Siz nasil bir yol izliyorsunuz?

Cay servisi falan yapmayin
Ne gerek var? Misafirsiniz siz.
Cagirdiklari misafiri agirlamayi bilsinler. Agirlamayacaklarsa cagirmasinlar.
Asla misafir değilim her türlü işi söyler kayinvalidem ama aile içi bir olay oldu mu da dış kapinin mandalıyım olaylari sagdan soldan duyarim. Daha gectigimiz yillarda eşime sikayet ediyorlardı , kv ve görümcem biz söylemeden yapmiyor iş diye nasil tatlilar degil mi ;) Daha sonra 1 yil once ev aldim ne temizlikte ne baska bi konu da asla ama asla yardımları olmadi bende o gün eşime söyledim bir daha dogru düzgün annenler benden iş beklemesin diye üstün körü yapacağım işi yapiyorum ama anlamazlar ki verdiğim sosyal mesajı:)

Genelde 2-3 haftada bir gideriz. O da hafta içi akşam olur. Hafta sonumu kesinlikle onlara harcayamam.
Sizinki çook fazla. Fena alıştırmışsın. Şimdi birden kesmek göze batar. Yavaş yavaş gitmeleri azalt. Bi kere gidiyorsan ikinciye işimiz var de bahane yarat. Öyle öyle azalt.

Haftada 1 kayınvalıdeme ve yöne aynı haftada 1 kendı aıleme gideriz. Gayettte yeter. Kayınvalıdem de ıstıyor her gün orda olalım geçen arayı cok açtınız dedı haftada 1 gittim diye. Ama kusura bakmasın herkes herseye ıstıyor dıye olacak dıye bısey yok

saygı yok, hürmet yok, sohbet güleryüz yok. buna rağmen hafta içi tek başına gidiyosun. alıştırmışsınız. böyle bi yere eşim olmadan adımımı atmam. eşimle gidincede oturduğum yerden kalkmam. siz gitsenizde konuşmaya devam ediyolar, hala tyetmiyo onlara. o yüzden hiç umursamayın siz ne zaman isterseniz o zaman gidin.bu da hafta içi olsun, haftasonunu niye ziyan etcksin. kıymet bilmeyenlere

Back
X