her insanın bilmediği birşey vardır ve her insan bilmediğinin cahilidir.Evet arkadaşlar Bu aralar sanırım virüs psikolpjimi de etkiledi. Ne bileyim sanki kendimle daha çok başbaşa kalınca sanki hep eksikmişim kendimi geliştirememişim gibi geliyor.kendini geliştirmiş insan sadece kitap okuup film dizi izleyip dünyayı gezen midir sizce de. Ya da nasıldır
Ben yazarken siz aynı şeyleri yazmışsınız bile. Ne güzel şey bunları yalnız düşünmemek.Nerede nasıl konuşacağını bilen, açık fikirli, empati yapabilen, dinlemeyi bilen, önyargısız, hoşgörülü kişidir bana göre.
Sürekli kitap okuyan, dünyanın kariyerini yapmış insanlar da gördük ama bir o kadar da bağnaz olan, benim dediğim en doğru deyip geri kalanı küçümseyen. Ben onlara kendini geliştirmiş diyemiyorum. Baktığın zaman 'cahil' dedikleri kişilerin yaptıklarının aslında benzerini de kendileri yapıyorlar ama bakınca kariyerli, kültürlü
Benim bu yazımdan sonra gelenler beğenirse bende güzel yorumları okumak için gelebilirim
İlk defa böyle bir istek oluştu içimde bilmiyordum teşekkür ederimYukarıdaki takip et butonunu kullanarak konuya gelen yorumlardan haberdar olabilirsiniz.
Nerede ne demesi gerektiğini yani haddini bilen,
Evet arkadaşlar Bu aralar sanırım virüs psikolpjimi de etkiledi. Ne bileyim sanki kendimle daha çok başbaşa kalınca sanki hep eksikmişim kendimi geliştirememişim gibi geliyor.kendini geliştirmiş insan sadece kitap okuup film dizi izleyip dünyayı gezen midir sizce de. Ya da nasıldır
Kibrini ve kabalığını törpüleyen insandır bana göre. Genellemeye göre akademisyenler asla değil mesela. Çoğunun kibrinden yanına varılmıyor. Nazik, kibar ve sıvı gibi bulunduğu her ortamın şeklini almayan, dik duran kim olursa olsun kendini geliştirmiştir benim gözümde
Türk akademisyenlerinin çoğunu varoş buluyorum
Öyle ahım şahım başarıları yok, bastıkları makaleler hepsi birbirine benziyor, basıldıkları journaller de vasat yani öyle dünyaca ünlü veya girmesi çok zor yayınlar değiller.
Ama öğrenciye gelince ego milyonnnnnnnnn, 193834734743734 haspaların. Uluslararası konferansta görün bunları ne tanıyan var ne sallayan ezik takılıyorlar genelde
Cidden çok çok başarılı 2 tane tanıyorum 2si de Princetondan gelme insanlar. Biri ziyarete gittiğimde çay yapıp elime verdi o derece. Cidden başarılı olanlar zaten alöakgönüllü oluyorlar siz denk gelmemişsiniz, yani gelmemniz normal az sayıda var onları da ben tanıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?