- 31 Aralık 2017
- 6.466
- 22.159
- 348
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Bu arada fotoğrafınızı sonradan gördüm bence gayet çekici güzel bir genç kadınsınız.Tama
Sonra dedim sen bir no ya da adres ya da ne bileyim gerçek hesabını ver dedim.Kendim istesem zaten böyle bir şey yapardım.Kadınları da belli kalıplara sokanlardan nefret ediyorum.
Yaşıtmışız sizinle de dediğim gibi önemli olan sağlık. Belki fazla kilo konusunda benim sizden daha fazlam vardır, benim bu yaşta kolesterolüm yüksek, biraz yürüsem ayaklarım, bütün kemiklerim ağrıyor. Tayt, pantolon, külotlu çorap vs dayanmıyor bacaklarımın arasındaki kısımlar patlıyor hep. Daha bir sürü de sorun. Sizi de çok iyi anlıyorum, depresyon kaynaklı (duygularını yemek gibi) durumlarım var. Öyla ha deyince olmadığının farkındayım. Ama yaşadıklarınızı az çok bildiğim için de üzülüyorum. Ben vücuduma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kötü beslenerek. Hemen ‘sağlıksız’ damgasını yapıştırıyormuşum gibi de görünebilir ama kendimden bildiğim için biraz daha bu yönüne odaklandım sanırım. Şimdi etkilemese bile ileride etkiliyor insanın sağlığını kilo, maalesef.