siz de sevgilinizi kısıtlıyor musunuz?

Önceden çok karışırdım ve ara ara kavga ederdik ama artık yapmıyorum oda ne yapcağını bilen biri zaten arkadaş sayısı azaldı 2-3 kişi dışında kimseyle görüşmez.
Ailesiyle ve benimle vakit geçirir sürekli.

Tam bizlik bi konu ben ona heryere gideceğimi söylerim oda söyler normalde ama bana bi kaç kere söylemedi arkadaşımın evi yakın teyzenin oğlunun yanına gidyorum diye teyzemin oğluyla arkadaşlarda bende bi daha unutursan söylemeyi evden çıktığın an haberim olmazsa bundan sonra kesinlikle hesap vermiycem sana dedim bir haftadır ne hesap veriyorum nede ona soruyorum saldım artık bide böyle deniycem nasıl olcak bakalım zaten ben öyle çok dışarıya çıkan biri değilim işim olmadıkça ama oda öyle çok gezen biri değildir işi olunca çarşıya gider yada arkadaşlarına yalnız onda bi mantık var ben erkeğim bana bişey olmaz ama sana olur gibi bi sıkma hesap verme mantığı neyse yapacak bişey yok bide böyle denemkte yarar var bakalım ne kadar gidecek böyle davramak kavga etmeden:17:

Ya bide ben aşırı kıskancım oda öyle ama bi kızla konuştuğun duysam görsem sinirlerim zıplıyo yerinden dayanamıyorum ben.bide arkadaşlarıyla görüşüyor ediyor tabi hakkı ama o zamanda ne biliyim ya istemiyorum pek çok mu sıkıyorum ne

Son düzenleme:
merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?[/QU dediğin doğru anacım da erkek bu fazla sıkmaya gelmez ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bilmezmiyim:47:

yok kısıtlamam
zaten kısıtlamamı gerektircek davranışları yoktur
çevresinde benden başka kız yok kardeşini ve kuzenini saymazsak :)

sosyal sitelerden ekliyolar neden kabul ediyorsun diyorum onlar ekledi şunun arkadaşı yada şunun sevgilisi diyor bana. bende aynısını bende yapıcam dedim sizce yapsam iyi olurmu ?

Zamanında ben birini kabul ettim diye oda inadına kabul ediyodu sakın inatlaşma canım yoksa altından kalkamaz hale gelir bu durum söyliiim çok berbat bi durum cidden veeee sinir bozucu:19:

Tam bizlik bi konu ben ona heryere gideceğimi söylerim oda söyler normalde ama bana bi kaç kere söylemedi arkadaşımın evi yakın teyzenin oğlunun yanına gidyorum diye teyzemin oğluyla arkadaşlarda bende bi daha unutursan söylemeyi evden çıktığın an haberim olmazsa bundan sonra kesinlikle hesap vermiycem sana dedim bir haftadır ne hesap veriyorum nede ona soruyorum saldım artık bide böyle deniycem nasıl olcak bakalım zaten ben öyle çok dışarıya çıkan biri değilim işim olmadıkça ama oda öyle çok gezen biri değildir işi olunca çarşıya gider yada arkadaşlarına yalnız onda bi mantık var ben erkeğim bana bişey olmaz ama sana olur gibi bi sıkma hesap verme mantığı neyse yapacak bişey yok bide böyle denemkte yarar var bakalım ne kadar gidecek böyle davramak kavga etmeden:17:

Ya bide ben aşırı kıskancım oda öyle ama bi kızla konuştuğun duysam görsem sinirlerim zıplıyo yerinden dayanamıyorum ben.bide arkadaşlarıyla görüşüyor ediyor tabi hakkı ama o zamanda ne biliyim ya istemiyorum pek çok mu sıkıyorum ne

Çok sıkarsan uçar gider canım erkekler ne kadar sevse de sıkılmaya gelemezler bunalırlar bir yerden sonra, biraz dikkatli davran derim hani mutluluğunuz bozulmasın boşuna ..

Çok sıkarsan uçar gider canım erkekler ne kadar sevse de sıkılmaya gelemezler bunalırlar bir yerden sonra, biraz dikkatli davran derim hani mutluluğunuz bozulmasın boşuna ..

erkekler sıkılmaya gelemiyorlar ama kendileri karşısındakini sıkma hakkına sahip zannediyorlar kendilerini
benim düşüncem, insan kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamalı... mesela ben de sıkıya gelemem o yüzden de ben de sıkmam, ne kadar yapma desen de içinde varsa yapar zaten

Kızlarla konuşunca deli olman normal ben de olsam deliririm ve zaten böyle bişeye izin vermiyorum
Zaten ne onun etrafında kız ne benim etrafımda erkek yok..
Çok çok çok çok sıkıyor değilim ama kesinlikle çok rahatta bırakmıyorum
Gidebileceği yerler, kişiler bellidir
Onun dışında biyere gidemez göndermem
Hea sadece sen mi böyle yapıyorsun dersen
Hayır tabiki de karşılıklı ve emin ol karşılıklı olmasa çok büyük sorunlar çıkar
Belki ayrılığa kadar bile gidebilir karşılıklı olmadığı taktirde
Yani ortasını bulun ne çok sıkın ne çok rahat bırakın
Ama kesinlikle kendini ezdirme yani o seni istediği gibi kısıtlasın sen onu kısıtlamama durumu olmasın.

Son düzenleme:

erkekler sıkılmaya gelemiyorlar ama kendileri karşısındakini sıkma hakkına sahip zannediyorlar kendilerini
benim düşüncem, insan kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamalı... mesela ben de sıkıya gelemem o yüzden de ben de sıkmam, ne kadar yapma desen de içinde varsa yapar zaten

aynen katılıyorum..
ayrıca birşeyibir erkeğe ne kadar yapma dersen o kadar yapmak istiyor onu.. az yapıyorsa bile çok yapmaya başlıyor..
sonuçta "erkekler çocuk gibidir" diye boşuna demiyoruz bir çocuğa neyi yapma dersen gider gizli gizli de olsa onu yapar.. :9:

benimki çok sıkar beni..çünkü çocuk benden daha az geziyor nerdeyse..benim kız arkadaşlarıma falan karışır..
kendisi evcimen biri..işten ewe evden işe modunda takılıyor..ama kızlardan falan bahsetmesine sinir olurum..hemen triplere girerim..
zaten ona şunu yapma demiceğim hiç bişi yapmadı şimdiye kadar kıskandırcak bi durum söz konusu olmadı..benimde arkadaşlarım hep kızdır zaten..

merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?

benim sevgilim kızlarla hiç bir şekilde konuşamaz gitceği yerlere izin isterde gider bana da aynı şeyi yapıyo zaten 2 senedir mutlu mesut geçinip gidiyoruz hiç bi sıkılışınıda görmedim çünkü oda fazlasıyla kıskançç :9:

ne kısıtlıcam şeytan görsün yüzünü....
dün gece rüyamda eşim bana diyo ki ben başka bi kadın buldum ona gidicem diyo anaaammm nasıl seviniyorum...
ama rüyaymış işte....
kısıtlamam anam içer içer s..çar ben kuzu kuzu temizlerim...
etrafına zarar verir ben toplarım....
saçma sapan konuşur cevap bile vermem...
aptal aptal arkadaşları çevresi var umrumda bile değil...
burdan kendisine sesleneyim hatta ZIKKIM İÇ ALLAHIN BELASI....
az kaldı ama sonunda rest çektirecek bana...

işte böyle o yüzden kızıtlamam...

facebook olayı bızdede takıntı durumunda esım ve ben pıyanıstız..daha cıkarken o bnm facemı kapattrdı dıe bende onunkını kapattrmıstım bırgun telefon caldı bn falan kısı dugunumz var ıste sızı tutmak ıstıyoruz ınternette numaranız var dıe onemsememıstık ama ulasamadık sıze kapatmıssınz ıste sıze bundan sonra nasıl ulasabılırım falan dedı beyınsız ! esımde bak gordun mu benm ısım bu ben ordan ıs yapıorum bnm kımseyle ısım olmaz bunu sende bılıosun bn acıcam tekrar dugunlerımı kaybedemem bak bızde dugun yapıcaz para lazım falan fılan derken actı gene bır tane hesap 1 senelık ewlıyım ama bn hala hesap acmadım soncta bende bu ısı yapıorum bana ulasıck olanlar nasıl ulasıyor.ama artık kendı kendıme boswer takma yapck olsa o kadar dugunlere gıdıo kadınların ıcın orda yapar yapck olduktan sonra bn esıme guvenıorum gerısını boswer dedım.we suan bakıorumda o kendı ıstemıor atık grmek.ama bn uzerıne dusseydım ınadına yapacaktı..

Ya canım haklısında ama ben onun dediklerini yapıyosam kasıyosam kendini oda yapsın ya ben erkeğim diye öyle yapmasın onlar erkekse bizde kızız herşey karşılıklı olmalı:20:

benim nelere sinirleneceğimi kendisi cok iyi biliyor yapıyorsa canına okurum :20: kısıtlayacaksın tabi ama dozunu kacırma.

Sıkmayacaksın karşındakini bence :) çünkü sen sıkıyorsun diye bir şeyi yapmayan bir adam en ufak bir boşlukta hemen kötü şeylere sarılabilir... bence özgür bırakılmalı özgürken nasıl o şekil tanınmalı ;)

İlişkimizin ilk 1-2 yılında çok kısıtlardım
Evine gidiş saatine yemesine içmesine yatmasına kalkmasına kadar
Ama baktım böyle olmuyor
Sonuçta delikanlı adam
Annesinin bile kendisine karışmasına izin vermediği genç delikanlılara bu kadar kısıtlama getirmek doğru değil diye düşündüm
Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra :27:

4 yıllık bir ılıskım var .Ilk gunden soyledıgım ılk sey vardı
'Kimse kimseyi kafese koymasın,özgurlukse istediğimiz beraber özgur olabılırız'
Kimse kimseyi kısıtlamamalı sonucta içinde olan insan herşekilde yapar.
Herkesın sevgılısınden once bır hayatı vardır.Once kı arkadasları,dostları...Bır ılıskı var dıye bu ınsanları sılmek mı gerekıyor?
Ben dıyorum gıt arkadaslarınla gez eglen...Tabı bensız gıtmeyecegı yerlerı kendı zaten bılır bende bana dusenı bılıyorum ee ozaman kısıtlamaya ne gerek var :21:

Facebook olayına gelınce orası karısık...Kapatmamı kendı ıstemedı ama ben kapattım sımdık beraber bır fface kullanıyoruz bır garıp gelıyor duyunca ama alıstım galıba :) nişanlanmadan facebook acmamı ıstemıyor bende tamam dıyorum no problem :)

Son düzenleme:
Çok kısıtlama ve kısıtlanma taraftarı degılım.
erkek arrklarıyla ve benım tandıgım kız arklarıyla istediği zaman gorusebılır konusabılır.
face sıfresı var bende gırerım bakarım ama ona gırdıgımı soylemem
tabıkı teftiş için grmıorum sevgılıme guvenım sonsuz ama arsız kız çok fazla
benım adamın da maşalahı var cillop gibi :1:
arsız kızlar eklemısmı durtmus mu dıe bakıorrum arada :))

oda aynısını bana yapıor her ne kadar bune bole ılskı durumu olmasına ragmen bu kadr adam senı nie dürtüo
kapatıoruz faceyı dııp celallensede sonrada sakınlesıorr :1::nazar::nazar:

Back
X