Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
725
266
103
Konuştuğum bir genç var açtığım konularda da bahsetmiştim. Kendisiyle bir kez yüzyüze görüştük konuştuk üslubu düzgün, konşmasını bilen, ayarında biri. Buluşmadan sonra da ilgisini yazdıklarıyla belli etti begenisini vs. şimdi ikinci buluşma için beni bir iki hafta önce de dükkanına davet etti kendi dükkanları var çalıştıgı ben müsait degilim dedim açıkcası gştmek istemedm dükkan gibi bir ortama. Bugün de mesajlaşırken napıyorsun ne edşyrsın derken bana evde sıkılmıyor musun arkadaşlarında kalmaya vs. gidiyr musun dedi. Ben tabiki anladım sohbetin gidişatını ... Neyse işte hayır dedim o da seni davet edecektim o yüzden sordum, malum iddaa dükkanı davet edemiyrum dedi. ben de daha önce gitmedim dedim başka bşr mekan da olabilir dedim bu arada kalmaya davet ediyor beni saat 10 da dükkanı kapatıyor ve 10 da ona gidecekmişim onda kalacakmışım film seç izleriz dedi teklifi buydu. Ben de vasfım olmadan birinin evine gitmek bana tuhaf geliyor dedim o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi evde görüşmek için bir ortam yanlış anlama seni sorgulamıyorum yazdı . Kendi evin gibi davranabilirsin o yüzden sıkıntı olmazdı falan dedi. Tabi ben saat 10 dan sonra dışarı çıkamam evde de kalamam diyince çıkamıyorsan tamam madem dedi. Bi yarım saat sonra komik bir caps atmış ingilizce arkadaşlar ve dışarı çıkmakla ilgili beni hafften igneleyen o şrkilde bir diyalog geçti aramızdan ve benim içime kurt düşürdü güvenilirliğiyle ilgili efendi oturaklı biri olarak durmasına ragmen..:110::KK43: Kızlar si nasıl yorumluyorsun bu konuyu? ortaya bir zarf attı evet ama ben olumlu karşılamdım fikri .

film seç izleriz

buraya küfürlü bi bakınız gelecek aslında, eksisözlükte meşhurdur.

inanma ...

yani adamın niyeti belli. ona uyacaksan gidebilirsin tabi. bana ters diyosan görüşmeyi sonlandır. arkası gelir çünkü bu tekliflerin.

Konuştuğum bir genç var açtığım konularda da bahsetmiştim. Kendisiyle bir kez yüzyüze görüştük konuştuk üslubu düzgün, konşmasını bilen, ayarında biri. Buluşmadan sonra da ilgisini yazdıklarıyla belli etti begenisini vs. şimdi ikinci buluşma için beni bir iki hafta önce de dükkanına davet etti kendi dükkanları var çalıştıgı ben müsait degil dedim açıkcası gştmek istemedm dükkan gibi bir ortama. Bugün de mesajlaşırken napıyorsun ne edşyrsın derken bana evde sıkılmıyor musun arkadaşlarında kalmaya vs. gidiyr musun dedi. Ben tabiki anladım sohbetin gidişatını ... Neyse işte hayır dedim o da seni davet edecektim o yüzden sordum, malum iddaa dükkanı davet edemiyrum dedi. ben de daha önce gitmedim dedim başka bşr mekan da olabilir dedim bu arada kanlmaya davet ediyor beni saat 10 da dükkanı kapatıyor ve 10 da ona gidecekmişim onda kalacakmışım film seç izleriz dedi teklifi buydu. Ben de vasfım olmadan birinin evine gitmek ban a tuhaf geliyor dedim o da vasfın olmadan görüşebiliyrsan ev de olabilir dedi evde görüşmek için bir ortam yanlış anlama seni sorgulamıyorum yazdı . Kendi evin gibi davranabilirsin o yüzden sıkıntı olmazdı falan dedi. Tabi ben saat 10 dan sonra doşarı çıkamam evde de kalamam diyince çıkamıyorsan tamam madem dedi. Bi yarım saat sonra komik bir caps atmış ingilizce arkadaşlar ve dışarı çıkmakla ilgili beni hafften igneleyen o şrkilde bir diyalog geçti aramızdan ve benim içime kurt düşürdü güvenilirliğiyle ilgili efendi oturaklı biri olarak durmasına ragmen..:110::KK43: Kızlar si nasıl yorumluyorsun bu konuyu? ortaya bir zarf attı evet ama ben olumlu karşıkamdım fikri .
Bana da niyet farklı gibi geldi... Daha ikinci bulusma, ne oluyoruz yani.

Açıkçası ikinci buluşma için cüretkar bizim toplum anlayışımıza göre
Acele etmeden sağlam adınlarla ilerleyin baktınız olmadı aceleci davrandı yol verin gitsin

Bunun ne demek oldugunu sorardim ben olsam. Cok igrenc yerlere cekilebilir bir laf. Bir de bence kesinlikle masum degil.
Femek istediği sevgili olmamana ragmen görüşrbiliyrsan ev de bir götüşme ortanınevde de görüşebilirsin

buraya küfürlü bi bakınız gelecek aslında, eksisözlükte meşhurdur.

inanma ...

yani adamın niyeti belli. ona uyacaksan gidebilirsin tabi. bana ters diyosan görüşmeyi sonlandır. arkası gelir çünkü bu tekliflerin.

Ya çok güldüm :D
Ama doğru, inanma. Yani sıkıntı yok istiyorsan gidebilirsin tabii. Ama sana hızlı ilerliyormuş gibi geliyorsa bence bu kadar vasfım olmadan şu bu açıklamaya da gerek yok ben dışarıda vakit geçirmek istiyorum sana da uyarsa, uymuyorsa daha sonra görüşürüz demen yeterli olur.

Vasıf olamsan buluşabilniıyprsa ev ortamı da bir buluşma yeri degilmidir dedi.

Onu derken sana aslında ne demek istiyor biliyor musun? "Sevgili olmadan erkeklerle görüşüyorsan yatıp kalkmaya da sıcak bakıyorsundur evime gelip benle de beraber olsan ne olur ki?" demek. Evine gidersin hamlelere başlar, istemediğini belli edersen de o senin telefonlarına çıkmamaya başlar zaten. Bu tiplerle vakit kaybetme boşa.

Back
X