Kpss ye hazırlanma süreci geçirdim. Evde mümkün değil çalışamıyordum. Etrafımda ders çalışan birileri olunca anca öyle çalışabilen biriyim. Dershanemin kütüphanesinde ya da bulundugum yerin kütüphanesinde çalışıyordum.
Öncelikle uykunuzun gelme sebebi eğer bir rahatsızlığınız yoksa kesinlikle bir kaçış yöntemi sizin için. Kemdimden biliyorum ben de öyleydim. Ama vücudunuzun beyninize hüetmesine izin vermeyin. Uyku düzeniniz yoksa kısa sürede bu sorunu aşmaya bakın.
Bu arada ders calısmaya kendimi teşvik etmek icin odamın duvarlarına motivasyonumu arttıracak sözler yazıp yapıştırdım. Ayrıca sürekli imkansız denilen şeyleri insanların nasıl başardığıyla ilgili öyküler okuyorum.Ha bir de kendime ödüllendiriyorum. Şöyle ki; aynı anda hem ders calsmam gerekiyor hem de dinlemeyi cok istegim bir sarki varsa, yeteri kadar calstgima eminsem sarkiyi dinlemeye hak kazanms oluyorum.
Sizi demotive eden arkadaşlarınız varsa uzak durun enerjinizi tüketmesinler(Ben de var oradan biliyorum.)
İnşallah kazanırsınız sınavı.Ha gayret:)
Haklısın belkı de dışarı çıkıp kütüphane ye gitsem iyi olacak ama o da çok uzak yol bezdiriyor evde çalışanlara hayranım becerenlere
Rica ederim. Benim de B12 eksikligim var ilaclarımı kullanarak ve gıda takviyesi alarak aştım o sorunu. İsteksizligimizin adı da "atalet" denilen bir kavram. Bunu yenmeye yönelik bilgiler mevcut internette biraz göz atarsanız faydalı bir şeyler bulursunuz diye umuyorum.Mümin Sekman diye bir yazar var muhtemelen tanıyorsunuzdur onun kitapları bana cok fayda saglamstı özellikle iç disiplin saglamamda.Çok teşekkür ediyorum dra gittim 1 sene öncesinde demir d ve b12 eksıktı bıraz iyi olmuştum bakalım yine onlar mı yoksa kaçış mı çok haklısın İsteksızlık var belkı de basaramam ben korkusu. güzel yazmışsın tesekkur ederım :)
Ay hanımlar ayrıca kendinizi sürekli sevmediginiz insanların hayallerinizdeki konuma geldigini düşünerek gazlayın:) Hırs yapma da baya yarar sağlıyor:)
Tamam plansız olmaz zaten çok teşekkür ederim :)Ben de dakikasi dakikasına bir çalışma plani yaparak kurtulmuştum bu durumdan zamaninda.
Benim evim merkeze uzak dolmuslarla 40 dk sürüyor ama ona ragmen gittim. Alışınca git gel sıkıntı yasamazsın. Hatta uzak olması daha güzel yoruldugunda eve gidip geleyim deme imkanın yok. Mecbur calısıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?