SIZ NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar selam herkese.

Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.

Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.

Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.

Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;

-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.

Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?

Kizlar selam herkese.

Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.

Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.

Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;

-Sen ayarla.(bizimki)
-Yatiyorum ben.

Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.

Mesajı çok tuhaf bulmadım , kafasından atmak için isteksiz isteksiz verilmiş cevaplar gibi duruyor ( Kötü niyetli erkekler daha farklı yazar , taaaa salyaları her yere akar ) Tepki iyi ki verdin ayağını denk alsın ama sende çok uzatma derim.

yarının olayı ne imiş?
emine dediği siz misiniz..
kendisine ayarlansın istiyor dimi?
face de kız ayarlamak için site falan mı var sen gir mesaj at diyor?

sorular sorular..

Canim emineyi tanimiyorum ben. Arkadasinin teli faceye girmiyor diye buna diyor at mesaj emineye yarin kiz getirir yaninda diye.

Sonucta kizi arkadasi kendisi icin ayarla diyosa evt basindan atmaya calismis
Fakat kiz ayarla derken sevgilinde isin icindeyse guvenme
Bi de saklicak biseyi olsa mesaji silerdi diye dusunuyorum.

Bi işler karistirsa o telefonu sana rahatça verip arkadaşına mesaj gondermeni istemezdi saklardi ya da silerdi o konuşmayı.
Verdiği cevaplar da gayet başından savar gibi. Ben kötü bi durum göremedim.

Mesajı çok tuhaf bulmadım , kafasından atmak için isteksiz isteksiz verilmiş cevaplar gibi duruyor ( Kötü niyetli erkekler daha farklı yazar , taaaa salyaları her yere akar ) Tepki iyi ki verdin ayağını denk alsın ama sende çok uzatma derim.

Oda oyle diyor. Gercekten kafamdan atmai istedim ayarlicak olsan kimseye bakmam diyor. Ama iste tereddüt ettim.

Oda oyle diyor. Gercekten kafamdan atmai istedim ayarlicak olsan kimseye bakmam diyor. Ama iste tereddüt ettim.

Kötü bir şey görmedim , rahatlıkla telefonu sana veriyor, saklama gereği bile duymamış, msjlar çok kafadan salma cevaplar gibi duruyor. Sevgilin kötü niyetli olsa daha farklı cevaplar verir kaldı ki seni aldatmak istese ruhun duymaz.

Sonucta kizi arkadasi kendisi icin ayarla diyosa evt basindan atmaya calismis
Fakat kiz ayarla derken sevgilinde isin icindeyse guvenme
Bi de saklicak biseyi olsa mesaji silerdi diye dusunuyorum.

Kiz ayarla derken yarin yanlarinda takilmak icin ayarlıyorlar isin icinde yani. O unutmustur unutkan çünkü.

Kizlar selam herkese.

-Sen ayarla.(bizimki)
-Yatiyorum ben.

kim inanır allsen iş üstü yakalamış gibisin canım sen bence bahane de aynı hep zaten ben değil arkadaşım :KK14:

Canim emineyi tanimiyorum ben. Arkadasinin teli faceye girmiyor diye buna diyor at mesaj emineye yarin kiz getirir yaninda diye.

anladım o zaman kendisi için kız ayarlamaya çalışıyor..
e sevgilinde başından savmış zaten bence şüphelenecek bir durum yok..
acık surat asın yeter..

sonuçta bir yamuğu olsa teli eline öyle rahatça veremezdi.
aklına bile gelmemiştir..

Back
X