siz ne düsünürdünüz bu durumda

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
kizlar size bisey soracam

simdi siz esinizin akrabasina yardimda bulunsaniz zor gününde vs

ve saatlerce destek olsaniz hanimina kücük cocuklari var diye cünkü esi rahatsizlandi ve sizin esiniz onu hatahaneye götürdü arabayla hemen.

ve siz sonra iki gün sonra kadini arayip deseniz ki gelip cocuklaral kalayim git esini gör,gerek yoktur der.

ve esi cikar hastahaneden ve zaten kisa süredir yeni ise baslamistir yillarca issizligin sonunda,

herneyse ve sizin suan telefon degisimi sebebiyle baska bir numaraniz vardir ama eskiside aciktir,ama bu kadin biliyor yeni numaraniz var

eskiyi aramistir bir kac kere ve evinizi.ama siz esinizle evde yokmussunuz

ve ertesi gün esinizin cebini arayip der ki aradim dün cikmadi ya insan bir geri döner......

neymis efendim cocugun arabaya oturtuldugundaki koltuklar var ya o bizde kalmistida ( esimin arabasiyla gezmeye vs cikildiginda kulaniliyordu)

meger o lazimista araba almislarda o yüzden...

ve 3 gündür bu olayin üzerinden gecti,aramadi hic,gel gezelim mi arabayla vs.

hemde ben suan calismiyorum.

kizlar sizce bu ne demektir

Son düzenleme:
canım konuyu anlayabilsem inan ne düşündüğümü de yazabilicem

birine iyilik yaptın o da değerini mi bilmedi,konunun özü bu mu?

Şimdi siz sizi aramamasına mı alındınız?
Koltuğu istemesine mi?
Yoksa arabayla sizi gezmeye götürmemesine mi?

Bu arada "hem de ben şu an çalışmıyorum" cümlenizin konuyla bağlantısını çözemedim..
Yani "rahat rahat gezebilecek konumdayım"mı demek istediniz?

herhalde sorununuz şu, siz o kadar kötü gününde destek oldunuz ama kendisi araba aldı ve sizi gezdirmedi...

eğer doğru anlamışsam büyütülecek bir durum olarak görmüyorum..

Peki ben hiçbirşey anlamadım desemmm :26:

o zaman benim anlatma kitligimdan kaynaklaniyo galiba:26:

tam neyi anlamadin sor cevapliyim

ha deme o ki yani simdi hani esi ise girdi ve arbalari var demek ki artik bize gerek kalmadi,yani eskiden hep arar vs cagirirdida evine gel otur ama

iste demek ki diyorum cikarlari icinmiydi

aslında konunun senin ona yaptığın iyilikle alakası yok

samimiyiz desen de olurdu

yeni hattını aramak yerine eşini arayıp insan bi geri döner diye sitem etmiş ve yeni aldıkları arabasıyla gezmeğe çağırmamış sorun bu sanırım

ama ortada büyütülecek birşey yok hiç takılma bence eğer gerçekten değer verdiğin biriyse sen git baktın hala farklı davranıyor sende ona göre gözden geçirirsin arkadaşlığını

biraz daha anlaşılır anlatsaydın, tam olarak ne anlatmak istediğini anlayamadık..

Biraz karışık yazmışsın diyebilirim..Arkadaşların da dediği gibi darıldığın noktayı anlamamıştım ama şimdi daha açık oldu..
İnsanlar böyledir yani çıkarları için olabilir evet.. Veya seni kasıtlı olarak açmadı sanıp da kırılmış da olabilir..

bence arkadaşınız size kırılmış sizde ona kırılmışsınız ve olayda iki tarafında birbirinin yanlış anlamasından kaynaklanıyor...o sizin tel.i bilerek açmadığınızı düşünmüş bu nedenle sitem etmiş ve çağırmamış olabilir...

canım konuyu anlayabilsem inan ne düşündüğümü de yazabilicem

birine iyilik yaptın o da değerini mi bilmedi,konunun özü bu mu?

Ortada büyütülecek bir şey, bir sorun göremedim ben...

herhalde sorununuz şu, siz o kadar kötü gününde destek oldunuz ama kendisi araba aldı ve sizi gezdirmedi...

eğer doğru anlamışsam büyütülecek bir durum olarak görmüyorum..

kdesa aynen öyle.

kizlar calismiyorum hemde dememin sebebi yani üstelik zamanimda var,calisyor olsaydim derdim belki diyordur,kadinin zamani yok

kaldi ki calisiyorken asil o zaman bile ariyordu gel otur vs.

benim tek kirildigim nokta hani sanki köprüyü gecene kadar Yani esi simdi is buldu ayaklari yerden kesildi vs de bize meger dayi mi demiler simdiye kadar?

kusura bakmayin kendimi tam ifade edemiyorsam,sorun cevapliyim

dur daha yeni olmuş olay

üstünden zaman geçmemiş ki kesinleşsin

ama bana çıkarcı biri gibi geldi

insan tavır yapıcana teşekkür ederdi bi

dur daha yeni olmuş olay

üstünden zaman geçmemiş ki kesinleşsin

ama bana çıkarcı biri gibi geldi

insan tavır yapıcana teşekkür ederdi bi

Evet sonucta yadigim gibi yeni bir tel aldim yani yeni bir hattim oldugunu biliyordu,ben eski hattimi acik tuttum is icin müracatlari vs icin ararlarsa diye.

Ya ama yinede öyle insan bir geri döner demesi esime kirdi beni,eskiden bu tür cümleler kullanmayan insan,siz ona zor gününde destek oluyorsunuzda

o size niye böyle davraniyor,beni gezdirip gezdirmemeside umrumda degil, düsünülmemek asil konu.

düşüncesizlik yapmış boşver

türkçeniz mükemmel anlatımda 10 üzerinden 10 verdimm

konu bu değil, arkadaş telaşlanmış niye böyle dedin..

Bu tarz seyleri konusarak halletmelisiniz.karsi tarafa kendini aciklama hakki vermelisiniz ki saglikli karar alabilin.biz simdi ne desek bos zaten cok zor ifade etmissiniz kendinizi.

Ben de pek bişey anlayamadım. Hani anladığım yerler de oldu da oralarda dert namına bir şey göremedim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…