Siz nasil bir yol izliyorsunuz?

Benim de inanın icimden gelmiyor ama yüz yüze bakacak halimiz olsun diye de gidiyorum ama hiç duracaklari yeri bilmiyorlar. Iki ara bi dere yani:KK43:
En iyisini yapıyorsunuz emin olun tabiki fazla görüşüyorsunuz sizin için ayda bir yeterde artar birde siz davet edersiniz süper en başa dönsem böyle yapardım eşiniz sorun çıkarabilir belkii şükür eşim beni zorlamıyor

Merhabalar. Konuya giriyorum hemen eşinizin ailesini ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz çok merak ediyorum biz de mi bi tuhaflik var yoksa herkes mi böyle ben mi değişigim bilemedim. Ben evdeyim esim 6:30 ,7 gibi kalkiyor ise gidiyor. Arabamiz yok ailesinin evi yakin fakat 2 araç değiştirmemiz gerekiyor bu da 10 dakikalik mesefa 1 saat oluyor. İstiyorlar ki haftaici en az 2 kere haftasonu da komple onlarla geçsin. Haftaici ben bi gittim geldim esim zaten aksam geliyor yorgun argın araba yok nasil gidelim. Haftasonu tamamen emrivaki bir sekilde pazar günümüzü onlara ayiriyoruz ama esim gelmiş diyor ki hadi bizimkilere gidelim cumartesi günümüzü kurtaralım diyor. Çok asabım bozuldu. Haaaa diyeceksiniz ki gidiverin ne olacak arkadaşlar yüzümüze bakan yok servisi cayi hep bende elim kolum kopmaz tabi ki yaparim ama bi teşekkür yok bi güler yüz yok salak salak oturup geliyoruz. Ama baskiyla istiyorlar ki hep oraya gidelim aramiz çok iyi degil agzimizla kuş tutsak yaranamayiz. Haftaici gidiyorum kayinvalidem istediği yerde Bülbül-ü Şeyda bana gelince hep dut yemiş bülbül gidiyorum sap sap oturuyorum ben konusyorum çoğu zaman yorum bile yapmıyor karşımdan , deli gibi kendi kendime konuşuyorum. Siz napiyorsunuz ne kadar sık görusuyorsunuz bi anlatin ben mi fenayim ben mi tuhafım?
Canım en sık ayda 1 gider 2 3 saat oturur eve döneriz eşimle beraber. Ben eşim gelmeden de asla annesine gitmiyorum. Annesi desen anca ben çağırırsam gelir. Bende çok nadir çağırıyorum yine ayda 1 filan diyebilirim belki daha uzun süre de olabilir. Aramızda 10 dk mesafe var.
Bence gerek yok fazla görüşmeye bu kadar içli dışlı olmaya.

En iyisini yapıyorsunuz emin olun tabiki fazla görüşüyorsunuz sizin için ayda bir yeterde artar birde siz davet edersiniz süper en başa dönsem böyle yapardım eşiniz sorun çıkarabilir belkii şükür eşim beni zorlamıyor
Esasen benimkinin de gidelim diye öldüğünü düşünmüyorum. Tamamen Yaprak Dökümü Hayriye hanim modu" aman ağzımızın tadı bozulmasin " yani boyle can ata ata gitmiyor. Ayda 1 olsa cok bozulurlar ama ben cok rahat ederim bunu haftada 1 iki hafta da 1 falan diye zamana yaya yaya yapmali;)

Merhabalar. Konuya giriyorum hemen eşinizin ailesini ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz çok merak ediyorum biz de mi bi tuhaflik var yoksa herkes mi böyle ben mi değişigim bilemedim. Ben evdeyim esim 6:30 ,7 gibi kalkiyor ise gidiyor. Arabamiz yok ailesinin evi yakin fakat 2 araç değiştirmemiz gerekiyor bu da 10 dakikalik mesefa 1 saat oluyor. İstiyorlar ki haftaici en az 2 kere haftasonu da komple onlarla geçsin. Haftaici ben bi gittim geldim esim zaten aksam geliyor yorgun argın araba yok nasil gidelim. Haftasonu tamamen emrivaki bir sekilde pazar günümüzü onlara ayiriyoruz ama esim gelmiş diyor ki hadi bizimkilere gidelim cumartesi günümüzü kurtaralım diyor. Çok asabım bozuldu. Haaaa diyeceksiniz ki gidiverin ne olacak arkadaşlar yüzümüze bakan yok servisi cayi hep bende elim kolum kopmaz tabi ki yaparim ama bi teşekkür yok bi güler yüz yok salak salak oturup geliyoruz. Ama baskiyla istiyorlar ki hep oraya gidelim aramiz çok iyi degil agzimizla kuş tutsak yaranamayiz. Haftaici gidiyorum kayinvalidem istediği yerde Bülbül-ü Şeyda bana gelince hep dut yemiş bülbül gidiyorum sap sap oturuyorum ben konusyorum çoğu zaman yorum bile yapmıyor karşımdan , deli gibi kendi kendime konuşuyorum. Siz napiyorsunuz ne kadar sık görusuyorsunuz bi anlatin ben mi fenayim ben mi tuhafım?
Ahahha :)deli gibi konuşuyorum kısmına güldüm. Gitmeyi azaltın yahu hem pazar günü size ozel bi gun arkadaslarinizla gidin gelin falan esler falan. Validenizede söyleyin biz şuraya gideceğiz şu bize gelecek gibi

Canım en sık ayda 1 gider 2 3 saat oturur eve döneriz eşimle beraber. Ben eşim gelmeden de asla annesine gitmiyorum. Annesi desen anca ben çağırırsam gelir. Bende çok nadir çağırıyorum yine ayda 1 filan diyebilirim belki daha uzun süre de olabilir. Aramızda 10 dk mesafe var.
Bence gerek yok fazla görüşmeye bu kadar içli dışlı olmaya.
Degil mi ama hani boyle sevgi dolu olup size ozel hissettirirler neyse de oturan boğa gibi bos beles otur otur gel manasizca;)

Degil mi ama hani boyle sevgi dolu olup size ozel hissettirirler neyse de oturan boğa gibi bos beles otur otur gel manasizca:KK66:

Olur mu öyle şey,sevgi ikgi bekleme,sen oraya hizmetçi olarak gidiyorsun :) hizmet etmek dışında başka görevin yok,yani kv nin gözünde demek istiyorum. O yüzden gitme boşver. Oğlu tek gitsin sende ayda 2 kez filan git en fazla. Sonra yavaş yavaş ayda 1 e düşür. Ezdirme de kendini bu kadar. Ben bi çay getirip götürürken bile baya bekliyorum. Yani bardakları bitti misal,ben bırakıyorum öyle 5 10 dk filan :halay:
kendileri alsınlar hiç uğraşamam :)))

Ahahha :)deli gibi konuşuyorum kısmına güldüm. Gitmeyi azaltın yahu hem pazar günü size ozel bi gun arkadaslarinizla gidin gelin falan esler falan. Validenizede söyleyin biz şuraya gideceğiz şu bize gelecek gibi
Yok canim vahiy inmis gibi pazar olmazsa cumartesi olur bi gidilir brifing verilir. Elimize yüzümüze bakilmasa da olur yeter ki biz oraya gidelim . İstediğinizi soyleyin bu sefer de haftaici gelin derler gecen gun aksam 9 da aramis bize gelin diye dalga mi geçiyor diye düşündüm cidden.;)

Yok canim vahiy inmis gibi pazar olmazsa cumartesi olur bi gidilir brifing verilir. Elimize yüzümüze bakilmasa da olur yeter ki biz oraya gidelim . İstediğinizi soyleyin bu sefer de haftaici gelin derler gecen gun aksam 9 da aramis bize gelin diye dalga mi geçiyor diye düşündüm cidden.:KK66:
Gelemeyiz uykumuz var erken uyuyacağız de . Ciddiyim valla .

Olur mu öyle şey,sevgi ikgi bekleme,sen oraya hizmetçi olarak gidiyorsun :) hizmet etmek dışında başka görevin yok,yani kv nin gözünde demek istiyorum. O yüzden gitme boşver. Oğlu tek gitsin sende ayda 2 kez filan git en fazla. Sonra yavaş yavaş ayda 1 e düşür. Ezdirme de kendini bu kadar. Ben bi çay getirip götürürken bile baya bekliyorum. Yani bardakları bitti misal,ben bırakıyorum öyle 5 10 dk filan :halay:
kendileri alsınlar hiç uğraşamam :)))
Cidden işler nasil yürüyor diye merak ettim konuyu açtım ama kimse bu kadar gitme gelme meraklisi degil ayda yilda bir . Biz fazla toleranslı davraniyormusuz bunu gördüm iyi oldu.

Gelemeyiz uykumuz var erken uyuyacağız de . Ciddiyim valla .
Öyle dedik zaten hatta 1 gun once ben oraya gittim esimin nasil işten gelip sürekli uyuduğunu falan anlattim . Ben hic o konuşmayı yapmamışım gibi dışarısı çatır çatır buz değilmiş gibi bizim arabamiz varmis gibi aksam 9 da arayip bize gelin oglum diyor. Nasil tatli ve anlayışlı degil mi. Delirtmek icin muazzamlar degil mi;)

Esasen benimkinin de gidelim diye öldüğünü düşünmüyorum. Tamamen Yaprak Dökümü Hayriye hanim modu" aman ağzımızın tadı bozulmasin " yani boyle can ata ata gitmiyor. Ayda 1 olsa cok bozulurlar ama ben cok rahat ederim bunu haftada 1 iki hafta da 1 falan diye zamana yaya yaya yapmali:KK66:
Eee bırak o zaman o gitsin sadece ben eşime diyorum hep git ara sor diye hiç aramam bile o zamanlarda

:işsiz:
Cidden işler nasil yürüyor diye merak ettim konuyu açtım ama kimse bu kadar gitme gelme meraklisi degil ayda yilda bir . Biz fazla toleranslı davraniyormusuz bunu gördüm iyi oldu.

Tabi canım :)
Siz gerçekten işi abartmışsınız. Ben kalmaya yada kv kalmaya da gelmez hiç. Evlendiğimden beri bikere kal demedim zaten. Eşim söylüyor ama ben oralı olmuyorum diye kalmıyor :halay:
Eşim kal anne diyince ben kafamı çeviriyorum anlıyor istemediğimi:))
İlk evlendiğimde daha 1 haftalık evliyiz,geldi kv kp 1 hafta kaldılar bizde. Gitmiyorlar vende birşey diyemiyorum ama suratım 5 karış istemsizce düşüyo.
bize yerleşmeye çalıştılar yani :işsiz:
10 dk mesafe var evimizin arasında ne diye 1 hafta kalınır...
şimdi cesaret edemez suskun değilim çünkü mesafemi de çok güzel koydum :halay:

Öyle dedik zaten hatta 1 gun once ben oraya gittim esimin nasil işten gelip sürekli uyuduğunu falan anlattim . Ben hic o konuşmayı yapmamışım gibi dışarısı çatır çatır buz değilmiş gibi bizim arabamiz varmis gibi aksam 9 da arayip bize gelin oglum diyor. Nasil tatli ve anlayışlı degil mi. Delirtmek icin muazzamlar degil mi:KK66:
Ahahhaha :) kız güldüm hakkaten ya bu arada bu kv gördükçe bide değişen kocalari gördükçe evlilikten sogudum

:işsiz:

Tabi canım :)
Siz gerçekten işi abartmışsınız. Ben kalmaya yada kv kalmaya da gelmez hiç. Evlendiğimden beri bikere kal demedim zaten. Eşim söylüyor ama ben oralı olmuyorum diye kalmıyor :halay:
Eşim kal anne diyince ben kafamı çeviriyorum anlıyor istemediğimi:))
İlk evlendiğimde daha 1 haftalık evliyiz,geldi kv kp 1 hafta kaldılar bizde. Gitmiyorlar vende birşey diyemiyorum ama suratım 5 karış istemsizce düşüyo.
bize yerleşmeye çalıştılar yani :işsiz:
10 dk mesafe var evimizin arasında ne diye 1 hafta kalınır...
şimdi cesaret edemez suskun değilim çünkü mesafemi de çok güzel koydum :halay:
"Yativerin" burdayi bende duyuyorum bazen. Eşim de hemen göz ucuyla bana bakar ama o an gözümde şu söz beliriyor muhtemelen... "Nefretiniz elektiriğe dönüştürebilseydi dünyayı aydınlatırdı" (Nikola Tesla) evim var yatağım var ne isim var sizde:(

Bir de beni cok ama cok severlermis gibi sorarlar evde isim falan katiyen olamaz! Arada yolluyorum o zaman da esim iki de gelirim diyorsa 8 e kadar tutuyorlar.
Bırak tutsunlar kız valla birgün kalsa aramam eşimi o her hafta birgün gider maksimum bir saat oturur.

Ahahhaha :) kız güldüm hakkaten ya bu arada bu kv gördükçe bide değişen kocalari gördükçe evlilikten sogudum
Dikensiz gül olmuyor herkesin imtihanı farklı farklı esim anlayışlı bir insan başarılı bir is hayatı var birbirimizi de çok seviyoruz. Ama gel gör ki en büyük problemi hep ailesi çıkarttı. Yavas yavas sessiz moda almaya başladım onlari içimde bir çok yıkım olsa da bazı şeyleri aştım bunu da asacağıma eminim. Siz de umutsuz olmayın inanın kimsenin hayatı mükemmel değil;)

Siz evi kapatın komple oraya taşının bence.
Bu nasıl sıkıcı bir hayat.
Ben haftada bir gitmeye özen gösteririm ama gidemem çoğu zaman.
Gittiğimde bir saat anca dururum daral gelir. Harika insanlar ama evimi özlüyorum.
Onlar da eşim de ısrar etmez zaten.
Konuşacaksınız haftada bir gelcez anne biz de kendimize zaman ayırcaz diyeceksiniz.
Gitmeyeceksiniz.
Ha ben yapamam diyorsanız da katlanacaksınız.
Seçim sizin.

Siz evi kapatın komple oraya taşının bence.
Bu nasıl sıkıcı bir hayat.
Ben haftada bir gitmeye özen gösteririm ama gidemem çoğu zaman.
Gittiğimde bir saat anca dururum daral gelir. Harika insanlar ama evimi özlüyorum.
Onlar da eşim de ısrar etmez zaten.
Konuşacaksınız haftada bir gelcez anne biz de kendimize zaman ayırcaz diyeceksiniz.
Gitmeyeceksiniz.
Ha ben yapamam diyorsanız da katlanacaksınız.
Seçim sizin.
Yani özetle #Direnbayanhickimse diyorsunuz. Yok bakıyorum herkes sınır çiziyor bende vicdan yapıyordum normali buymuş teşekkür ederim fikir beyan ettiğiniz için;)

Back
X