daha öncede bahsetmiştim sevgilimle üniverstede tanıstıkl ıkısene boyunca sonra aramıza mesafe gırdı okul bıtınce hersey zordu ama bısekılde gıttık geldık azda olsa hasret gderdık bı sende ole bıttı 3 senelık ılskımız var uzaktan ılıskı yasayanlar bılrkı hersey cok zorr oluyor ben en fazla 2 sene daha bekler evlenırız dıye dusunurken o aılesınınde baskısıyla ıkıncı bır unıverste okumayı kafasına koydu baslarda cok uzuldum ya kazanırsa naparız 3 sene ayrı bı sehırde unıverste hayatı yasycaktı baska bı ortam ıkncısı dahada uzaklasıcaktık belkı.bı ılıskıyı uzktan yurutmek kolay degıl ozlem cekmek kolaymı degıl ısyan etmek ıstedım neden neden ıkıncı unıverste okumadanda gayet guzel gecınebılrdık ama onun gozu daha yukardaydı bırazda bısı düşün demek istedım ama sesımı cıkaramadım bana destek olman gerekır dedı oluyo gıbı gozuktum ama kazanamıcaganı umud ettım hep sınava cok az kaldı baya calıstı pekı ya kazanırsa napıcam ozaman 3 sene okul 1 sene askerlık 1 sende ole 5 seneye kadar uzuycaga kesın ozaman bana ımkansız gelıyo ama yınede hıc bısey dıyemıyorum yapamıyorum ıcımde bı korku olece beklıyorum ya kaznaırsa dıye sızce napmalıyım :s