nişanlımın babası bankada memurdu, zimmetine para geçirdi ve yakalandı, emekliliğine 1 yıl kalmışken bütün meslek hayatına son verildi ve tutuklandı, 6 ay yatıp çıktı, daha sonra özelde iş bulup sigortasının dolmasını sağlamak için uğraşıyor ama mahkeme hala sonlanmış değil.
nişanlıma gelince, babasının bu hatası yüzünden elde avuçta ne varsa sattıkları için, tüm evleri dağıldı, ve evin yükünü üstüne aldı, bir nev, evin reisi oldu, birkaç ay öncesi en lüks semtten ailesine bankadan kendi adına kredi çekip 100 milyara ev aldı, ve bizim düğün ertelendi,
bizi bekletmelerinin sebebi ise, nişanlımın ailesine hala destek oluyor olması.
benim ailemse, nişanlımın şahsıyla alakalı bir sorunlarının olmadığını sadece ailesinin, ömrü boyunca ayağına dolacağını savundu. ve zorlada olsa ben istiyorum diye bu kadar olumsuzluğa rağmen nişanlanmamıza boyun eğdiler,
bende her seferinde zor zamanlar geçiriyolar anne, bizden zmaan istiyolar yanlarında olalım deyip ailemle türlü çekişmelere girdim, çünkü ailem, herşeyiyle tam olmasa da bir nikahtan ibaret olan bir düğünü istediklerini söylüyor, fakat nişanlım bunun mümkün olmadığnı, babasının emekli olmadan evlenemeyeceğini ısrarla kabul ettirmeye çalışıyor,
benim ailem de artık, bütün herşeyi kendi doğrularına göre oynuyolar, karşıdaki aile ne düşünür, ne bekler, hiç düşünmüyolar, kıza geldi yüzük takıp gittiler, ne önü var ne arkası, ne düğün muhabbeti yapan var, ne ele avuca gelen bir karar, sonunu göremediğimiz bir durum varken razı olamayız diyolar.
bense iki tarafa anlayış göstermekten, herşey zamanla iyi olacak demekten yoruldum, çünkü günler geçtikçe işin cılkı çıktı.
durum özetle bu kızlar, nişanlımla birbirimizi seviyoruz, ama ailesi hiçbir şekilde bizim oğlumuz nişanlı deyip kendilerini kasmadan normal hayatlarına devam ediyo, ailemin yediremediği konu bu.
yani kendilerinin değil de sanki bizim yüzümüzdenmiş gibi, sütten çıkmış ak kaşık gibi ailesi, en sosyetik yerden giyinip, en gözde şeyler alıyolar.