Anlatiyim :) 2 senelk bi ilişkden yeni çıkmştm ve cddi ilişkye grmekten, üzülmekten çok korkuodm. Eski sevglm umrumda değildi aklıma ble gelmiodu ben terketmiştm zaten. Sadece ilişki istemiodm ve yanlz kalmak istiodm. Kendi düşüncelermle hislerime hakim olabiliceğimi sancak kadar aptaldm o sıralar.. Bi arkadasm vardı ve 7/24 beraberdk htta kendi evmden çok onlarda kalrdm. Ona o kdar çok bağlandmki, o kdr çok alştmki ve o kdr hayran olup, sevdmki, 5 dk ayrı dursam ağlayasm geliodu. Çok seviodm ve inanılmaz kıskanıodm ve aynı oranda hslerimi saklamak için elmden gelen her şeyi yapıodm. Bi gün bankta otruodk müzk dnleyp sölüodk fln birden durdu dediki''Tuğçe ben snden çok hoşlanıyorm. Beni çok mutlu ediosn. O kdr kişi tanıdm kmse senin kdar eğlenceli ve farklı değildi. Deryayla 8 ay cktm çok pişmanm seni tanımadgm içn. Biz çok mutlu olablrz en azndan deneyelm.'' ve ben ne dedm? ''İnanamıorm arsen bnu dediğine. Ben seni dost olarak gördüm, görüorm ve görücem. Baska bsey olamaz ztn.'' bu 5 sn.ye dönme hayallerini 1 senedr kaç kere kurdm sze anlatamam. Korkularm yüzünden hayatm mahvoldu. Sonra konu kpandı bdaha açlmadı ve o deryayla yne barıstı. Ben kskançlktan kafaı yiodm ama hcbse demiodm izliodm sadece.. Ona dedmki derya görüşmemize izin vermez, karsmasına izn vermem dedi. Sonucta derya istemedi ve aramz açıldı.. Arsenin kardesm dedgi bi dostu vardı htta o kadar yaknlarki vücutlarına kalıcı kardeşlk dövmeleri falan yaptrmıslar. Arsene yakn olablmek içn ve brbrlerine çok benzedkleri için bu beni çekti ve onunla ckmaya basladk. Baya pesmden kosmustu ztn umrmda değildi ama ne zmn bna arsen dediğinde işte derya istemio, o zmn mhmetle yaknlaştm. Çok aptalm. arsenin ztn kardeşm dediği insanla geçmişi olan bi kzla duygusal hcbsey yasamicagnı o an düşünemedm. tek düşündüğm nolursa olsun bna yakn olsun yakn olsun.. buydu. Onun yüzünü görmesem bile ona yakn olan insanlara yakn olma fkri bile ben çekiodu yani. 1 sene geçti. arkadasyla hala çkıoruz. arsen deryayla çkıo. ve ben HER GECE her gece her gece onu rüyamda görüyorum HER GECE ! bna o soruyu sordugu anı heralde 45678 kere gördm rüyamda zaten. nler neler görüorm yaa. artk yasamak istemiorm hayattan nefret ediorm. çünkü bu imkansızdanda öte bişey ve ben hem aşık rolü yapmaktan bıktm, hemde bna gercekten aşık olana karsı suçluluk duygusundan bıktm hemde onu özlemekten bıktm. aynı zamanda arsen benden nefret ediyo bnuda ekliyim. hersey çok değişti 1 senede. hemde ölesiye nefret etmek varya, o derece. çnkü bz arkadasyla çkmaya basladgmzda arkadası bna çok aşık oldgnda bni çok kskanıodu babasndan bile o derece. arsenle yanyana gelmemizi istemiodu.ve onlar hergün brlkteydler ben hayatlarına grnce 40 ylda bi görüşüolardı senede 5 kere fln heralde. bu yzden arsen bnden nfret etti. aralarını bozdm diye. 1 senede 2 kere yanyana geldk ve arsen bna basit bi soru sordgnda ben cvp verdm diye 2 gün kavga.. 1 sene geçti ben arkadasyla neler yasamadm hataya gttk istanbula gttk antalya, beraber yasadk aynı evde, htta evlilik bile düşndk, btn ailesi bna kızım dio fln. ama hayır. unutamıyorum. ve neden blmiorm. 2 ayda ne olduda ona aşık oldum bu kadar blmiorm ama hergün onu rüyalarmda görmek ve imkanszdanda öte oldugunu blmek çok kötü. gerçekten ölmek istiorm su an ve bnu smdiye kdar 1 kişiye bile söylemedm en yaknlarıma bile. hep içimde kaldı. brncisi, aşık olduğum insanın kardesm dediği insanla 1 sene brlkteydm ve bna çok aşık ve herkz benmde oldugumu sanıo. ikncisi, o aşık oldum insan benden ölümüne nefret ediyo. üçüncsü, aşık olduğm insan baskasına aşık. dördüncüsü, onu unutamıyorum. gerisini siz düşünün. hala nasl yaşıyorm blmiyorum. ölsemde kurtulsam artk..