- 1 Ocak 2024
- 46
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi beyaztavsan0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de görüyor gibiyimKızlar ben çok ince görüyor gibiyim ama hayal mi görüyorum acaba![]()
Valla ben de görüyor gibiyimne kadar var adetine canım2 günüm var ama adet sancılarım bir haftadır devam edince arkadaşım yapsana dedi akşam israrıyla yaptım gerçi ama bilemiyorum
![]()
İçini açıp baksana canım daha net olur. Adetin gecikti mi?Kızlar ben çok ince görüyor gibiyim ama hayal mi görüyorum acaba![]()
Hayır daha 2 günüm varİçini açıp baksana canım daha net olur. Adetin gecikti mi?
Ay gerçekten mi yaaaherkese aynı yorumu yaptımbu test hatalııı. bende sürekli silik çizgi gösterdi. baska bir testle deneyin.
2 gün var regl günü mü yapayım yoksa yarın sabah mı ?Sabah ilk idrarla yapmanızı tavsiye ederim.
evet beni de çok umutlandırmıştı. 3 kez kullandım üçünde de böyle çıktı. atayım testlerimi bak.Ay gerçekten mi yaaa![]()
Ayyy gerçekten deevet beni de çok umutlandırmıştı. 3 kez kullandım üçünde de böyle çıktı. atayım testlerimi bak.
kimyasal yaşamış olabilir misin 3 testin de böyle çıkması çok garip.evet beni de çok umutlandırmıştı. 3 kez kullandım üçünde de böyle çıktı. atayım testlerimi bak.
Aslında adetinizin geçmesini beklemeniz en doğrusu ama dayanamıyorsanız sabah ilk idrarla yapın. Daha koyu bir çizgi görürseniz kan vererek netleştirirsiniz.2 gün var regl günü mü yapayım yoksa yarın sabah mı ?
İşte orası muallaktaBence yarın sabah bir daha test yap daha net çıkar. Ben de ilk hamileliğimi böyle bir çizgiyle öğrenmiştimhemen belirdi mi çizgi
Teşekkür ederimAslında adetinizin geçmesini beklemeniz en doğrusu ama dayanamıyorsanız sabah ilk idrarla yapın. Daha koyu bir çizgi görürseniz kan vererek netleştirirsiniz.
O zaman az daha bekleyin bence bu testi atmayın sabah tekrar yapın eğer varda beta seviyesi artacağından belirginliğide artacaktır. Bide incecik çizgi olanlar sonradan kuruduğunda belirginleşiyor benim yaptıklarımda hayali çizgi vardı hatta ben negatif diye atmıştım sonra başka çöp atarken bi baktım ikinci çizgi çıkmışHayır daha 2 günüm var
Valla olabilir de olmayabilir de hadi bakalım inşallah vardırİşte orası muallaktailk gördüm gibi oldum sonra aman kuruntu dedim sonra dikkatli bakınca gördüm
Ay inşallah yaaO zaman az daha bekleyin bence bu testi atmayın sabah tekrar yapın eğer varda beta seviyesi artacağından belirginliğide artacaktır. Bide incecik çizgi olanlar sonradan kuruduğunda belirginleşiyor benim yaptıklarımda hayali çizgi vardı hatta ben negatif diye atmıştım sonra başka çöp atarken bi baktım ikinci çizgi çıkmış
Hamileyseniz test çubuğunda idrar ilerlerken çizgi beliriyor anında. Beklemeye gerek bile olmuyor. Sadece bekledikçe koyulaşıyor çıkan çizgi.İşte orası muallaktailk gördüm gibi oldum sonra aman kuruntu dedim sonra dikkatli bakınca gördüm