• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düsünürdünüz ???

Ben ilişkinizin 5 yıllık olduğu detayını kaçırmışım. Eğer öyleyse bu durum sonradan oluştu ki şimdi kafanıza takıyorsunuz. Demek ki birşey oldu ve değişti. Belki de eskiden o ne istese alırdım ben şimdi benim durumum kötü destek olmuyor gibi bir saçma düşünceye girmiş olabilir. Bu durumda o istemeden bişeyler almanız o ruh halini ortadan kaldırabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
benımkindede var gibi... buluşurduk daha yenı çıkarken bır kahve bıle getrıp koymazdı önume boş masaya oturur kalkardım öle :20:.hesabı ortak öduyoruz ama ben istedım sncta oda ögrencı ama başta yok mok derdı ama artık hayrda demiyor . gtmek istedgım cafelere burda cola 5 mılyondur diyor içeri giremiyoruz:19: 5 mılynunda hesabını yapar bşeey görunce ''ne kadar guzel '' derim begendysen alalım yada ben sana alırım yeterki iste bile demez(lafta demesini beklıyorum tabı) ben belki çok şeymı istiyorum anlamadım benım hayal ettgm erkege ters ama napalım anlaşıoruz uyuyoruz sıkma canını canm bzen bende uyuz oluyorum aldıgı sacma sapan hedıyelerden tut bu davranşlarına kadar :63:

Haha aklıma ne geldi :D o da bişey mi benim eski bir erkek arkadaşım benim ne alacağıma bile müdehale ediyordu. Dışardayız yemek yiyeceğiz diyelim. Et döner yeme tavuk döner al derdi xD Bir keresinde nasıl içmişiz yorulmuşuz susuzluktan ölüyorum. Kendisi de acıktı armadaya girdik altında da çağdaş mı ne var armadanın. Ama biz üst katındaki yemek yenilen kısımdayız. Para verdim kendine yemek alsın diye bana da su al dedim. Bu geldi kendine yemek almış su yok. Nİye almadın dedim. Burda çok pahalı 500 bin. Aşağıda çağdaşta 250 bin demez mi :D Hayır oraya gidelim dese gene birşey demeyeceğim :) Bu yemeğini yedikten sonra kalktık artık evde içtim. Kızılaya gidiyoruz şurda nargile 3tl oraya gidelim diye saçma sapan ev gibi yerlere giriyoruz falan. Bir arkadaşım hatta seninki artık aştı kendini nasıl buluyor öyle yerleri google'a direkt "ucuz" yazıp aratıyor mu ki demişti:52:

Son düzenleme:
ayyyy ben aşkım akurban oluyum kızlar yaa
bu ne böyle ya iyi danayıorsunuz vallahi
tamam sıkıntı çekilecekse çekilir bu anlaşılır ama
insan dayanamaz ya cimri erkeğe:27::27::27::27:

Bana çok ilginç geliyor bu işler!
Bu tarz adamlara sizler nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum..
Erkek dediğin benim bildiğim daha bir ağır olmalı... Eğer cebinde parası yoksa yemeğe gitmezsiniz mecbur değilsiniz ki... Bir kızla berabersen o ilişkinin sorumluluğunu taşıyabilmeli erkek..
İlla sürekli erkek ısmarlayacak demiyorum ama kız elini cüzdanına uzandığında erkek dur demeli,kız o gün kendi ödemek istiyorsa da çaktırmadan bu işi halletmeli.Erkeğin yanında para konusunun geçmesi çok abes!
Ha 5 sene olmuş ha 15 benim için hiç farketmez! Benim iş,okul,sosyal çevremdeki erkek arkadaşlarımın yanında bile hesap ödemem ki zaten bana ödetmezler!
Belki de çok geri kafalıyım ben... Ama böyle mutluyum en azından...

Bana çok ilginç geliyor bu işler!
Bu tarz adamlara sizler nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum..
Erkek dediğin benim bildiğim daha bir ağır olmalı... Eğer cebinde parası yoksa yemeğe gitmezsiniz mecbur değilsiniz ki... Bir kızla berabersen o ilişkinin sorumluluğunu taşıyabilmeli erkek..
İlla sürekli erkek ısmarlayacak demiyorum ama kız elini cüzdanına uzandığında erkek dur demeli,kız o gün kendi ödemek istiyorsa da çaktırmadan bu işi halletmeli.Erkeğin yanında para konusunun geçmesi çok abes!
Ha 5 sene olmuş ha 15 benim için hiç farketmez! Benim iş,okul,sosyal çevremdeki erkek arkadaşlarımın yanında bile hesap ödemem ki zaten bana ödetmezler!
Belki de çok geri kafalıyım ben... Ama böyle mutluyum en azından...

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Erkek dediğin bilecek ağırlığını. Bir bayan da elbet hesap öder ama gizlice, çaktırmadan. Üstelik bunun için de adamın çok varlıklı olmasına gerek yok, bütçesine göre yerlere götürür.

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Erkek dediğin bilecek ağırlığını. Bir bayan da elbet hesap öder ama gizlice, çaktırmadan. Üstelik bunun için de adamın çok varlıklı olmasına gerek yok, bütçesine göre yerlere götürür.

Ben olsam benden para çıkmasına ilk göz yumduğunda bu işi bitirirdim..
Çünkü zamanla alışkanlık oluyor hem insanlar hem de yaşadıklarımız...
Seviyorum nasıl ayrılayım derler ya hep,benim paramla yemek yiyen adamı sevemem ben...

Seni severim bilirsin smuwila :D
eğer durum baştan böyle olsa bitir derdim ama şu aşamada diyemeyeceğim
artık açık konuşma zamanı geldideeee geçiyo....
al karşına artık çalışıyorsun benim elimi cebime atmama gerek yok
öğrencilikte neyse de artık bu durum hoşuma gitmiyo dersin..
eger haklısın bir daha olmayacak derse devam et...bu konuşmadan sonra soğuk davranırsa demekki para için senle idi!!!!!
sevgilin iyi niyetinin çok farkında azda olsa bu durumu kullanmaya başlamış,gözünü açarsan şimdiden ,hala herşeyi düzeltmek için geç değil,:69:herkesi dönem dönem sevdiğini idare ettiği olmuştur takılma...

Birçok arkadaş al karşına konuş diyor ama... Ne bileyim konuşunca diyelim ki adma kendine çeki düzen verdi, iyi de siz söyledikten sonra ne anlamı var ki...

Son düzenleme:
çok cimri ve paragöz olduğunu beni bankamakit olarak gördüğünü düşünürdüm herhalde.bu nası bir erkek ya nefert ederim böle cimri olan erkeklerden.

Birçok arkadaş al karşına konuş diyor ama... Ne bileyim konuşunca diyelim ki adma kendine çeki düzen verdi, iyi de siz söyledikten sonra ne anlamı var ki...

Aynen arkadaşım!:13:
Bir de böyle bir konu nasıl açılır ki?
Ne bileyim bazen konuşmak daha da yüz göz olunmasına sebep olunur gibime geliyor..:6:
Böyle bişiy nasıl konuşululur ki ben olsam utanırım onun adına...
O yüzden ayrılırım diyorum bu adam bana göre değilmiş derim en azından!:40:

Aynen arkadaşım!:13:
Bir de böyle bir konu nasıl açılır ki?
Ne bileyim bazen konuşmak daha da yüz göz olunmasına sebep olunur gibime geliyor..:6:
Böyle bişiy nasıl konuşululur ki ben olsam utanırım onun adına...
O yüzden ayrılırım diyorum bu adam bana göre değilmiş derim en azından!:40:

Kesinlikle hem fikiriz. Madem ki bu insanla uzun bir yol yürümek planlanıyor o zaman şöyle bir geriden bakıp bu adamdan yoldaş olur mu olmaz mı bakmak lazım. Konu sahibi arkadaşı veya yorum yapan diğer arkadaşları bilemem ama bir değil beş değil her fırsatta ben ödeyeyim diye yüzüme bakan bir adamla mümkün değil yürüyemem ben. Ayrıca Laale'nin de dediği gibi böyle birşey nasıl konuşulur? Hadi konuştu diyelim arkadaşımızın sevgilisinden farkı kalmış olur mu? Bir çiftin arasına aklına para girdi mi ne yazık ki mutlu sonlanmıyor o ilişkiler.

Ben ortada utanılacak birşeyi görmüyorum, hesap ödetmeye utanmıyorsa karşımdaki ben hiç!!
Ayrılamam diyo arkadaş 5 yıllık bir geçmişi var çünkü,o yüzden tek yolu var ya konuşmak yada kabullenmek,arkadaş kabullenmekte istemiyo tek çözüm kalıyo oda konuşmak :21:
HEm İnsanlar konuşa konuşa anlaşır demez miyiz hep :82:

Haha aklıma ne geldi :D o da bişey mi benim eski bir erkek arkadaşım benim ne alacağıma bile müdehale ediyordu. Dışardayız yemek yiyeceğiz diyelim. Et döner yeme tavuk döner al derdi xD Bir keresinde nasıl içmişiz yorulmuşuz susuzluktan ölüyorum. Kendisi de acıktı armadaya girdik altında da çağdaş mı ne var armadanın. Ama biz üst katındaki yemek yenilen kısımdayız. Para verdim kendine yemek alsın diye bana da su al dedim. Bu geldi kendine yemek almış su yok. Nİye almadın dedim. Burda çok pahalı 500 bin. Aşağıda çağdaşta 250 bin demez mi :D Hayır oraya gidelim dese gene birşey demeyeceğim :) Bu yemeğini yedikten sonra kalktık artık evde içtim. Kızılaya gidiyoruz şurda nargile 3tl oraya gidelim diye saçma sapan ev gibi yerlere giriyoruz falan. Bir arkadaşım hatta seninki artık aştı kendini nasıl buluyor öyle yerleri google'a direkt "ucuz" yazıp aratıyor mu ki demişti:52:

ayy cok guldum:66:çok sinir bir durum ama ya gerçekten bide bakıyorum etrfta sewglısı olanlar erkk arklarıyla neler yapıo bız napıoruzz.karşılaştırmamaya çalışıyorum artık karşılaştrınca baya bi bozuluyorum çünkü :57:

Erkek arkadaşınız iyice saçmalamış.
Ayrılmak istemiyorsunuz da, bu konuyu konuşmak bile insana ağır gelir açıkçası,
bir bayan olarak. Zorla birşey yaptırıyormuş gibi.
Bence de bu insan için boşa haracanak zaman olmamalı.

Zaten o tarz insanlar o yüzden eski artık. Ben büyük konuşmamakta fayda görüyorum bu konuda. Çok sevdiniz diyelim ve sevdiğiniz insan fakir diyelim. Nolucak bu durumda peki? Erkek öder diye birşey yok bence toplanır para ortak verilir benim en sevdiğim usul bu yani. Kız tarafın üstüne yıkılmamak şartıyla. Adam olmayınca ne versin yani. Yoksa fakir diye de sevmez misiniz acaba o da var. Statü kimlik para bu devirde önemli hala bazıları için.

vay be bende sadece ben bu durumu yaşadım sanırdım...benim eski erkek arkadaşım benden direk para isterdi bana harçlık ver derdi bende enayi gibi sevgilim değil mi der verirdim..ben öğrenciydim o ise az maaşla çalışıyordu...bi gün param yok dedim babandan al dedi isteyemem dedim iste alışırsın dedi o an yıkılmıştım...bana takım elbise al bana mont al derdi...hergün yemeğini ben alırdım ama bi kere kendime ayakkabı aldım diye kavga etti benle...asıl sebep bunlar ama ayrılırken bunları söleyemedim..bahaneler buldum ve şu an o kdar pişmanım ki...cüzdnımdaki bozuk paraları bile aldığı oldu..çok pişmanım içimde kaldı bunlar ve daha neler neler ama artık çok geç en azından kurtuldum o aşşağılıktan

Zaten o tarz insanlar o yüzden eski artık. Ben büyük konuşmamakta fayda görüyorum bu konuda. Çok sevdiniz diyelim ve sevdiğiniz insan fakir diyelim. Nolucak bu durumda peki? Erkek öder diye birşey yok bence toplanır para ortak verilir benim en sevdiğim usul bu yani. Kız tarafın üstüne yıkılmamak şartıyla. Adam olmayınca ne versin yani. Yoksa fakir diye de sevmez misiniz acaba o da var. Statü kimlik para bu devirde önemli hala bazıları için.

Benim nişanlımın ve ailesinin ekonomik durumu bizden epey kötü. Evet adam cebinde para olmayınca ne yapsın dediğin doğru ama benim ve benim gibi düşünen insanların takıldığımız nokta üslup. Herşeyin bir yolu yordamı var. Elbette böyle durumlarda kız da öder. Kaldı ki bunu ahkam kesmek için söylemiyorum yıllardır yaşadığım için söylüyorum. Birgünden bir güne ne nişandan önce ne de sonra nişanlım yüzüme hadi hesabı öde bakışı atmadı. Yeri geldi dışarlarda oturduk kış günü yeri geldi bin ısrar ben ödedim. Evet ben de hiç başına kakmadım beni lüks yerlere götürmüyorsun diye ama o da asla sırtımdan geçinmeye çalışmadı. Bir erkek olarak ağırlığını korudu. Benim bu olayda takıldığım nokta kızın hesap ödemesi filan değil, ben adamdaki bu rahatlığa şaşırdım. Belki benimki geri kafalılıktır bilemiyorum

hiç unutamıyorum bi gün kafeye gittik ödedim yemek al dedi aldım sonrada bana parfüm al dedi yine aldım ve parasız kaldım...neden yaptım bunları bu kadarda saf değilim ama gözüme perde inmiş en azından bunları ona sölemeliydim ama söleyemedim şu an içim acıyo

ve kızlar son bişey daha söleyim bi gün tartışırken bana şöyle söyledi eski sevgilim bilgisayar verdi dolap verdi bi sürü kitap verdi sen ne yaptın? o kadar utandımki onun adına sana cevabım yok artık terbiyemden dedim o da öle bi yüzsüz ki dicek lafın yok olsa derdin haklıyım dedi...ne biçim insanla geçirdim 5 ayı ama 5 ayla kurtuldum ben

ve kızlar son bişey daha söleyim bi gün tartışırken bana şöyle söyledi eski sevgilim bilgisayar verdi dolap verdi bi sürü kitap verdi sen ne yaptın? o kadar utandımki onun adına sana cevabım yok artık terbiyemden dedim o da öle bi yüzsüz ki dicek lafın yok olsa derdin haklıyım dedi...ne biçim insanla geçirdim 5 ayı ama 5 ayla kurtuldum ben

ayy bu ne yüzsüzlük ben olsam ayrılırdım.deil 5 sene 20 senelik geçmişim bile olsaa ayrılırım.nufusuna geçir beni demiyormu bu sana ?yakında onuda der:27:

Back
X