Siz nasıl başa cıkardinız ?

kedikiz1728

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
151
38
13
30
Seviyorsunuz olsun diye cabaliyosunuz ama karşısında ki insan anlasada umursamiyosa ve herseyde hep sizi sucluyosa seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca hicbizaman net Bi cevap vermiyorsa ve isin tuhafı bak.sevmiyosan sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?hayatına karışıyorsun beni sıkıyosun diyip ama o size giyiminize oje surmenize karisiyorsa? Hatta hatasini söyleyince hemen sizi suclayip ben herkesin hayaliyim diyosa ?Ben hasta oldum böyle biriyle. Psikologdan randevu aldım. Umarım atlaticam.ama insan hazmedemiyo yapılanları. Ben nasıl dayanicam?nasıl bas edersiniz?

Bu noktaya gelmezdim sanırım. Büyük konuşmak istemem ama sevilip sevilmediğimi anlayabilen bir insan olarak sevilmediğim adamın peşinde koşmazdım. Zorla güzellik olmaz.

Biraz da siz kendi kendinizi psikologluk hale getirmişsiniz.

Seviyorsunuz olsun diye cabaliyosunuz ama karşısında ki insan anlasada umursamiyosa ve herseyde hep sizi sucluyosa seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca hicbizaman net Bi cevap vermiyorsa ve isin tuhafı bak.sevmiyosan sevmediğini söyle ağzından duyayım yoluma.bakayim dediğiniz de bile hala sacmalama diyip neyse biraz düşüneyim diyosa ?hayatına karışıyorsun beni sıkıyosun diyip ama o size giyiminize oje surmenize karisiyorsa? Hatta hatasini söyleyince hemen sizi suclayip ben herkesin hayaliyim diyosa ?Ben hasta oldum böyle biriyle. Psikologdan randevu aldım. Umarım atlaticam.ama insan hazmedemiyo yapılanları. Ben nasıl dayanicam?nasıl bas edersiniz?
Uzak dur ve her yerden engelle tecrübe ile sabit bir cacık olmaz bu adamdan.seni manipüle ediyor ne git ne kal elimin altında dursun diyor.

Yahu aklınızla ne zorunuz var? Niye baş etmeye çalışıyorsunuz ki? Yol verin gitsin.

Sevgiliniz mi yoksa eşiniz mi buna göre yanıt vereceğim.

Seni tutup sarsmak istiyorum yüzüne ay ben seni svemiyorum dese yolun olacak demese olmayacak mı bırakın gitsin

Sevme konusu haric ayni seyleri yasadim sayilir. Sevdigini soylerdi fakat onun sevme bicimi benim icin hicbir sey ifade etmiyordu son zamanlarda, bu yuzden ben herhangi bi seyle bas etmek yerine ayrildim. Hic oyle psikologluk da olmadim. Kaybeden o kazanan benim cunku, siz de kazanansiniz neden iyi hissetmiyorsunuz?

kedikiz aylar önce de farklı konularda psikologdan randevu aldım dediğinizi hatırlar gibiyim. tepki çekmemek için mi yazıyorsunuz bu detayı?

Sevme konusu haric ayni seyleri yasadim sayilir. Sevdigini soylerdi fakat onun sevme bicimi benim icin hicbir sey ifade etmiyordu son zamanlarda, bu yuzden ben herhangi bi seyle bas etmek yerine ayrildim. Hic oyle psikologluk da olmadim. Kaybeden o kazanan benim cunku, siz de kazanansiniz neden iyi hissetmiyorsunuz?
Bana net olsaydı gidecektim.hep kafasına estiği gibi davrandı.simdi fark ettim de okadar kırmış okadar zülm etmiski

Yol verin gitsin, belli ki sizin için zor sevilmemek ama zararın neresinden dönerseniz kârdır. Şimdi sizi sevmiyor diye üzülür ağlarsınız ama bu kadar sevgisiz birine daha fazla zaman harcarsanız gençliğim gitti diye ağlarsınız. O yüzden giden gitsin kalan sahalar sizin olsun 🙌

Ben şahsen böyle bir durumla başa çıkamam. Sevilmediğimi hissettiğim an bırakırım.

Zaten erkekler sevdiği zaman hemen hissetiriyorlar. Kaç yaşındasınız bilmiyorum eğer sevilmediğinizi hissediyorsanız hiç uğraşmayın. Salın ipini gitsin.

Sevmiyor ve yedekte tutuyor malesef. İlginin farkında verdiğin değeri biliyor ve seni cepte görüyor. Keyfi bitince döner size. Siz buna izin vermemelisiniz kendi değerinizin farkına varın ve basın götüne tekmeyi.

RABBİM SEN KORU OJEYE KARIŞMAK NEDİR YA

Back
X