Aile Planlaması Siz Hangi Korunma Yöntemleri İle Korunuyorsunuz?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Yasmin doğum kontrol hapını bu aya kadar yaklaşık 4 ay kadar kullandım şimdi daha yeni duyunmaya başlayan ama haptan daha az zararı olduğunu duyduğum nuvaring'e geçicem bugün aldım bakalım.Hap bende agresiflik yaptı.Tabi migren hastası olduğum içinde cabası.İnşAllah bu daha iyi olucak

Geri çekilme yöntemi en mantıklı olanı geldi bana ki öyle yapıyoruz. Yıllarca bir sorun olmadı diğer yöntemler hiç hoşuma gitmedi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Benim eşim geri cekilme ile korunuyoruz. Ama esimin kasıkları ck agriyor buda beni ck uzuo ilacda kullanmak istemiyorum vucudum ilaca reaksiyon kotü etkilio hormonlqrimi bozucak uff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar slm. Lutfen bana da bi akil verin.
3 aylik evliyim yasmin kullaniyordum ama mide bulantisi yuzunden biraktim 10 gun once. Esim geri cekilme yontemini yapamiyor yani arada kaciyor ( prezervatif de kullanmak istemiyor. Ben de hormonlarimi bozmak istemedigimden hapa tekrar baslamayi dusunmuyorum. Zaten yarida biraktigim icin 15 gun arayla adet oldum ve asiri kanamali gecti. Geriye bir takvim yontemi kaliyor o da guvenli degil. Bir turlu cikamadim isin icinden

Geri çekilme yöntemi en mantıklı olanı geldi bana ki öyle yapıyoruz. Yıllarca bir sorun olmadı diğer yöntemler hiç hoşuma gitmedi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Valla bizde öyle korunuyorduk. Ancak bu ay geri çekilemedi eşim. Bu riskli bir yöntem çünkü en doruk noktasında çıkarmak zoruna gidiyor.

Ben doğum kontrol hapı kullandım hayati riski olan bi hastalığa yakalandm hala ilaç kullanıyorum o yüzden hap ve hormonlu herşey yasak bebek yapmak bile 3-5 yıl yasak . Spiral kullanıyorum o yüzden 1.5 aylık evliyim

Yukarda çogu kisi geri cekme yontem degil demissinizde bence en teniz yontdm vede saglikli haplar kilo yapiyo spral mideye kaciyo tenlikesi var perezervetif bak birrinin icide kalmis vede delikse bitti hamilesin 5 yildir azille korunuhoruz gayet memnunuz

Bence. Geri. Çekme. Yöntemi. çok. riskli

canım ben hiç birşey kullanma derim..bünye ilaca alışırsa ileride çocuğun olmayabilir allah korusunn...bırak eşin korunsunnnn sakına ilaç kullanma derimmmm

Canım bunyenin ilaca alışma gibi bir durumu yok hapı bıraktıktan bir iki ay sonra eğer ciddi bir sağlık sorunu yoksa hamile kalınır istersen 10 yıl kullan hiç farketmez kısırlığa sebep olmaz..

Kozlar impland diye çubuk varmis uç yila kadar etkiliymis kullanan varmi?sol kolun alt kismina kiprit çöpü gibi küçük.yan etkisi varmidir acaba

Kızlar Merhaba
1 aylık evliyim.eşim ve ben herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz.en az 1 yıl bebek düşünmyoruz şu an.Bi nevi doğal korunma olan geri çekme yöntemi tercih ettik bizde.
Fakat aklıma takılan şeyler var nette araştırdıgımda bu yöntemin çok riskli olcagı %80 hamilelik riski oldugu kısacası bir damladan bile hamile kalınabilceğini okudum.
Fakat çevremdeki herkez ise kimyasal bir ilaç kullanmamamdan yana,herkez doğum kontrol hapının kötülüklerini sıralayıp duruyor.Hamile kalmak öyle yazıldıgı gibi kolay değilmiş falan flan.Kafam karışık bu durumda çok.tecrübeli bayanlardan bilgileini bekliyorum.

Biz 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz olmuyor senin 1 yılda geri çekilmeyle olacağını da sanmıyorum canım ama kader bu işler olabilir de

Merhabalar. Biz de 2 yildir oyle korunuyoruz. Henuz kaza olmadi. Tabi bu kisiden kisiye gore degisir. Kimisinde kaza oluyor ve gebe kalıyor. Bir de zaten kaza olursa sıkıntı yok benim icin. Asla cocugum olmasin gibi bir düşüncem yok. :))

merhaba :) Evet çevemde kaza ile oldu lafını çok duydugumdan biraz riskli görmüştüm açıkcası. Ama allah nasip edip hamile kalsam neden çocugum oldu demem :) Hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…