- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Nasıl yani dövecekmiş gibi el kol hareketi mi yapıyor ?
Kesinlikle önemli bişey bu ve "keşke" dememek için ayrılmalısın.
Daha camerada el kaldıran adam reel de hastanelik eder.
Çok pişman olursun çokkkk.
eli refleks şeklinde biraz havaya kalkıyor sert bakıyor falan anlamıyorum iyiyken çok iyiyiz ama kızdığında değişik şeyler hissediyorum yakından tanıma fırsatım olmadı malesef yani gezdik tozduk bikaç gün geldiği zaman ama gerçek anlamda tanıyamadım bilemiyorum
eli refleks şeklinde biraz havaya kalkıyor sert bakıyor falan anlamıyorum iyiyken çok iyiyiz ama kızdığında değişik şeyler hissediyorum yakından tanıma fırsatım olmadı malesef yani gezdik tozduk bikaç gün geldiği zaman ama gerçek anlamda tanıyamadım bilemiyorum
Online şiddet de ilk defa duyuyorum.
Deli midir nedir?
şimdiden monitörden el kaldıran adam, ilerde mail ile sana koma videoları yollar demedi deme..
kafam o kadar karışıkki pişman olmak istemiyorum ama ayrılsamda yanlış yapcakmış gibi hissediyorum bendede çok kuruntu var malesef keşke bunu anlamanın bi yolu olsaydı
Ben sanal ilişkileri saçma buluyorum benim başımdan bir kere geçmişti .. Çocuk da böyle şeyler yoktu tam tersi çok kibardı .. Ama başka sorunlar vardı aklı fikri sürekli cinsellikteydi ben de nefret ettim bu davranışlarından ve asla ne konuşmak ne de başka birşey istemediğğim için ayrılmştm .. Ne güzel yanı başında bir sürü insan varken sanaldan tanışıp uzak şehirlerde olmak çok hatalı geliyo bana .. Çok tanımadığınıza göre çok büyük bi sevgi duyduğunuzu da düşünmüyorum .. Çok büyük bir sevgi olmadığı içinde ayrılmak basit olur küçük onaylamadığnz bir hatasını gördüğünüzde .. Bence ayrılmalısınz . Cidden uzaktan el kol hareketi yapan yanında şimdi pamuk giibi görünsede ilerde neler neler yapmaz yani .. Bence yol yakınken dönmelisin bariz yanlş yooldasın ...
çok çirkin bir tavır.hele alışkanlık haline getirdiyse.bilmiyorum yanlış mı anlıyorsun ama doğru anlıyorsan bence ayrıl.
Online şiddet de ilk defa duyuyorum.
Deli midir nedir?
şimdiden monitörden el kaldıran adam, ilerde mail ile sana koma videoları yollar demedi deme..
yok aslında sanal olarak tanışmadık ama o öğretmen olarak atandı yani tatillerde görüşebiliyoruz ama sanaldan farkımız kalmadı çok seviyorum aslında iyi niyetli biri ama bu hareketi beni düşündürüyo..
dşündürmekte haklıı bence .. bence ayrılmalsnnz .. ne kadardır birliktesiniz ?
iki yıl gibi görünüyo ama toplasak bi sene falandır çok ayrıldık barıştık bi söz vardır ya çok tartıştıgınla aşk yaşa anlaştıgınla evlen diye işte bizim yaşadıgımız tam anlamıyla aşk evlilik uzak bir ihtimal görünüyo anlaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?