tv de gördüm bayıldımmmmm
cemrenin giydiği siyah kıyafeti diyorum , bu kadar mı asil durur bi elbise kraliçe gibi duruyo valla:) ,,
nişanımda bunu giymek istiyorum, ben öyle allı dallı kabarık kıyafetleri sevmem giymem de ,önemli olan zarif şık asil kuğu gibi durması , saçlarımı biraz daha kabarık bi topuz istiyorum,, renk konusundada nişanda siyah giyir mi bilmiyorum aslında giyilebilir nolcak kii,önemli olan elbisenin nasıl durduğu
sizin yorumlarınızı da merak ediyorum nişan güzel bi yerde olucak ev ortamında değil bu arada
ben söz aşamasındayım ama sözden hemen sonra nişan olacak o yüzden de nişan kıyafetlerine de bakıyorum
kıyafet çok güzelmiş ama sanki daha çok kokteyl, davet için uygun gibi geldi bana hani şevkini kırmak istemem ama insan kendi nişanında bence sadeliğe kaçmamalı kendi nişanın abartıyı kaldırır siyah güzel bi renk ama bu aylarda ördek yeşili , saks mavisi yada kırmızı ben bunlardan yana kullanıyorum tercihimi :))
umarım ekleyebilmişimdir :))) sırt kısmına bayıldım o filmi izlemediğimden elbise hakkında yayınladığın resme göre fikir yürüttüm ama baktım netten ve hoş elbiseymiş :))) tabii güzel bi renk ayalamak lazım
koyu kırmızı elbiseye gider diye düşünüyorum ama şöylede bi durum var özel günlerde birazda uyuma bakmak lazım ten rengine, saçına giden bir renk tercih etmelisin bence
ya tatlım ben biraz da kapalı diye istemiştim aslında:18::18: öle sraplez bişey istemiyorum giymem
, kıyafet hem gösteriyo hem göstermiyo gibi ölçülü gibi geldi dekolteleri
koyu kırmızı elbiseye gider diye düşünüyorum ama şöylede bi durum var özel günlerde birazda uyuma bakmak lazım ten rengine, saçına giden bir renk tercih etmelisin bence
ayyy bayılcam ne açığı ya bence cok kapalı ama straplez sevmiyormuşsun. sırtı cok hoş gayet güzel canım nişanda kabarık giyenleri hiç anlamıyorum cok kötü biraz modern olun ya hu
ayyy bayılcam ne açığı ya bence cok kapalı ama straplez sevmiyormuşsun. sırtı cok hoş gayet güzel canım nişanda kabarık giyenleri hiç anlamıyorum cok kötü biraz modern olun ya hu
aynenn sana katılıyorum canımm açık açık diyip durdular neresi açıkk bununevet kabarıklardan nefret ediyorum okul müsamere çocuğu gibime geliyo daha kadınsı daha çekici bişey istiyorumm