siz evlilik hayalleri kurarken sevgiliniz kariyer hayalleri kursa napardınız?

Siz istiyorsunuz ki sevgiliniz okumasın bir işe girsin ilerleyen yıllarda evlenelim.
İstememe sebebiniz ise uzaktan ilişki yürütmek zor oluyor.
Kusura bakmayın ama yaşınız gereği bazı şeyleri idrak edemiyorsunuz.
Herkes yaş tutturmuş diyorsunuz ama erkek arkadaşınız bile sizden bir yaş küçük olmasına rağmen sizden daha mantıklı düşünüyor.
Bu şekilde bir düşünce tarzı bencillikten başka bir şey değil.
Sizin yanınıda olabilmek için okul fırsatını tepmesi bence saçmalıktan başka bir şey değil.
arkadaşım anlamadan yorum atmayın bu sayfaya.zaten şuan açıktan okuyoruz seneye bitiyo örgün okusada aynı bölümü okuycak 2 sene kaybı yaşıycaz yoktan yere bişey faerketmiyor girmeyi düşündüğü yer aöf mezunuda alıyo .

pink kardeş..
bu basit bi konu gibi görünsede aslında zor seni anlıyorum..insana sevilmeme ya da senin kurduğun hayallerin duyguların karşılığını alamam can yakar..bazılarının az bazılarının hiç bazılarınsa çok..gayet normaldir..benimde sevglim benden 1yaş küçük gerçi o istanbul hukukta okuyor ama bende senin sevgilini anlayabliyorum sana rahat bi hayat yaşatmayı istiyor olablir ama bunu senle tatlı dille konuşmalı bu şekilde bu konuyu düşünmekten kurtulabilrsin..buraya başlık açmışsın ama seni mutlu edicek kişi erkek arkadaşın,fırsatın varsa 1 günlüğüne hatta 1 saatliğine yanyana gelip konuş açık açık güzelce..herşey yoluna girer :69:

belkıde ona kızmamın nedenı uzagız ya tatlım hanı daha cabuk kavusmamız ıcın ugrasmamısıdır.bizide düşünsün o 5 sene biz naparız uzaktan demiyo diye bütün kızgınlığım belkıde beni anlamana sevindim canım .Bazıları evlilik meraklısı olduğumu düşündü ama alakası yok ben zaten hemen istemiyorum hazır değilim ama 5 sene kadarda uzasın istemediğimden böle söyledim akışına bıraktım sanırm konuşsamda o sınava girecek nasılsa kaderde ne varsa onu yaşıycaz :69:

Back
X