- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
Esimle 9 yildir birlikteyiz. Son 5 yildir da evliyiz. Bu 9 yıl içinde hic bir kişisel hesabini karıştırıp merak etmedim yada bakmadim. 2 hafta once ise telefonu bendeyken Benimde oynadigim bi oyundan bildirim geldi telefonuna. Onemsemedim. 5 dakika sonra sms sadece oyna yaziyor. Yazan kiside bi bayan. Sasirdim ve oyuna baktim hemen. 10 tane oyun aciksa 10 uda ayni bayan. Sadece ikisi oyunuyor. Hemen sohbet kismina baktim ve uzunca sohbet ettiklerini gördüm. Bir hisimla okumaya başladım ve inanılmaz rahatsiz oldum. Takİ esimin aldigi yüksek puandan sonra bu kiza Mck yazdigini gorene kadar. Tek kelimeyle cildirdim ve telefonu deli gibi karistirmaya basladim. Watsap dahil tüm hesaplar silik. tek bir konusma bulamadim. Kizin oyundaki fotosunu hafizama kaydedip faceden tek tek baktim. Onun arkadas listesinde yoktu. Eşimin is arkadasi bi bayan var onun arkadaş listesine baktigimda bu oynadigi kizi buldum ve anladim ki buda ayni sirkette calisiyor. kizin profilinde her fotoda benim esimde nerdeyse etiketli ama arkadas degiller enterasan bi bicimde. 2 ay once esim gsm operatorunu degistirdi. Oyna diye sms attigi icin kizin numarasina baktim. Ayni gsm.
konustuk yada sordum demek cok isterdim ama ilk şokla bi kiyametin ortasinda buldum kendimi. Inkar ediyor ve kesinlikle arkadaslik disinda bi iliskilerinin olmadigini söylüyor.
Cok uzatmak da istemiyorum ama kesinlikle birbirlerine yürüdüklerine inanıyorum. Çünkü konusmalarinin içeriği hani ilk flört ederken tatli tatli konusursun ya tamam hadi gi uyu. Bugun cok yoruldun cik artık gibi.
Aradan gecen gunler icinde defalarca konustuk. Sakin yada kaygılı. Bi sekilde dusuncelerim değişmedi. Siz olsaniz bu olayi nasıl yorumlarsiniz. Disaridan bakinca normal bir is arkadaşligi gibi gorunuyor mu bu durum?
Bu arada bosanma karari aldim kendisine de soyledim çünkü baska türlü degerlendiremiyorum.
Kabul etmiyor ve zaman diye diretiyor. Istedigi zamani verdim ama dusuncelerim pek degisecek gibi durmuyor.
konustuk yada sordum demek cok isterdim ama ilk şokla bi kiyametin ortasinda buldum kendimi. Inkar ediyor ve kesinlikle arkadaslik disinda bi iliskilerinin olmadigini söylüyor.
Cok uzatmak da istemiyorum ama kesinlikle birbirlerine yürüdüklerine inanıyorum. Çünkü konusmalarinin içeriği hani ilk flört ederken tatli tatli konusursun ya tamam hadi gi uyu. Bugun cok yoruldun cik artık gibi.
Aradan gecen gunler icinde defalarca konustuk. Sakin yada kaygılı. Bi sekilde dusuncelerim değişmedi. Siz olsaniz bu olayi nasıl yorumlarsiniz. Disaridan bakinca normal bir is arkadaşligi gibi gorunuyor mu bu durum?
Bu arada bosanma karari aldim kendisine de soyledim çünkü baska türlü degerlendiremiyorum.
Kabul etmiyor ve zaman diye diretiyor. Istedigi zamani verdim ama dusuncelerim pek degisecek gibi durmuyor.