Bende çalışan bir anneyim 16 aylık bir oğlum var yettiği kadar.. daha fazlası için zormalayı bıraktım kendimi
olmuyor.. bende insanım anneyiz tamam ama bizimde bir psikolojimiz var değil mi ?
ben taktıkca yok yetemiyorum, yok ev pis ayy sunu yapamadım dedikçe işler dag gibi büyüdü..
artık hiç birşeyi takmıyorum inanırmısınız herşeyi saldım gitti.. akşam 5 de evde oluyorum.. oglum uyanmış oluyor
hergün mutlaka parka götürüyorum =) cok egleniyor orda cok mutlu oluyor havalarda iyyken sonra 6 6 30 gibi babamız geliyor evde yemek varsa beraber parkta vakit geçriyoruz yoksa babamız eve yemek yapmaya gidiyor biz parktan gelene kadar =)
yemek ye bulaşıkları toparla derken saat 8 30 oluyor.. oglum 10 da uyuyor.. evin işini gücünü boşluyorum oglumuzla oynuyoruz o uyuduktan sonra eğer ki uzun uyurda uyanmazssa camasır asılacak sa camasır asıyorum etrafı toparlıyorum eşim sagolsun cok yardm ediyor sonra eşimle oturur biraz sohbet ederiz sansımız var ise.. yazın akşamları mutlaka cay bahcesine gideriz ne kadar çay içirtmesede oglan cok iyi gelir =) dondurma yeriz dolanırz cekirdek işleriz..
c tesi pazar evdeym.. c tesi evin tozunu alır tuvalet banyo yıkar balkonu elden geçirir camasır işini hallederim işleri birlikte yapıyoruz oglumla.. tv izliyor malesef.. o bizim hayatımızda da var sevdiği cizgi filmleri hiç kaçırmaz..
evet zararlı biliyorum ama ben bu konuda ne yazıkki duyarlı bir anne olamadım..
pazar günü babamız evde .. kahvaltıdan sonra eşim makine yapar ben arkasından vileda ile silerim
=) sonrada pazar gününü dolu dolu geçiriz birlikte mutlaka birşeyler yaparız kesinlikle dışarı cıkarız evde oturmayız zaten 1 saatte bitiyor.. c tesiden toparladıgım için .
camlar silinmiyor perdeler yıkanalı cok oldu.. mutfagı ayda yılda 1 temizlerim ne zaman denk gelirse halıları kaldırmam bayramdan bayrama.. sadece mutfak halılarımı.. elimden gelen budur =) boşverdm herşeyi.. hele yemek.. ne varsa onu yiyoruz oglumn olsun yiyeceği sulu yemek yeter..
sizde kendinizi herşeye yetişecem diye lütfen cok sıkmayın istesenizde yetişemessiniz.. siz iyi bir anne iyi bir eşssiniz. böyle düşünün gerisini boşverin aman ev işi zaten hep var oldugu kadar
evde olsam oglum uyudugunda bende uyurdum .. ev işini boşverip bakımlı bir kadın olurdum alrdım yavrumuda gezerdm park bahce eş dost oh mis gibi misafirliklere giderdm eşimle dolaşırdım gezerdm ev işide neymiş aman tırttt .!
benmde cok bunaldıgm zamanlar oluyor ama gececek..
Bu arada içibizi rahatlatacak bir örnek daha vereym bazen o kadar yorgun oluyoruz ki oyuncakları toplayamıyorum köşelere ittiriyorum

ocagı silmeyeli 5 gün olmuş tüm yaglı duruyor