Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türk değil eşimin memleketinden diye eşim sürekli arkasında zatenbaşka arkadaş bulsun çok mu zor.
Fazla cesursunuz.
O -mu eki fazla olmuş düzenin garanti bozulurYook canım endişelerle doluyum füzenim bozulur mu diye
Bence hic iyi olmaz. Erkekse zamanla seni kiskanmaya baslar esin. Kizsada cok zaman gecmeden bogarsin kizi. Dini acidan iyi olmayan sey hic bi zaman fayda vermez
Konuştum eşimle sabah kedin istemiyorum dedimO -mu eki fazla olmuş düzenin garanti bozulur
Canım ev üstüne ev olmaz der büyüklerimiz. Öğrenciniz kız mı erkek mi bilmiyorum ama dinen de caiz olmadığını düşünüyorum haddim olmayarak. Ben kız kardeşimi bile yanıma davet edemiyorum eşim rahatsız olur diye. Ancak eşim evde yokken uzunca kalabiliyor. Sonuçta erkektir rahat etmek ister diye. O da aynı şekilde, uzun süreli misafir almıyor eve. Gelen en fazla iki gece kalıp gidiyor. Mahremiyet çok önemli canım. Sonra pişman olma
Eşinde bi alem naısl böyle bi teklifte bulunabiliyoKonuştum eşimle sabah kedin istemiyorum dedim
Türk değil eşimin memleketinden diye eşim sürekli arkasında zaten
valla boyle sacmalık duymadım kusura bakmayın...yanı esınızde pek rahatmıs...ergen bır cocuğun sızın evde ne ısı var....ustelık bebek oldugunda erkek akrabalar bıle ev gelmeye cekılır kadınlar neredeyse goğus ortada dolaşır cunku....yanı hıçmı dusunemedı esınız