• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz nasil davranirdiniz?

düşünsene kendisi 14 günde nefret etmiş,kaynanası senelerce o insanlarla aynı yerde yaşamış:KK51:

ben nefret ettim diye bi ifade mi kullandim ki siz havadan yorum yapiyorsunuz?

düşünsene kendisi 14 günde nefret etmiş,kaynanası senelerce o insanlarla aynı yerde yaşamış:KK51:

aynen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:KK53:

kv desini sevmiyor diye kendi kvsinden soğuyor yüzünü göresi gelmiyor

ama aynısını kendisi yapıyor

Demek ki kv den de zamanın da az çekmedi ki öyle konuşuyor,

senin üzülmen normal yaşlı insanlar için ama abartma kv den nefret etme noktasına gelecek bir durum yok.

yok nefret etmem soz konusu degil,hayal kirikligi mi desem,kadini gozumde cok mu buyutmusum desem..ariyorum yine konusuyoruz ama aklima geldikce uzuluyorum.

aynen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:KK53:

kv desini sevmiyor diye kendi kvsinden nefret ediyor

ama aynısını kendisi yapıyor

ayiptir.ben nefret icerikli bi ifade kullanmadim.

Sarfettiği sözler hiç hoş değil fakat o da bir gelin
Ayrıca seninle bunları paylaşması çok saçma ilerde o da onlar kadar yaşlanmayacak mı?

soğudum yüzünü göresim gelmiyor diye bir ifade kullanmışsınız buda aynı kapıya çıkıyor sevmemekle

evet yuzunu goresim gelmiyor dedim,sogudum da dedim.ama ben bu kadincagizi annemden ayri tutmadim.anneme kizip bi sure yuzunu gormek istemeyince onu sevmiyorum anlamina mi geliyor? kendi oglu aramaz ben aratirim,kendisi de der esimin biz evleneli annemle aram daha iyi oldu diye..bir gun gelinlik yaptigimi bilemem hep yaninda olmusumdur madden manen..canimi sIkan yaslilara dil uzatmasi oldu cunku kendilerini savunacak halde degiller.yoksa ordan burdan bizde dedikodu yapariz aramizda..zaten sonunda da bunun bi vesvese olmasini umuyorum da yazdim..

evet yuzunu goresim gelmiyor dedim,sogudum da dedim.ama ben bu kadincagizi annemden ayri tutmadim.anneme kizip bi sure yuzunu gormek istemeyince onu sevmiyorum anlamina mi geliyor? kendi oglu aramaz ben aratirim,kendisi de der esimin biz evleneli annemle aram daha iyi oldu diye..bir gun gelinlik yaptigimi bilemem hep yaninda olmusumdur madden manen..canimi sIkan yaslilara dil uzatmasi oldu cunku kendilerini savunacak halde degiller.yoksa ordan burdan bizde dedikodu yapariz aramizda..zaten sonunda da bunun bi vesvese olmasini umuyorum da yazdim..

iyi peki yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsunuz o vakit

sizin yazım tarzınızla bu yorumlar gelmesi normal alınacak bir durum yok ki

ufak bir meseleyi bayağı büyütmüşsünüz bayağı hassas kırılgan birisiniz belli

o sizin elinizde vesvese yaratmayın biraz empati kurun

Sarfettiği sözler hiç hoş değil fakat o da bir gelin
Ayrıca seninle bunları paylaşması çok saçma ilerde o da onlar kadar yaşlanmayacak mı?

aynen sonunda biri anladi derdimi..kvmi insan olarak cok severim ama o olay sanki onun yaslilara olan tavri benimde ona oyle davranma hakkimi dogurdu diye panik icine dustum.ben kimsenin yasliligini duskunlugunu kullanmak istemem Allah korusun ama birazda kafamda buyudu sanirim.

iyi peki yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsunuz o vakit

sizin yazım tarzınızla bu yorumlar gelmesi normal alınacak bir durum yok ki

ufak bir meseleyi bayağı büyütmüşsünüz bayağı hassas kırılgan birisiniz belli

o sizin elinizde vesvese yaratmayın biraz empati kurun

yok alinmiyorum,sanal ortam insanin bazen ifadeleri sinirli kalabiliyor.
evet biraz kirilgan tipim hele yaslilara karsi cok hasassim,bebegim olmadan once hep huzur evlerini ziyarete giderdik.simdi burnumun dibindekiler boyle olunca uzuldum cok.yaslaniyoruz da yillar gecmiyor,mubarek kosuyor.Allah yaslilikta zor gunler gostermesin kimseye.

araları iyi olsaydı eski olmazlardı canım kendin diyorsun eski k.v kb

Back
X