• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz?

Birde bir şey kafama takıldı eşinin ailesi ile de mesafelisiniz.Herşeyi kendiniz yapmıştınız.Evlenmenizi onlarda mı istemedi?Sebebi ne?

evet eşimin annesi eşimin başka bir kızla evlenmesini istiyordu.
sonrasında benim ailemi arayıp anne babama benim hakkımda çok çirkin sözler ve iftiralar sarf etti. ben de ondan sonra görüşmedim. (bunlar biz daha sevgiliyken oldu)
eşim de ailesiyle görüşmüyordu zaten.
şimdi öyle senede 1 kere bayramda falan 1 saat ziyaret ediyorum.
bununla ilgili sorun yaşamıyoruz ama.

sonrasında benim ailemi arayıp anne babama benim hakkımda çok çirkin sözler ve iftiralar sarf etti. ben de ondan sonra görüşmedim. (bunlar biz daha sevgiliyken oldu)
zeytin Allah sana sabır versin kardeşim her taraflı zor durumdasın umarım tez zamanda aydınlığa kavuşursun
ama dikkat et babana karşı çok özelini verme

babam çok geç çocuk sahibi olmuş
bana çok düşkündü çocukken
lise sonda eşimle tanıştığımdan beri aramız iyi değil
çünkü hiç yakıştıramadı bana sevgilim olmasını ve de sonra evlenmemi
öyle kötü gitti her şey işte
şimdi görünürde iyiyiz

Babanız eşinizi mi size yakıştıramadı? Yoksa sevgili edinmenizi mi size yakıştıramadı?

:KK51:
ikisi birden R riccinus
ama şu an umrumda mı HAYIR :)
gelecek hafta 5. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız
valla artık eşimin yanına tayinim de oldu kimse umrumda değil ne yalan söyleyeyim
tayin işin oldu mu hadi hayırlı olsun
mutlu mesut günlerin olsun
orada bir annen var ama onun bakıma ve ilgiye ihtiyacı var

Ben anlamıyorum işte bu olayı. Gözlemlediğim kararıyla siz, gayet okumuş, kendini geliştirmiş, eşinizin gelişiminde de katkıda bulunmuş birisiniz. Karşı taraf neden sizin gibi bir gelin istemez anlayamıyorum.

Ben anlamıyorum işte bu olayı. Gözlemlediğim kararıyla siz, gayet okumuş, kendini geliştirmiş, eşinizin gelişiminde de katkıda bulunmuş birisiniz. Karşı taraf neden sizin gibi bir gelin istemez anlayamıyorum.

O zamanlar daha universite ogrencisiydim
Yani eşimle gorustugumu annesi yeni yeni ogrendigi zamanlarda.
Neden istemedi beni hic anlamadim simdiye kadar. Kendi halinde bi kizcagizdim.
Babamin esimi istememesini cok iyi anliyorum
Ama esimin annesinin benle ne zoru vardi hala cozemedim
Simdi arada bana selam yolluyor :D
Hatta gecen gun bi ihtiyacim var miymis diye aradi bile beni
Ama zor gunlerimizde zaten bi sekilde halletmisiz simdi de durumumuz maddi manevi nispeten duzeldi hayatimizi yoluna soktuk iyi gelin oldum birden bire
Ben de bu tutarsizliga dayanamadigimdan simdi de ben istemiyorum modundayim :)

Bu arada teşekkür ederim guzel sozleriniz icin

Back
X