SIZ NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ ?

Canim ben o gun işte olucaktim. Yani benim buluşmaya gelemicegimi biliyor. O yuzden ikiside karaktersizmis. Arkadaşı bildigi halde bunu diyor hadi o dedi bizimki çanak tutuyor resmen.
bu tek başına ayrılık sebebi bence ama sen bilirsin ama sevgilini bu kadar hafife alma elifi biliyosun kadını kıskanç diye topa tuttuk adamın hep günahını alıyosun dedik başına geleni biliyosun :KK15:

Vakti yok, ayakta uyuyor, şimdiye kadar yapmadım dedi diye kendini kandırma bence herşey apaçık ortada.
Ayrıca 17 yaş küçük gibi görünebilir ama bu aralarında birşey geçmesi için engel değil biliyorsun.
Öyle olsa emineye söyle yanındaki kızla gelsin demezdi arkadaşı.

bu tek başına ayrılık sebebi bence ama sen bilirsin ama sevgilini bu kadar hafife alma elifi biliyosun kadını kıskanç diye topa tuttuk adamın hep günahını alıyosun dedik başına geleni biliyosun :KK15:

Ne geldi başına elifin ben bilmiyorum canım aydınlatsana :KK35:

Kizlar selam herkese.

Benim uzun zamandir birlikte olduğum sevgilim, sozlum var.

Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.

Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.

Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;

-Kanka yarina kiz ayarla (yazan en iyi arkadaşı)
-Sen ayarla.(bizimki)
-Telefon faceye girmiyor sen gir mesaj at.
-Yatiyorum ben.
-O zaman emineye mesaj at yaninda kiz arkadasida getirir.
-Neyse bkrz iyi geceler hadi.

Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
Siz olsaniz inanir misiniz ?
kızım sen bu yazanları nasıl anladın...
arkadaşı seninkine bana kız ayarla demiş. o da kendin ayarla ben nasıl ayarlayım demiş.
arkadaşın da emine kimse ona de. o sana kız bulur demiş.
burada seninle aldatma ile bir durum yok ki...
diğer aile konunu da okudum. çocuk iyi demiş. sen hiç sesini çıkartma.
zaten ailesini sana takacaksa gözünün üzerinde kaşın var diyip gene takarlar.
bunlar ile alakası yok ama senin de yaşın küçük böyle saçma şeylere takıldığın için : bu yüzden lütfen küçük yaşta evlenme. en az 25 olmayı bekle. eger 25 isen 30 olmayı bekle.

Kizlar selam herkese.

Kendisi ile cok mutluyum ona cok guvenirim yani hic bir kısıtlamam yoktur ona karşı.

Sevgisini pek sözle suprizlerle degilde daha cok yaninda hissettirerek gosteren biri ben buna alistim ve gerçekten sevdigini bildigim icin ilgizligi pek sorun degil.

Bugun buluştuk. Whatsapptan bir arkadasina mesaj atmami istedi isi vardi. Bende atarken hemen ust kisimda "kiz ayarla" diye mesaji farkettim. Baktim konusma şuydu;

-Sen ayarla.(bizimki)
-Yatiyorum ben.

Kizlar konusma bu. Daha once boyle seyini yakalamadim. Ben onu basimdan atmak icin oyle dedim diyor .
Bende sen ayarla diyene kadar bosver ne kizi diyebilirdin dedigimde haklisin diyor. Yapmadım yapmam da basimdan atmak icin diyor.
Arkadasinida taniyorum. Beni blen birisi yani cogu kez beraber takildigimiz insan dedim ona ayri yazıklar olsun sana ayri yaziklar olsun.
inandırıcı değil, sanki konuşma bunu sık sık mesela haftada bir yapıyor gibi bir konuşma bence yolun başından dön bunla evlenilmez

Kizlar selam herkese.

-Sen ayarla.(bizimki)
-Yatiyorum ben.

Kimse durduk yere kimseye kız ayarla diye yazmaz.Bunun öncesi tekrarı olmuştur.Senin ilk defa görüyor olman,olayın ilk defa yaşandığı anlamına gelmez.

Elifi de kocasi delirtmistir zaten
Her asiri kiskanc kadin flortoz bi ese sahip bence:KK62:

Back
X