• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ NE DERSİNİZ? ACİLLLL!!!

Canım ev üstüne ev olmaz der büyüklerimiz. Öğrenciniz kız mı erkek mi bilmiyorum ama dinen de caiz olmadığını düşünüyorum haddim olmayarak. Ben kız kardeşimi bile yanıma davet edemiyorum eşim rahatsız olur diye. Ancak eşim evde yokken uzunca kalabiliyor. Sonuçta erkektir rahat etmek ister diye. O da aynı şekilde, uzun süreli misafir almıyor eve. Gelen en fazla iki gece kalıp gidiyor. Mahremiyet çok önemli canım. Sonra pişman olma

Kabul etmedim canım çok sağol

Size söyle diyeyim. Arkadasimin annesgil kendi yegenlerini aldilar yanlarina..
ona ragmen cok fazla sıkıntı yasayacaklari sinyalini alir almaz yurda yerlestirdiler.
Yani gereksiz bir caba olur bu yapacaginiz sey..
Insan yeni bir evlilikte anne babasi olunca bile olumsuzluklar yasiyor yabanci bir adam yada kadin. Gereksizlik. Had safhada Gereksizlik

Bir de kalacak kişi erkek mi?
Bunu bilmiyordum, eşiniz çok tuhafıma gitti.
Nasıl bir erkeği eve alabilecek kadar güvenebiliyor ona, hiç mi kıskanmıyor.

Ben 1 sene eşimin memleketinde yaşadım.
Sonra üniversiteyi kazandım benim memleketime taşındık.
Biz taşınırken kayınvalidem benzer bir teklifte bulundu.

Evin giderlerine ortak olması için bir odamızı benim arkadaşlarımdan birine verecekmişiz.
Ben tabi ki bunu duyunca çıldırdım ve haddini bildirdim.
Sen neredeyse 60 yaşındasın ve eşini kıskanıyorsun benden nasıl böyle bir şey talep ediyorsun dedim.
Daha da konuyu açamadı, eşime de söylemedim.

Sanırım eşim böyle bir teklifte bulunsa daha sert tepki verirdim.
Siz de neyse ki kabul etmeyip en doğrusunu yapmışsınız.

Herseyi gectim ozel hayat vs.
Esiniz yabanci bir erkekle ayni evde yasamanizi nasil kabul ediyor. 18 yas eskiden masumdu . 14 yasinda erkek yigenim var cokk fenalar cok.
Az yerim, gerekirse herseyimden ödun veririm ama bi yabanciyi evime sokmam

valla boyle sacmalık duymadım kusura bakmayın...yanı esınızde pek rahatmıs...ergen bır cocuğun sızın evde ne ısı var....ustelık bebek oldugunda erkek akrabalar bıle ev gelmeye cekılır kadınlar neredeyse goğus ortada dolaşır cunku....yanı hıçmı dusunemedı esınız

valla boyle sacmalık duymadım kusura bakmayın...yanı esınızde pek rahatmıs...ergen bır cocuğun sızın evde ne ısı var....ustelık bebek oldugunda erkek akrabalar bıle ev gelmeye cekılır kadınlar neredeyse goğus ortada dolaşır cunku....yanı hıçmı dusunemedı esınız

Canım söyledim merak etme ben şu an bile çok giyinemiyorum mesela sütyen takmıyorum, gece yarı çıplak dolaşıyorum yani sabahın ilk ışığında ben istemiyorum bir daha açma dedim.

Back
X