ucuzla pahalıyla ne alakası ver bende 2.5 tllik test yaptım 1. Gün geçince silik 2. Çizgi çıktı sonra da kan verdim zaten sizin test kesin bozuk :)
Şu an elim ayağım titriyor dün yaptım teste şimdi baktım iki çizgi olmuş çok belirgin bir şekilde ama dün çok silik tek çizgiydi. Ama test kutusunun üstünde 20 dk sonrası sonuç geçersiz diyor napicagimi bilemedim .Şu an hamile kalmam benim için bir kaos

Şu an elim ayağım titriyor dün yaptım teste şimdi baktım iki çizgi olmuş çok belirgin bir şekilde ama dün çok silik tek çizgiydi. Ama test kutusunun üstünde 20 dk sonrası sonuç geçersiz diyor napicagimi bilemedim .Şu an hamile kalmam benim için bir kaos
Dediğim gibi testi tekrar yap evet o test geçersiz ilk 5 dk da çıkan sonuç doğru sonuç sayılıyor
Çocuk istemiyorsan keşke korunsaydınız

iki test aldım biru ucuz diğeri pahalı ikiside çift çizgi su an maddi olarak doğuramam daha 9 aylık evliyim bir sürü borcumuz var yeni ise girdim bi saattir ağlıyorum

Öyle demeyin rabbimin vardır bi bildiği yerinizde olmak için herşeyini verecek insanlar var
5 senelik evliyim 3 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle bir oğlum oldu şuan 17 aylık ve çok şükür kendiliğinden 2. Bebeğime hamile kaldım yoksa yine tedaviye başlıcaktık
Herkesin az yada çok borcu var bebek gerçekten rızkıyla geliyor inşallah aldırmayı düşünmüyorsunuzdur

Öyle demeyin rabbimin vardır bi bildiği yerinizde olmak için herşeyini verecek insanlar var
5 senelik evliyim 3 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle bir oğlum oldu şuan 17 aylık ve çok şükür kendiliğinden 2. Bebeğime hamile kaldım yoksa yine tedaviye başlıcaktık
Herkesin az yada çok borcu var bebek gerçekten rızkıyla geliyor inşallah aldırmayı düşünmüyorsunuzdur
Büyük ihtimalle aldırcaz hem korkuyorum hem doğarsa çok yıpranırız bunu biliyoruz toplayamayiz kendimizi o kadar şaşkın ve kararsızız ki ne yapacağımızı bilmiyoruz

Back
X