- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Geri çekilme yöntemi en mantıklı olanı geldi bana ki öyle yapıyoruz. Yıllarca bir sorun olmadı diğer yöntemler hiç hoşuma gitmedi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
canım ben hiç birşey kullanma derim..bünye ilaca alışırsa ileride çocuğun olmayabilir allah korusunn...bırak eşin korunsunnnn sakına ilaç kullanma derimmmm
Kizlar slm. Lutfen bana da bi akil verin.
3 aylik evliyim yasmin kullaniyordum ama mide bulantisi yuzunden biraktim 10 gun once. Esim geri cekilme yontemini yapamiyor yani arada kaciyor( prezervatif de kullanmak istemiyor. Ben de hormonlarimi bozmak istemedigimden hapa tekrar baslamayi dusunmuyorum. Zaten yarida biraktigim icin 15 gun arayla adet oldum ve asiri kanamali gecti. Geriye bir takvim yontemi kaliyor o da guvenli degil. Bir turlu cikamadim isin icinden
Bence. Geri. Çekme. Yöntemi. çok. riskliYukarda çogu kisi geri cekme yontem degil demissinizde bence en teniz yontdm vede saglikli haplar kilo yapiyo spral mideye kaciyo tenlikesi var perezervetif bak birrinin icide kalmis vede delikse bitti hamilesin 5 yildir azille korunuhoruz gayet memnunuz
canım ben hiç birşey kullanma derim..bünye ilaca alışırsa ileride çocuğun olmayabilir allah korusunn...bırak eşin korunsunnnn sakına ilaç kullanma derimmmm
Biz 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz olmuyorKızlar Merhaba
1 aylık evliyim.eşim ve ben herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz.en az 1 yıl bebek düşünmyoruz şu an.Bi nevi doğal korunma olan geri çekme yöntemi tercih ettik bizde.
Fakat aklıma takılan şeyler var nette araştırdıgımda bu yöntemin çok riskli olcagı %80 hamilelik riski oldugu kısacası bir damladan bile hamile kalınabilceğini okudum.
Fakat çevremdeki herkez ise kimyasal bir ilaç kullanmamamdan yana,herkez doğum kontrol hapının kötülüklerini sıralayıp duruyor.Hamile kalmak öyle yazıldıgı gibi kolay değilmiş falan flan.Kafam karışık bu durumda çok.tecrübeli bayanlardan bilgileini bekliyorum.
Kızlar Merhaba
1 aylık evliyim.eşim ve ben herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz.en az 1 yıl bebek düşünmyoruz şu an.Bi nevi doğal korunma olan geri çekme yöntemi tercih ettik bizde.
Fakat aklıma takılan şeyler var nette araştırdıgımda bu yöntemin çok riskli olcagı %80 hamilelik riski oldugu kısacası bir damladan bile hamile kalınabilceğini okudum.
Fakat çevremdeki herkez ise kimyasal bir ilaç kullanmamamdan yana,herkez doğum kontrol hapının kötülüklerini sıralayıp duruyor.Hamile kalmak öyle yazıldıgı gibi kolay değilmiş falan flan.Kafam karışık bu durumda çok.tecrübeli bayanlardan bilgileini bekliyorum.
merhaba :) Evet çevemde kaza ile oldu lafını çok duydugumdan biraz riskli görmüştüm açıkcası. Ama allah nasip edip hamile kalsam neden çocugum oldu demem :) Hayırlısı olsun hakkımızda.Merhabalar. Biz de 2 yildir oyle korunuyoruz. Henuz kaza olmadi. Tabi bu kisiden kisiye gore degisir. Kimisinde kaza oluyor ve gebe kalıyor. Bir de zaten kaza olursa sıkıntı yok benim icin. Asla cocugum olmasin gibi bir düşüncem yok. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?