• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz de böyle misiniz

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
kızlar bende geçmişe takılma olayı çok var geçmişi düşünmekten geleceğimi yaşayamıyorum.mesela 2 gün önce bi olay karşısında yaptığım bi hareketi keşke şöyle yağsaydım falan diyorum hep

o bende de var malesef,ne yapmak gerekir hiç bilmiyorum

Genel olarak öyle değilim ama arada geliyorlar takılıp kalıyorum önceki hatalarıma sözlerime sözlere falan:37:

Ben dün akşam ne yediğimi bile hatırlamıyorum ki
Geçmişe nasıl takılıyım...
Sanırım böyle daha rahat:9:

mesela eşimle tartıştığımda diyorum ki keşke bu kadar lafı yutmasaydım söyle yapsaydım

Belli bir süre bende takılıyorum malesef

Sonra yenileri geliyor eskileri takmaktan kurtuluyorum :)

evet o ben de de var o an için sorun oolmasın diyorum söle böle ama vakit geçince yok yaa neden öle yaptım keşke böle deseydm diyoum
bazen bu aslında bizim vesveseden ileri geliyo yanlışlıklar hariç tabi yani şeytanın vesvesesi oluyo aslında zamanında kızmadığım lşeyler için sonradan çıldırıyorsam sebebini boyle görüyorum arkadaşım

evet o ben de de var o an için sorun oolmasın diyorum söle böle ama vakit geçince yok yaa neden öle yaptım keşke böle deseydm diyoum
bazen bu aslında bizim vesveseden ileri geliyo yanlışlıklar hariç tabi yani şeytanın vesvesesi oluyo aslında zamanında kızmadığım lşeyler için sonradan çıldırıyorsam sebebini boyle görüyorum arkadaşım

Bendede var maalesef.örneğin bir hafta önce eşimle bir konuda tartıştıysak ve tatlıya bağlandıysa ,bu bir hafta sonra eşimle koyun koyuna oturup sohbet ederken birden aklıma gelip eşime tekrar sinirlenip ciddi ciddi patlayabiliyorum.o bile şaşırıyor bu hallerime.ama napim elimde değil

Eminim hemen hemen herkeste vardir bu. Ben de öyleyim maalesef ama mümkün olduğunca geride birakmaya çalışıyorum aklima geldikce başka birşeye yogunlasiyorum. Bir ara karsimdaymis gibi kavga ettiğim bile oluyordu içimden ugrasilar hayat mesgaleleri deyince o kadar etkisi kalmadı.

bir insana söylemek istediğim herşeyi kendimi tutmadan söylediğim için hiç keske şunuda söyleseydim gibi bi takılmam olmadı..
ama bazen ileri gittiğim oluyor o zamanda ufak bir anlığına keşke abartmasaydın diyorum sonrada amannn haketmeseydi söylemezdim diyerek rahata kavuşuyorum..

hayat felsefemden biride: içimde kalıp beni yiyeceğine dışıma çıksın onu ham yapsın..:27:

Aynen bende öyleyim ,ama artık sallıyorum dedemin hastalığını (kanser) gözlerimle görüp hayatın aslında ne kadar kısa olduğunu fark ettiğimden beri hiçbir şeyi takmıyorum .
Hayat gerçekten kısa ne olucağı belli değil,gülün eğlenin ,geçmişi ve yarını düşünmeyin,bugüne bakın benim hayat felsefesi bu oldu artık :):ssz:

geçmişten ders çıkarmak hesabını yapmak iyidir fakat fazla takıntılı olmak hayata karşı güvensizliği getirir. Hata yaptığını şeyler bir daha karşınıza çıkarsa aynı şeyleri tekrarlamayacağınıza dair kendinize söz verin yaşantınızı akışına bırakın. Her insanda vardır geçmişini yargıladığı zamanlar özellikle şimdiki hayatından memnun değilse :34: ama sürekli geçmişi yargılayıp durmanın bir faydası yok bunun farkına varmanız dileğiyle...

eskiden çok umursamaz bir insandım ama şimdi öyle değilim kafaya taktıkçada eşime sinir oluyorum soğuyorum

ben de böyleydim,
ama gün geçtikçe insan, 'keşke' yerine iyiki diyor..
hayat kısa, herşeyi düşünürsek hiçbir anlamı kalmaz ki..
hatalar insanları olgunlaştırıyor gerçekten, en somut örneği benim
:ssz:

eskiden çok umursamaz bir insandım ama şimdi öyle değilim kafaya taktıkçada eşime sinir oluyorum soğuyorum

aranızda duvarlar yaratır bu bence bunu yaşamadan kendi kafandan atmaya bak bunları, ben acı çektim bu yüzden çok baktım aramıza uçurumlar giriyor eşim bu saçma salak düşüncelerden daha değerli dedim.

mesela eşim kavgada git demişti bana sinirliyken o zman bırakıp gidemedim ama şimdi diyorumki ne gurursuzmuşum keşke gitseydim diyorum

Back
X