siz ne düsünürdünüz bu durumda

kdesa aynen öyle.

kizlar calismiyorum hemde dememin sebebi yani üstelik zamanimda var,calisyor olsaydim derdim belki diyordur,kadinin zamani yok

kaldi ki calisiyorken asil o zaman bile ariyordu gel otur vs.

benim tek kirildigim nokta hani sanki köprüyü gecene kadar Yani esi simdi is buldu ayaklari yerden kesildi vs de bize meger dayi mi demiler simdiye kadar?

kusura bakmayin kendimi tam ifade edemiyorsam,sorun cevapliyim:9:

Bence o telefonuma cevap vermedi diye alınmış, siz de beni çağırmadı diye alınmışsınız karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş bir de çağırmamasını ekonomik durumlarının iyi olmasına bağlamışsınız, Bence her zaman karşıdakine iyi niyetle yaklaşın, karşıdakinin iyi yanlarını görmeye çalışın, çünkü karşıdakine o şekilde yaklaşmazsanız o kişi de size art niyetli yaklaşır hiç gerek yokken arada soğukluk yanlış anlaşılmalar sorunlar oluşabilir. Belki o kişi telefonuma cevap vermedi diyerek sinirlendiği için sizi davet etmemiş olabilir siz yine iyi niyetle yaklaşın ona karşı, zaten durumları düzeldi gibisinden kendini bir şey sanma durumları varsa zamanla ortaya çıkar bu.

Bence o telefonuma cevap vermedi diye alınmış, siz de beni çağırmadı diye alınmışsınız karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş bir de çağırmamasını ekonomik durumlarının iyi olmasına bağlamışsınız, Bence her zaman karşıdakine iyi niyetle yaklaşın, karşıdakinin iyi yanlarını görmeye çalışın, çünkü karşıdakine o şekilde yaklaşmazsanız o kişi de size art niyetli yaklaşır hiç gerek yokken arada soğukluk yanlış anlaşılmalar sorunlar oluşabilir. Belki o kişi telefonuma cevap vermedi diyerek sinirlendiği için sizi davet etmemiş olabilir siz yine iyi niyetle yaklaşın ona karşı, zaten durumları düzeldi gibisinden kendini bir şey sanma durumları varsa zamanla ortaya çıkar bu.

Dogru diyorsun canim,

bazi arkadaslarinda dedigi gibi normal bir sekilde davranmaliyim ve bundan sonrasi nasil devam edecek seyretmeliyim.

büyütülecek bir şey yok... bence canınızı sıkıyorsa bir daha görüşmeyin. size sonuçta bir yanlışı olmuş ya da vefalı davranmadığını düşündüğünüz biriyse bu durumu devam ettirmenin bir anlamı yok. yine yapacaktır... bir de size tavsiyem olayları anlatırken sizin şöyle şöyle bir tanıdığınız var o size böyle gibi bir uslüpla değilde... kendi başınıza gelmiş gibi anlatırsanız daha açıklayıcı olur.

büyütülecek bir şey yok... bence canınızı sıkıyorsa bir daha görüşmeyin. size sonuçta bir yanlışı olmuş ya da vefalı davranmadığını düşündüğünüz biriyse bu durumu devam ettirmenin bir anlamı yok. yine yapacaktır... bir de size tavsiyem olayları anlatırken sizin şöyle şöyle bir tanıdığınız var o size böyle gibi bir uslüpla değilde... kendi başınıza gelmiş gibi anlatırsanız daha açıklayıcı olur.

Dedigim gibi normal kalayim bakayim nasil bir seyir alacak.

cok tesekkür ederim tavsiye icin evet galiba daha iyi olacak:1:

insan verdiği değerle değer görmek ister ama yapılan iyiliklerin karşılığıda beklenmemeli..bundan sonra yaklaşımlarınız da,tutumlarınız da daha dikkatli davranırsınız..

insan verdiği değerle değer görmek ister ama yapılan iyiliklerin karşılığıda beklenmemeli..bundan sonra yaklaşımlarınız da,tutumlarınız da daha dikkatli davranırsınız..

anliyorum evet,ama zaten karsilik degilde hani beni unutma gibi bir duygu desem herhalde daha dogru olur

Dedigim gibi normal kalayim bakayim nasil bir seyir alacak.

cok tesekkür ederim tavsiye icin evet galiba daha iyi olacak:1:

boşver bence görüşme o tarz bi ansanla... pek arkadaşın yok ve sanırım yurt dışındasın... tavsiyeyide size akıl vermek gibi bir amacım olduğu için değil yanlış anlamayın konuyu anlamayan arkadaşlar olmuş o yüzden dedim canım =)

boşver bence görüşme o tarz bi ansanla... pek arkadaşın yok ve sanırım yurt dışındasın... tavsiyeyide size akıl vermek gibi bir amacım olduğu için değil yanlış anlamayın konuyu anlamayan arkadaşlar olmuş o yüzden dedim canım =)

Yok rica ederim,cok tesekkür ederim canim,dogru söylüyorsun anlatma tarzimdan cogu kisi anlamamis.

evet birde baka bir sehire tasindik bir kac ay önce,yok öyle pek cevrem.

Yok rica ederim,cok tesekkür ederim canim,dogru söylüyorsun anlatma tarzimdan cogu kisi anlamamis.

evet birde baka bir sehire tasindik bir kac ay önce,yok öyle pek cevrem.

boş ver olmasın bence böyle canının sıkalacağına... benimde pek arkadaşım yok okuduğum şehirde... ama erkek arkadaşım yetiyor... sende kocanla mutlu ol =)

boş ver olmasın bence böyle canının sıkalacağına... benimde pek arkadaşım yok okuduğum şehirde... ama erkek arkadaşım yetiyor... sende kocanla mutlu ol =)

Aynen zaten bende öyle düsünüyorum,

olursa bir tane düzgün arkadas olsun 10 tane olupta sirf arkadas olsun diye olacagina...

zor gunlerınde yanında olmussunuz kıymet bılmemıs bırde sıtem etmıs sıze arayıp sormamıs hatasının farkında ama kabul etmıyor ve sızı suclu konumuna dusurmek ıstıyor bunumu demek ıstedınız?

eger buysa sızde bundan sonra ona gore davranın, herkes ısı bıtene kadar.

zor gunlerınde yanında olmussunuz kıymet bılmemıs bırde sıtem etmıs sıze arayıp sormamıs hatasının farkında ama kabul etmıyor ve sızı suclu konumuna dusurmek ıstıyor bunumu demek ıstedınız?

eger buysa sızde bundan sonra ona gore davranın, herkes ısı bıtene kadar.

galiba öyle,evet bende artik biraz mesafeli olacagim..

bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz.üst üste hep ben aradım bir süre.aslında kim ne zaman aramış dert eden biri de değilimdir.ama nedense o ara hep benim aramış olmamı dert edindim.:26:sanki ben aradığım için benimle konuşuyor gibi bir hisse kapıldım.bu nedenle bir daha aramadım.hep ondan telefon bekledim.aylarca görüşmedik.:50:bir gün rüyamda arkadaşımı çok kötü durumda gördüm ve ertesi gün dayanamadım ve tekrar aradım.ben, beni aramıyor diye hayıflanırken arkadaşım çok kötü günler geçirmiş.:50:ağlaya ağlaya olanları anlattı:5:bundan sonra kimse hakkında bilip bilmeden hüküm vermeme kararı aldım:34:

senin de arkadaşının bilmediğin bir durumu olabilir,neden hemen maddiyata dayandırdın.konuş bakalım:34:

Bu tip kırgınlıkların karşılıklı konuşarak halledilmesi taraftarıyım.
Üstelik bu devirde arkadaşta kolay edinilmiyor.
Görüşüp düşündüklerinizi uygun bir dille anlatın.
Ortada büyütecek birşey göremedim aslında.
Sizi tatmin edecek bir cevap alamazsanız o zama mesafeli olursunuz.

kizlar size bisey soracam

simdi siz esinizin akrabasina yardimda bulunsaniz zor gününde vs

ve saatlerce destek olsaniz hanimina kücük cocuklari var diye cünkü esi rahatsizlandi ve sizin esiniz onu hatahaneye götürdü arabayla hemen.

ve siz sonra iki gün sonra kadini arayip deseniz ki gelip cocuklaral kalayim git esini gör,gerek yoktur der.

ve esi cikar hastahaneden ve zaten kisa süredir yeni ise baslamistir yillarca issizligin sonunda,

herneyse ve sizin suan telefon degisimi sebebiyle baska bir numaraniz vardir ama eskiside aciktir,ama bu kadin biliyor yeni numaraniz var

eskiyi aramistir bir kac kere ve evinizi.ama siz esinizle evde yokmussunuz

ve ertesi gün esinizin cebini arayip der ki aradim dün cikmadi ya insan bir geri döner......

neymis efendim cocugun arabaya oturtuldugundaki koltuklar var ya o bizde kalmistida ( esimin arabasiyla gezmeye vs cikildiginda kulaniliyordu)

meger o lazimista araba almislarda o yüzden...

ve 3 gündür bu olayin üzerinden gecti,aramadi hic,gel gezelim mi arabayla vs.

hemde ben suan calismiyorum.

kizlar sizce bu ne demektir

"hiç kimseye çok iyiylik yapmıycan bu devirde kardeşim" derim...

Bu devirde artık kimseye iyilik yapmıyacaksın iyilik yapınca bile suçlu sen oluyorsun çünkü insanlar artık köprüyü geçinceye kadar dayı ondan sonrada ayı diyorlar konu sahibi arkadaşım bence arkadaşanız sizi kendi çıkarı için kullanan birisi gibime geldi telefon çalmış bakmamıssın bakmaya bilirsin belki müsait degilsindir belki yemek yapıyorsundur yeri gelince bazen çalan telefonlara bende bakamıyorum müsait olmayınca bazen çalıyor mesela duymuyorum örnegin bugun ev telefonu çaldı 2-3 kere aradılar yemek yapıyordum ellerim çok batmış vaziyette gidip bakamdım daha sonra tekrar aradılar işim bitmişti arayan bir kadın orası bilmem kimin ofisi mi diyor hayır dedim daha sonra kadın 6-7 kere daha aradı en sonunda patladım tabi ben kendi ailemden örnek vereyim kapımıza birisi gelse kesinlikle çevirmeyiz her türlü yardımı yaparız fakat kapımıza gelenler bizi hep kendi çıkarı için kullanan insanlar çıktı bu devirde arkadaş bulmak kolay ama dost edinmek zor

Back
X