• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIZ NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ ?

[OTE="usagi91, post: 46215890, member: 720703"]valla başta konuştuğunuz hava da kalmış o zaman dediğin gibi olsaydı sözlünün arkadaşı teklif dahi edemezdi[/QUOTE]

Sen ne tepki verirdin peki :(

Peki ne tepki verir napardin :KK43:

Susardım, kavga etmezdim diceğimi der susardım hiç ilgilenmezdim. Güvenimi yıktın derdim ... Çünkü kavga edersen üste çıkıcak daha çok daha çok yalan söylicek ama güvenimi yıktın diyip susarsan, aramaz sormaz, msj atmaz, buluşmazsan seni kaybettiği paniğine kapılıp doğru neyse onu söylemek zorunda kalır.

[OTE="usagi91, post: 46215890, member: 720703"]valla başta konuştuğunuz hava da kalmış o zaman dediğin gibi olsaydı sözlünün arkadaşı teklif dahi edemezdi

Sen ne tepki verirdin peki :KK43:[/QUOTE]
neye güvenipte bunu sana teklif ediyo diye sorardım bu cüreti ona sen vermişsin belli ki derdim :KK62:bahaneside tipik erkek bahanesi zaten kendine daha iyi kılrf bul bunun modası geçti artık derdim :KK59:

Sen mi çok pollyanasın bilemedim buluşcaklar yanlarında gezdirmek için kız ayarlıyolar diye düşünemedim bile ben, ben mi fesatım bilmiyorum. Takılmak için oldugu belli de ne tür bi takılma bilemem. Sevgilimin telefonunda böyle bir konuşma yakalasam telefonu suratında kırar terk ederdim açıkçası. Annesinin sana şu çocuğa karış demesinden belliydi.

Susardım, kavga etmezdim diceğimi der susardım hiç ilgilenmezdim. Güvenimi yıktın derdim ... Çünkü kavga edersen üste çıkıcak daha çok daha çok yalan söylicek ama güvenimi yıktın diyip susarsan, aramaz sormaz, msj atmaz, buluşmazsan seni kaybettiği paniğine kapılıp doğru neyse onu söylemek zorunda kalır.

Bende oyle yaptim. Konustum ve sustum. Sonsuz guvenim vardi bunu yiktin dedim. Guven ne kadar onemli biliyorsun dedim. Biliyorum dedi. Oda uzuldu aslinda. Pesimde pervane oldu. Ama neye yarar ben içimde atamam ki.

tabi bunları sakin sakin söylerdim ki işi kavgaya götürmesin güvenimi yerle bir ettin diyede noktayı koyardım ayıklasın pirincin taşını:KK59:

Aynısı yaptim. Etrafımda pervane oldu sayılır. Iste nolcak bilmiyorum.

Bende oyle yaptim. Konustum ve sustum. Sonsuz guvenim vardi bunu yiktin dedim. Guven ne kadar onemli biliyorsun dedim. Biliyorum dedi. Oda uzuldu aslinda. Pesimde pervane oldu. Ama neye yarar ben içimde atamam ki.

Msjlarına cevap verme , buluşma, aramalarına dönme sus, Bir laf var çok severim ; Kafana çivi çakmayı bile düşündüm. Ama daha kötü bir şeye karar verdim: Seni görmezden geleceğim. Ta ki sen emin olana kadar ufacıkta olsa adım atma. Anladığım kadarı ile aşıksın , o yüzden seni ikna etmesi için baya baya uğraştır onu .

Msjlarına cevap verme , buluşma, aramalarına dönme sus, Bir laf var çok severim ; Kafana çivi çakmayı bile düşündüm. Ama daha kötü bir şeye karar verdim: Seni görmezden geleceğim. Ta ki sen emin olana kadar ufacıkta olsa adım atma. Anladığım kadarı ile aşıksın , o yüzden seni ikna etmesi için baya baya uğraştır onu .
Katiliyorum burnunu iyice bi surttur canim:KK14:

Yanliz ben biraz yumusadim gibi dayanamadim col safim yada :(

Yanliz ben biraz yumusadim gibi dayanamadim col safim yada :KK43:

Hayır bugün yumuşarsan, yarın yüz bulur daha kötüsünü yapar nasıl olsa affediyorsun diye ! Azıcık sabırlı ol. Biz kadınlar sabırsız ve meraklı olduğumuz için kaybediyoruz. Yorumlarına pek çok kez şahit oldum senle bir konu vardı tartıştık baya mantıklı hatunsun bu çocuğu mum yaparsın istersen.

Bende dedim direk ne kizi diyebilirdin diyorum. Haklisin evet sana hak veriyorum diyor. Ama cidden kafamdan atmak icin diyor. Dedim sen ayarla diyene kadar boşver diyebilirdi.
Ya bazen erkekler erkek arkadaslarina ayak yapmak icin bole konusabiliyolar hani erkeklik meselesi

Back
X