- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Albino karnabahar
Merhabalar. Konuya giriyorum hemen eşinizin ailesini ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz çok merak ediyorum biz de mi bi tuhaflik var yoksa herkes mi böyle ben mi değişigim bilemedim. Ben evdeyim esim 6:30 ,7 gibi kalkiyor ise gidiyor. Arabamiz yok ailesinin evi yakin fakat 2 araç değiştirmemiz gerekiyor bu da 10 dakikalik mesefa 1 saat oluyor. İstiyorlar ki haftaici en az 2 kere haftasonu da komple onlarla geçsin. Haftaici ben bi gittim geldim esim zaten aksam geliyor yorgun argın araba yok nasil gidelim. Haftasonu tamamen emrivaki bir sekilde pazar günümüzü onlara ayiriyoruz ama esim gelmiş diyor ki hadi bizimkilere gidelim cumartesi günümüzü kurtaralım diyor. Çok asabım bozuldu. Haaaa diyeceksiniz ki gidiverin ne olacak arkadaşlar yüzümüze bakan yok servisi cayi hep bende elim kolum kopmaz tabi ki yaparim ama bi teşekkür yok bi güler yüz yok salak salak oturup geliyoruz. Ama baskiyla istiyorlar ki hep oraya gidelim aramiz çok iyi degil agzimizla kuş tutsak yaranamayiz. Haftaici gidiyorum kayinvalidem istediği yerde Bülbül-ü Şeyda bana gelince hep dut yemiş bülbül gidiyorum sap sap oturuyorum ben konusyorum çoğu zaman yorum bile yapmıyor karşımdan , deli gibi kendi kendime konuşuyorum. Siz napiyorsunuz ne kadar sık görusuyorsunuz bi anlatin ben mi fenayim ben mi tuhafım?