- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Kizlar selam herkese.
Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.
Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.
Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.
Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;
-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.
Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?
yarının olayı ne imiş?
emine dediği siz misiniz..
kendisine ayarlansın istiyor dimi?
face de kız ayarlamak için site falan mı var sen gir mesaj at diyor?
sorular sorular..
Emine kim
Mesajı çok tuhaf bulmadım , kafasından atmak için isteksiz isteksiz verilmiş cevaplar gibi duruyor ( Kötü niyetli erkekler daha farklı yazar , taaaa salyaları her yere akar ) Tepki iyi ki verdin ayağını denk alsın ama sende çok uzatma derim.
Oda oyle diyor. Gercekten kafamdan atmai istedim ayarlicak olsan kimseye bakmam diyor. Ama iste tereddüt ettim.
Sonucta kizi arkadasi kendisi icin ayarla diyosa evt basindan atmaya calismis
Fakat kiz ayarla derken sevgilinde isin icindeyse guvenme
Bi de saklicak biseyi olsa mesaji silerdi diye dusunuyorum.
kim inanır allsen iş üstü yakalamış gibisin canım sen bence bahane de aynı hep zaten ben değil arkadaşımKizlar selam herkese.
Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.
Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.
Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.
Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;
-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.
Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?
Bende dedim direk ne kizi diyebilirdin diyorum. Haklisin evet sana hak veriyorum diyor. Ama cidden kafamdan atmak icin diyor. Dedim sen ayarla diyene kadar boşver diyebilirdi.İnanmam.. Kiz miz islerine beni bulastirmayin demeliydi
Canim emineyi tanimiyorum ben. Arkadasinin teli faceye girmiyor diye buna diyor at mesaj emineye yarin kiz getirir yaninda diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?