siz nasıl başardınız ?

sizin hiç mahkeme olmadı ise ondan bu endişeler inanın 10 dk bile sürmüyor hakim soru soruyor dilekçe okunuyor ve bitiyor
En önemli kısım dilekçe ve şahit kısmı gerisi teferruat. Hakimi ikna etmek önemli olan. Siz naif olduğunuz için yapılanları hazmedemiyorsunuz ama insanlar çeşit çeşit bize de bu denk geldi. Allahım daha kötü imtihanlarla sınamasın.
Para para bazılarının derdi ve bizim dememizle değişmez bu tür şeyler.
Geleceğe kafa yorun onun yazdığına kafa yormayın. Ben eğlenmek için okuyorum arada yazı dili çok çok komik
Evet hiç daha olmadı
Peki hakim ona soruyor demişsiniz canım
Ne soruyor hakim tam olarak
Dilekçelerini tamamımı okunuyor duruşmalarda
Inan hiçbir Bilgim yok

Mahkemeye delil sunun çünkü hakim dosyaya ve dilekçeye bakıyor ayrıca hakim davacı ve davalının avukatı ile konusuyor siz sadece bir köşede olanları seyrediyorsunuz.
Anlaşmak isteyip istemediğinizi soruyor biz boşanmaya kararlı olduğumuz için bize boşanmak isteyip istemediğimizi sormadı.dosya ve dilekçe üzerinden ilerliyor en fazla 15 dk süruyor önemli olan şahit dinlenmesi orda davacı ya da davalı karsi tarafın yalan söylediğini ispatlamak için sorular soruluyor bu kadar benim bildigim

Mahkemeye delil sunun çünkü hakim dosyaya ve dilekçeye bakıyor ayrıca hakim davacı ve davalının avukatı ile konusuyor siz sadece bir köşede olanları seyrediyorsunuz.
Anlaşmak isteyip istemediğinizi soruyor biz boşanmaya kararlı olduğumuz için bize boşanmak isteyip istemediğimizi sormadı.dosya ve dilekçe üzerinden ilerliyor en fazla 15 dk süruyor önemli olan şahit dinlenmesi orda davacı ya da davalı karsi tarafın yalan söylediğini ispatlamak için sorular soruluyor bu kadar benim bildigim
Bir sürü delil sundum canım
Bizde boşanmak istiyoruz hakim sormaz bizede
Inşallah ikimizde tez zamanda kurtuluruz

Bir sürü delil sundum canım
Bizde boşanmak istiyoruz hakim sormaz bizede
Inşallah ikimizde tez zamanda kurtuluruz
Üzülmeyin biz üzülünce ailemiz de üzülüyor kendinize iyi bakın süreçten haberdar edin özel mesaj da atabilirsiniz rabbim herkesin derdine derman versin.

Back
X