Siz güvenir miydiniz?

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Bi yildir görüstügünüz biri var ve hersey iyi gidiyor. Gayet dürüst ve düzgün biri oldugundan eminsiniz. Sonra bir arkadaslik flört vs. sitesinde profilini google da ismini aratarak buluyorsunuz. Profilde sadece isim ve yasi yaziyor, baska bilgi ya da resim yok. Kendisi bundan haberi bile olmadigini söylüyor, önce inanmiyor, sonra bi sekilde ona ait bir üyelik oldugunu anliyor. Asla kullanmadim diyor. Yeminler ediyor. Siz olsaydiniz inanir miydiniz?

İnanirdim. Ben hic üyelik almadığım halde bir arkadaşlık sitesinde adım çıkıyor. Nasıl oluyor bilmiyorum.

Esimin de evlendikten sonra aynı sitede isminin geçtiğini gördüm . Sordum ; evet dedi mailime davet gelmişti tıklayınca üye olmuştum dedi. Bir daha ustelemedim bile.

Şahsen ben inanmazdım.Madem kullanmıyor bilgilerinin orada işi ne yani ?

Valla geçen gün bir siteden yukarı bak animasyonunu izlemeye çalışırken aptal bir virüs bulaştı halen devam ediyor etkileri. Bu olayı yaşadıktan sonra ne dese inanırdım. Çünkü artniyetli olmayan tek bir tık bile saçma sapan durumlara yol açabiliyor. :18:

Üyelik tarihi senden önceyse salla gitsin sen varken bi üyelik gerçekleştiyse unutma, unutturma onun değilse de haşlanmış olur en azından yapacağı varsa bile yapmaz..

İnanirdim. Ben hic üyelik almadığım halde bir arkadaşlık sitesinde adım çıkıyor. Nasıl oluyor bilmiyorum.

Esimin de evlendikten sonra aynı sitede isminin geçtiğini gördüm . Sordum ; evet dedi mailime davet gelmişti tıklayınca üye olmuştum dedi. Bir daha ustelemedim bile.

Ya insan nasil emin olabilir ki? Off cok sinir bozucu.

Of ya ne salagim sifreyi ver ben girip bakayim demeyi akil edemedim. Bu da silmis profili. Of yaaaaa niye istemedim ki :50:

Tekrar acilir mi ki profil? Ve ilk ne zaman üye oldugu belli olur mu artik? Olmaz dimi offfff

ilk mesajsilmişse mesele var demektir..
hani onun değildi,haberi bile yoktu???
nasıl bi anda silinmiş sizin kavganızdan sonra???

düzeltilmiş mesaj
kusura bakma tatlım iyi okumamışım,sonradan açığa çıkmış demişsin..
herkesin bi dönem yonja,gayet.nette takıldığı olmuştur.üyelikler silinmiyo ki,ööööyle duruyo yıllar yılı.
Hem adı soyadıyla kayıt yaptıysa kötü bi amacı yoktur bence , çünkü çapkınlık peşinde olsaydı gerçek adını kullanmazdı,salak değil ya :))

*benim de bir gayet.net üyeliğim vardı,sırf testlere falan giriyodum. silemedim üyeliği bi türlü,adını değiştirdim bende :)

Son düzenleme:
Tekrar acilir mi ki profil? Ve ilk ne zaman üye oldugu belli olur mu artik? Olmaz dimi offfff

canım benim sıkma canını sen yine yapmış farzederek davranmaya bak, ya da ağzını ara sanki biliyomuş gibi 'benimle olduğun tarihlerde üyelik olmuş hemde' falan de trip at o an zaten belli eder sanırım :/ takma kafaya ama takibi de elden bırakma..

Önce benim olamaz haberim yok öyle biseyden dedi. Sonra ben al bak iste link bu dedim linki gönderdim, sonra artik sifresini mi tekrar gönderttirmis ne yapmissa, kendi üyeligi oldugunu anladi ve banada evet benim üyeligimmis ama hatirlamiyorum bile dedi

Son düzenleme:
Bi yildir görüstügünüz biri var ve hersey iyi gidiyor. Gayet dürüst ve düzgün biri oldugundan eminsiniz. Sonra bir arkadaslik flört vs. sitesinde profilini google da ismini aratarak buluyorsunuz. Profilde sadece isim ve yasi yaziyor, baska bilgi ya da resim yok. Kendisi bundan haberi bile olmadigini söylüyor, önce inanmiyor, sonra bi sekilde ona ait bir üyelik oldugunu anliyor. Asla kullanmadim diyor. Yeminler ediyor. Siz olsaydiniz inanir miydiniz?

inanırdım bazen öyle şeyler olabiliyor arkdası adına alabiliyor yada siteler isim yas vs msnden bilgilere ulşatğı için senin adına açıolar:)
diyelim ki onun ee ? 1 yıl olmuş yani hiçmi tanımadın ne yapıcağnını az çok bilirsin... hemde belki onundur ama senden önce açmıstır seni kaybetmemek içinde belki diyememiştir

Benden önce acmis olabilir ve sanirim öyle de. Ama bu sitede okuyoruz böyle seylerle ugrasanlar evlendikten sonra da yapiyolar. Ben bundan korkuyorum iste. Ya alismissa? :50:

güvenmek kolay olmaz temkinli olurdum. benim de eşiminde zamanında okadar sohbet arkdaşlık sitelerinde profilimiz varki. artık silmek istesek bile unuttuk adlarını. mailimize hala geliyor. ama oturup konuşmuşsun. seni ikna ettimi sen onu düşün. bi süre takip et. ama paranoyaklığa bağlama :)

ben inanırdım.çünkü ben de sırf meraktan bi kere adımı soyadımı arattım ve bir sürü kişi çıktı.

valla bilmiyorum bi bilgim yok
bana çıkmaz gibi geliyo ama

ben inanırdım.çünkü ben de sırf meraktan bi kere adımı soyadımı arattım ve bir sürü kişi çıktı.

ben de adımı yazdım google a arattırdım
bi sürü kişi var ya
bazılarının saçma sapan yazıları var
biri aratıp da ben sansa rezil olurum heralde :37:

bence fotoğraf yoksa inanmamak lazım o kadar

Back
X