Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?[/QU dediğin doğru anacım da erkek bu fazla sıkmaya gelmez ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bilmezmiyim![]()
sosyal sitelerden ekliyolar neden kabul ediyorsun diyorum onlar ekledi şunun arkadaşı yada şunun sevgilisi diyor bana. bende aynısını bende yapıcam dedim sizce yapsam iyi olurmu ?
Tam bizlik bi konu ben ona heryere gideceğimi söylerim oda söyler normalde ama bana bi kaç kere söylemedi arkadaşımın evi yakın teyzenin oğlunun yanına gidyorum diye teyzemin oğluyla arkadaşlarda bende bi daha unutursan söylemeyi evden çıktığın an haberim olmazsa bundan sonra kesinlikle hesap vermiycem sana dedim bir haftadır ne hesap veriyorum nede ona soruyorum saldım artık bide böyle deniycem nasıl olcak bakalım zaten ben öyle çok dışarıya çıkan biri değilim işim olmadıkça ama oda öyle çok gezen biri değildir işi olunca çarşıya gider yada arkadaşlarına yalnız onda bi mantık var ben erkeğim bana bişey olmaz ama sana olur gibi bi sıkma hesap verme mantığı neyse yapacak bişey yok bide böyle denemkte yarar var bakalım ne kadar gidecek böyle davramak kavga etmeden
Ya bide ben aşırı kıskancım oda öyle ama bi kızla konuştuğun duysam görsem sinirlerim zıplıyo yerinden dayanamıyorum ben.bide arkadaşlarıyla görüşüyor ediyor tabi hakkı ama o zamanda ne biliyim ya istemiyorum pek çok mu sıkıyorum ne
Çok sıkarsan uçar gider canım erkekler ne kadar sevse de sıkılmaya gelemezler bunalırlar bir yerden sonra, biraz dikkatli davran derim hani mutluluğunuz bozulmasın boşuna ..
erkekler sıkılmaya gelemiyorlar ama kendileri karşısındakini sıkma hakkına sahip zannediyorlar kendilerini
benim düşüncem, insan kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamalı... mesela ben de sıkıya gelemem o yüzden de ben de sıkmam, ne kadar yapma desen de içinde varsa yapar zaten
merak ediyorum kızlar hangi konularda sevgilinizi kısıtlıyosunuz ?çok mu sıkıyosunuz yoksa rahatmı bırakıyosunuz ? ben kızlarla konuşunca deli oluyorum bu normalmi ?
Çok sıkarsan uçar gider canım erkekler ne kadar sevse de sıkılmaya gelemezler bunalırlar bir yerden sonra, biraz dikkatli davran derim hani mutluluğunuz bozulmasın boşuna ..