• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Tabi ki saygı duyuyorum. Saygı duymadığımı belirten bir ifade kullanmadım. Bana göre aykırı olması o durumu kötü yapmaz ki. Sadece farklıdır, kendine özgüdür.
Ben de dört yıl görüşerek evlendim. Ama başbaşa da kaldım aynı evde de bulundum. Ben de iyi ki o günleri yaşamışım diyorum mesela. Evliliğime çok güzel katkısı da oldu o günlerin. Bu da benim seçimim.
Mutluluklar dilerim:KK54:
Ne güzel size katkısı olmuş. Teşekkür ediyorum size. Allah sizi de yuvaniz da mutlu , huzurlu eylesin inşallah her zaman. Amin :)

Başkalarını da çok götürmüş eve belli... ciddi bir adam olsa , niyeti düzgün olsa böyle davranmaz. Saçının teline dokunmaya kıyamaz...

Tabi ki saygı duyuyorum. Saygı duymadığımı belirten bir ifade kullanmadım. Bana göre aykırı olması o durumu kötü yapmaz ki. Sadece farklıdır, kendine özgüdür.
Ben de dört yıl görüşerek evlendim. Ama başbaşa da kaldım aynı evde de bulundum. Ben de iyi ki o günleri yaşamışım diyorum mesela. Evliliğime çok güzel katkısı da oldu o günlerin. Bu da benim seçimim.

Haklısın hepimiz geçtik bunlardan da, daha yeni olduğu için abest kaçmış. Yoksa uzun zamandır sevgili olsalardı tabiki gönülleri bilirdi artık..

Bu da aykırı bir örnek bence. Üç yıl görüşüp hiç yalnız kalmamak.
Ya yalnz kalmadIk derken,bi ev ortaminda olmadik mesela. Kafede yemekte,kampuste vs oturduk konustuk,el ele gezdik arada sarildik ama bilmiyorum kendi kendime braz asiri korumaci oldum galiba,daha fazlasi olmadi.. Belki de takintiliydim bilemiyorum..Ama esim de boyle seyler talep etmedi benden. Hosuma gitmisti bu yonu..

Neden aykırı bir örnek olsun ki. Biz de eşimle 3 yıl görüşme yaşadık. Kendisi evine çağırmayı ev arkadaşlarının yanlış yorum yapmaması için. Çekingen karakterliydik ikimizde. Şu an evliyiz ve çok çok mutluyuz. Allaha binlerce şükürler olsun.

Hayata bakış acimiz ikimiz için de evlilik öncesi okul ve dışarı ortamlar harici gorusmemekti. İlk görüştüğümüz öyle bir karar aldık ve uygulamistik. Daha da güzel olmuştu. Pisman da değiliz. Hatta çok güzel oldu. Her şeyi evlendiğin gün yaşama heyecanı var ya muhteşem bir seydi yani.

Sizin fikriniz değişik olabilir. Anlarım. Söylediğim gibi hayata bakış açısı ile ilgili. Bana doğru gelen size yanlış gelir. Size doğru gelen bana yanlış. Saygı duymak lazım.

Aynen,evlenmeden once cok fazla gorusemezdik biz. Esim calisiyordu ,haftada 1gun izni olurdu onda da univ okudugumuz sehre gelirdi gorusurduk. Kafede kampuste olurduk hep. Ben de o da oyle yallah yullah davranmadik. Ikimizin de hem kendimize hem birbirimize saygisi vardi.. acikcasi ben kendime yakistiramazdim orda burda gizli gizli birseyler yasayim falan. Zaten psikolojim kaldrmazdi benim. Pismanlik duyacagim birseyi yapmamak daha iyiydi benim icin.. Masum bi flort oldu bizimkisi el ele tutusmak soyle bi sarilmak heyecan verici oldu mesela. Opusmedik de... evlendigimizde ikimizin de ici rahat olcakti ,kaldiramayacagimiz seyi denemedik. Zaten dunya bunlar uzerine kurulu degil,.. duygusallik sevgi on plandaydi iliskimizde..vay be masallah diyorum su an bize :D ... Smdi ergenlikte millet herseyi yapiyim ediyim derdine dusuyor... ya aslinda kaldrabiliyosa psikolojisi yapan yapar... ben sanirim braz tabu olarak da gordum.. ama.icim rahat oldu iste..
Biz de birbirimizin ilk sevgilisiydik.. universitede tanistik..ailelerimizin baskisi sonucu falan da gorusmus degiliz,yani tercih meselesi.. saygi duyduk birbirimize..

Yani ,siz de mesela esinizi belki daha cok taniyarak evlilik karari almissinizdir.. ben ayni evin icine girmedigim icin oncesinde,hergun yeni bi huyla davranisla karsilasip sasrmistim mesela :D

Yani ,siz de mesela esinizi belki daha cok taniyarak evlilik karari almissinizdir.. ben ayni evin icine girmedigim icin oncesinde,hergun yeni bi huyla davranisla karsilasip sasrmistim mesela :D

Back
X