siz ne dersiniz bu ilginç sorunuma

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
kızlar merhaba biraz enteresan bi konu ama beni düşündürdüğü için yazmak zorunda hissettim..erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz ve sadece telefon ve kamerada görüşme fırsatımız oluyor..biraz sert ve sinirli bir insan yengeç burcu kendisi..çok tartışırız kavga ederiz ve bu kamerada olunca eli otomatikman havaya kalkıyor sanki yanında olsam vurcakmış gibi hissediyorum burdaki konularda çok etkiliyor belki onun etkisi altında kalmış olabilirim..çokmu takıyorum yoksa önemsiz bişeymidir?

Kesinlikle önemli bişey bu ve "keşke" dememek için ayrılmalısın.
Daha camerada el kaldıran adam reel de hastanelik eder.
Çok pişman olursun çokkkk.

Nasıl yani dövecekmiş gibi el kol hareketi mi yapıyor ?

eli refleks şeklinde biraz havaya kalkıyor sert bakıyor falan anlamıyorum iyiyken çok iyiyiz ama kızdığında değişik şeyler hissediyorum yakından tanıma fırsatım olmadı malesef yani gezdik tozduk bikaç gün geldiği zaman ama gerçek anlamda tanıyamadım bilemiyorum

Kesinlikle önemli bişey bu ve "keşke" dememek için ayrılmalısın.
Daha camerada el kaldıran adam reel de hastanelik eder.
Çok pişman olursun çokkkk.

kafam o kadar karışıkki pişman olmak istemiyorum ama ayrılsamda yanlış yapcakmış gibi hissediyorum bendede çok kuruntu var malesef keşke bunu anlamanın bi yolu olsaydı

Online şiddet de ilk defa duyuyorum.
Deli midir nedir?
şimdiden monitörden el kaldıran adam, ilerde mail ile sana koma videoları yollar demedi deme..

sen bu adamı tanıma boşver. lüzumsuz bir şahsiyet..

Son düzenleme:

Ben sanal ilişkileri saçma buluyorum benim başımdan bir kere geçmişti .. Çocuk da böyle şeyler yoktu tam tersi çok kibardı .. Ama başka sorunlar vardı aklı fikri sürekli cinsellikteydi ben de nefret ettim bu davranışlarından ve asla ne konuşmak ne de başka birşey istemediğğim için ayrılmştm .. Ne güzel yanı başında bir sürü insan varken sanaldan tanışıp uzak şehirlerde olmak çok hatalı geliyo bana .. Çok tanımadığınıza göre çok büyük bi sevgi duyduğunuzu da düşünmüyorum .. Çok büyük bir sevgi olmadığı içinde ayrılmak basit olur küçük onaylamadığnz bir hatasını gördüğünüzde .. Bence ayrılmalısınz . Cidden uzaktan el kol hareketi yapan yanında şimdi pamuk giibi görünsede ilerde neler neler yapmaz yani .. Bence yol yakınken dönmelisin bariz yanlş yooldasın ...

kafam o kadar karışıkki pişman olmak istemiyorum ama ayrılsamda yanlış yapcakmış gibi hissediyorum bendede çok kuruntu var malesef keşke bunu anlamanın bi yolu olsaydı

Kafan karışmasın ablacım,bu tür adamlardan uzak dur.
Bak kk da nice konular var ileride "şiddete maruz kalıyorum" diye konu açmak istemiyorsan uzak dur.
Eğer bu ilşkiye devam edersen asıl pişmanlığı o zaman yaşarsın.

yok aslında sanal olarak tanışmadık ama o öğretmen olarak atandı yani tatillerde görüşebiliyoruz ama sanaldan farkımız kalmadı çok seviyorum aslında iyi niyetli biri ama bu hareketi beni düşündürüyo..

çok çirkin bir tavır.hele alışkanlık haline getirdiyse.bilmiyorum yanlış mı anlıyorsun ama doğru anlıyorsan bence ayrıl.

işte yanlış anlayıp anlamadığımı nasıl anlayabilirim yapı olarak biraz sinirli bi insan kendiside bunu her fırsatta söyler ama şiddete kadar gidermi onu malesef başıma gelmeden bilecegim bişey degil önyargılıda davranmak istemiyorum saçmasapan bi mevzu

dşündürmekte haklıı bence .. bence ayrılmalsnnz .. ne kadardır birliktesiniz ?

dşündürmekte haklıı bence .. bence ayrılmalsnnz .. ne kadardır birliktesiniz ?

iki yıl gibi görünüyo ama toplasak bi sene falandır çok ayrıldık barıştık bi söz vardır ya çok tartıştıgınla aşk yaşa anlaştıgınla evlen diye işte bizim yaşadıgımız tam anlamıyla aşk evlilik uzak bir ihtimal görünüyo anlaşamıyoruz

Anladımm yani yorumumda bi değişiklik yapmayacağm canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…