• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz de sevgilinizi kısıtlıyor musunuz?

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?

merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?

Kıskanman normal,ama abartma derim. Çok sıkarsan kaybedebilirsin. Dozunda bırak. Kızları kıskanabilirsin ama erkek arkadaşlarını kıskanma. Yaşadım biliyorum :34:

Kıskanman normal,ama abartma derim. Çok sıkarsan kaybedebilirsin. Dozunda bırak. Kızları kıskanabilirsin ama erkek arkadaşlarını kıskanma. Yaşadım biliyorum :34:

sosyal sitelerden ekliyolar neden kabul ediyorsun diyorum onlar ekledi şunun arkadaşı yada şunun sevgilisi diyor bana. bende aynısını bende yapıcam dedim sizce yapsam iyi olurmu ?

sosyal sitelerden ekliyolar neden kabul ediyorsun diyorum onlar ekledi şunun arkadaşı yada şunun sevgilisi diyor bana. bende aynısını bende yapıcam dedim sizce yapsam iyi olurmu ?

Anladım. Zor bir durum. Daha sakin yaklaşmaya çalışın. Ben yapıcam değil de,kendini benim yerime koyar mısın,kıskanıyorum sevgilimi gibisinden şakaya vurun. Baktınız olmuyor. Biraz bekleyin,zamanla kırgınlığınızı anlamazsa tekrar düşünürsünüz. Çünkü siz de yaparsanız suçlu duruma düşebilirsiniz ya da umursamazsa üzülebilirsiniz...

Son düzenleme:

Yok kısıtlamam ben.
Zaten biraz kaba saba bir adamdır,çevresindekilerle süper eğlenceli iletişimi yoktur.
Herkes şaşırır zaten bu adam ne diyor da seni bu kadar güldürüyor derler.

ilişkimizin ilk zamanlarında çok kısıtlamalar koyardım... baktım böyle olmuyor.. erkeğimin özgür ruhu daha bir çığrından çıkıyor... vazgeçtim kısıtlamalardan..
zamanla bir baktım ki adam da heves kalmamış zaten...

ben kısıtlama getirmeme taraftarıyım... belli kriterler olacaktır tabi ama sürekli bir kısıtlama erkeği bunaltıyor ve daha da hırçınlaştırıyor...

çocuk gibi oluyorlar.. yasak olan şey cazip hale geliyor...

ipleri ne tamamen vereceksin ne de sıkı sıkı tutacaksın... her şey gibi bu kısıtlamalar da tadında olmalı...
fazlası zarar :34:

dıdının dıdılarını niye ekliyor ya, ben mi geri kafalıyım bilmiyorum ama sosyal paylaşım sitelerinde neden gerçekte pek tanınmayan insanlar eklenir hala anlamıyorum

yasaklarım yoktur,kısıtlamam,güvenirim...ne kadar yasak koyarsanız o yasaklar daha cazip gelir..aranızdaki güveni sağladıktan sonra bu tarz kısıtlamalara ihtiyaç duymazsınız..ayrıca "sana güveniyorum yapmazsın" gibi ılımlı,cümle arası konuşmaları daha caydırıcıdır..

benim sevgilim iş nedeniyle şehir dışında, facebook konusunda acayip takıntılıyım, şifresi bende var ama sürekli eklenen mesaj atılan beğenilen yorum yapılan herşey konusunda acayip tikliyim,
tamamen kavga sebebi oda bunu bildiği için şifresini değiştirdi, tabiki tüm şifreleri aşağı yukarı aynı olduğu için ben tahmimle kırdım ve hala elimde, bişi yaptığı yok ama yinede benimki manyaklık :27::27:
onun haricinde istediği zaman arkadaşlarıyla görüşür eder, tabi benim tanıdıklarım olması şartıyla :1::1:

eskıden çok takardım
ama artık sıkmıyorum onu
zaten çok yoğun çalışıyor
kız arkadaşlarınlada görüşmeyen bı tıp tek eğlencesı kahvede batak oynamak
onada sesımı çıkarmıyorum tabı

ben hiç sıkmam. Sürekli görüşmek de istemem onun da yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Yalnızca eski sevgilisi ile konusursa (selam vermek dahil) kesinlikle gözünün yaşına bakmam ayrılırım. Onun dısında bayan arkadaslarına da karısmam aklı basında biriyle berabersem seviyeyi sınırı zaten kendisi bilir ve aşmaz. Aşarsa da beni kaybeder.

ayrıca sorununu şimdi okudum. O yaptı ben de yapayım o zaman cok cocukca bir davranıs olur. Rahatsızlıgını açık açık söyle ona istemiyorum de.

Son düzenleme:
bizde kimse kimseye karışmıyor.. ikimiz de canımız ne isterse yapıyoruz.. haber vererek tabi.. izin alma hesap sorma yok, sadece yaptığımızı, yapacağımızı haber veriyoruz.. çok mu rahatız ne? :/

kısıtlamamı gerektiren hiç bir davranışı yok çok şükür...

nerede nasıl davranması gerektiğini bilir üslubu gayet uygundur

o da aynen bana öyle davranır hele şu kıyafet konusunda birbirini sıkıştıran çiftlere çok şaşırıyorum veya ona nıye öyle davrandın, neden
bunu dedin o kız sana ne demek istedi vs..

ki kendisi barda çalışan biri gözüm hiç arkada kalmaz...

tabii bu başıma herhangi birşey gelmeyeceği anlamına da gelmez...

akacak kan damarda durmaz olacağı varsa olur ama sonuçlarına da katlanırız maaalesef.

face konusunda hoşlanmadığım birisi varsa bilir eklemez,bilmeden eklerse de söylediğim anda siler...

bir de bir yere giderken sevgiliden izin almak bana inanılmaz uçuk geliyor hayatta yapmayacağım şey...

haber vermek ayrı gidebilir miyim demek çok ayrı ve gereksiz, 24 yaşındayım izin mi alayım?

ben kısıtlamam.. o da bir birey.. hayatı da benden ibaret olmamalı.. ben de kısıtlanmak istemem.. kıskanırsın ama gerektiği zaman gerektiği yerde..

bir de bir yere giderken sevgiliden izin almak bana inanılmaz uçuk geliyor hayatta yapmayacağım şey...

haber vermek ayrı gidebilir miyim demek çok ayrı ve gereksiz, 24 yaşındayım izin mi alayım?

kesinlikle katılıyorum.. izin almak bana son derece anlamsız geliyor.. ama mutlaka haber veririm, haber verilmesini de isterim.. bileyim nerde olduğunu.. bu da kıskandiğim için değildir, bilgim olsun .. evde biliyorsam evde olsun, dışardaysa bilgim olsun.. niye gittin kim var soruları anlamsızdır.. amacı başka olan adam kırk yalan söyler gene yapacağini yapar zaten..

kısıtlamamı gerektiren hiç bir davranışı yok çok şükür...

nerede nasıl davranması gerektiğini bilir üslubu gayet uygundur

o da aynen bana öyle davranır hele şu kıyafet konusunda birbirini sıkıştıran çiftlere çok şaşırıyorum veya ona nıye öyle davrandın, neden
bunu dedin o kız sana ne demek istedi vs..

ki kendisi barda çalışan biri gözüm hiç arkada kalmaz...

tabii bu başıma herhangi birşey gelmeyeceği anlamına da gelmez...

akacak kan damarda durmaz olacağı varsa olur ama sonuçlarına da katlanırız maaalesef.

face konusunda hoşlanmadığım birisi varsa bilir eklemez,bilmeden eklerse de söylediğim anda siler...

siz de allahtan kısıtlamamışsınız hiç. söylerim hemen siler demek ne oluyo kısıtlamadıysanızda çok korkutmuşsunuz demekki

siz de allahtan kısıtlamamışsınız hiç. söylerim hemen siler demek ne oluyo kısıtlamadıysanızda çok korkutmuşsunuz demekki

bilmem kısıtlama olarak görmemiştim...:44:

hiç kimse için kavga edemeyiz kimseye o kadar değer vermiyoruz o yüzden bence, korkutmuyorum vallahi :)

o istemezse de ben silerim yani...facebook sonuçta bu çok önemli değil gerçekte çok değer verdiklerimiz zaten hayatta görüştüğümüz insanlar, gerisi sadece röntgencilik bi nevi bana göre...olsa da olur olmasa da...

Back
X