siz de hiç duygularınızla mantığınız arasında kaldınız mı?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar nişanlanmak üzereyim ama sevgilim mantığıma hiççççç uymuyor mantık ne derseniz?eğitim seviyesi ve iş olarak bana denk değil.ama duygularıma fazlasıyla uyuyo her anlamda onunla mutluyum.hı okulunu ciddiye alırsa tabi denk olur bana işte ilerde biyere atanırsa o iş de hallolur ama sizce ileriye umut ederek herşeyin iyi olacağını düşünerek evet mi demeliyim.yoksa şuanki duruma bakıp duygularımı önemsemeyip hayırmı demeliyim?

Son düzenleme:
Nişan evresine gelmeden önce bunları düşünseydin bir insanı oyalamamış olurdun. Ve daha şimdiden sen aranızdaki eğitim vs farkına taktıysan ilerde nelere nelere takarsın. Eğer çok uç yerlerdeyseniz bunu ilişkiye başlamadan önce değerlendirmeliydin, ama o kadar uçlarda değilseniz takacak bir şey yok. Duygularından eminsen ve ciddi bir uçurum yoksa böyle şeyler düşünmemelisin.

aramızda uçurum mu var?şöle diyeyim ben 4yıllık fak.mezunuyum o 2yıllık.şuan için uçurum gözükmesede ben yüksek lisansa başlıyorum yani ben y.lisans mezunu olcam o 2 yıl.hı oda tamamlarsa fakülteyi tabi iyi olur.ve daimi bir işide yok.ucurummu bilemedim ama böle işte uçurummu siz karar verin.ilişkinin başındada elbet düşünüyordum bunları ama hep düzelir okuluna başarılı devam eder diye ümüt ettim bide takdir edersinizki ozaman laylaylom olduğu için çokda takmıyor insan ama iş ciddiye binince korkuyor.mantığım ve duygularım arasında kaldım

Mesele diploma değildir. Sevgilinizle aynı dili mi konuşuyorsunuz, önemli olan o. Bir insan ilkokul terk olsun, kendini geliştirmişse, belli bir dünya bakışını kazanmışsa o insanla hakim olsanız bile evlenebilirsiniz bana kalırsa. Tam tersi de oluyor, adam okuyor, okuyor okuyor ama ot gibi, entellektüelim diye ortada gezinip de iki laf konuşamadığımız insanlar yok mu? Bir yığın. O yüzden diploma kaprislerine kapılmadan önce mantıklı düşünün. Siz yüksek lisans yapacaksınız sevgiliniz de okulu bitiremeyecek olduğunda bile sevgiliniz sizden daha sığ olmuş olmuyor. Eğitim illa ki insanı geliştirir ama sevgiliniz bunu aşabilir. Aşamaya da bilir. Yani demek istediğim mesele diploma değil bu iletişim, uyum, bakış olmalı. Aranızda bir uçurum varsa bu onun okulu bitirmeme ihtmali senin de yüksek lisans yapma ihtimalinden kaynaklı değil. Yani bu uçurum değil. Uçurum başka türlü olur. Eğitim seviyesi bana denk değil diyerek yanlış yapıyorsunuz. Bence ayrılın. Bu düşünce şimdiden varsa hep aklınızı kurcalayacak.

Son düzenleme:
karakteri duzgunse egtım durumunu hic kafana takma .. adam gibi adamsa gerisi teferruattır..

bu dunyada ne unıv mezunları var ama hc biiri 5 para etmez :) ondan askının peşinden git ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…