Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?
Kıskanman normal,ama abartma derim. Çok sıkarsan kaybedebilirsin. Dozunda bırak. Kızları kıskanabilirsin ama erkek arkadaşlarını kıskanma. Yaşadım biliyorum![]()
sosyal sitelerden ekliyolar neden kabul ediyorsun diyorum onlar ekledi şunun arkadaşı yada şunun sevgilisi diyor bana. bende aynısını bende yapıcam dedim sizce yapsam iyi olurmu ?
merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?
bir de bir yere giderken sevgiliden izin almak bana inanılmaz uçuk geliyor hayatta yapmayacağım şey...
haber vermek ayrı gidebilir miyim demek çok ayrı ve gereksiz, 24 yaşındayım izin mi alayım?
kısıtlamamı gerektiren hiç bir davranışı yok çok şükür...
nerede nasıl davranması gerektiğini bilir üslubu gayet uygundur
o da aynen bana öyle davranır hele şu kıyafet konusunda birbirini sıkıştıran çiftlere çok şaşırıyorum veya ona nıye öyle davrandın, neden
bunu dedin o kız sana ne demek istedi vs..
ki kendisi barda çalışan biri gözüm hiç arkada kalmaz...
tabii bu başıma herhangi birşey gelmeyeceği anlamına da gelmez...
akacak kan damarda durmaz olacağı varsa olur ama sonuçlarına da katlanırız maaalesef.
face konusunda hoşlanmadığım birisi varsa bilir eklemez,bilmeden eklerse de söylediğim anda siler...
siz de allahtan kısıtlamamışsınız hiç. söylerim hemen siler demek ne oluyo kısıtlamadıysanızda çok korkutmuşsunuz demekki