Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALLAH KIMSEYI ELDEN AYAKTAN DUSURMESIN INSALLAH(AMIN)
ama bakmam gerekirse elimden geldigince bakarim gocunmam,yarin birgun bizde yaslanacagiz ayni duruma bizde dusecegiz...
Arkadaşlar merhaba tekrar,uzun zamandır sizlerden fikirler alıyorum sizlerin sorunlarınızı okuyorum...Sizlere sorum burada gerek eşiyle,eşinin ailesiyle;k.valide,k.peder,görümce,elti v.s sorunlar yaşıyan bir çok kişi var sizler ileride k.valideniz yada k.pederiniz birlikte yaşama yaşlanınca bakma konusunda ne düşünüyorsunuz?Ben bazen bu fikri düşününce sinirlerim bozuluyor.Şöyleki;eşimin ailesi sürekli bizi 2.plana attılar bir faydaları olmadı hiç,hep benim ailem bize yardımcı oldu ama onlar da hep oğullarının her şeyi onlara hakmış gibi davrandılar,k.validem hep kızlarım hayırlı deyip ortalarda gezer mesela eşimse ne kadar kötüse olsa annem babamdır der 2 erkek kardeşe ileride biri vefat ederse bakmak düşer diye konuştu.Diğer oğuluna faydaları çok 4 kızına da öyle böyle düşününce enayi gibi salak yerine koyulmuş gibi hissediyorum kızlar eşime de hassas bir konu olduğu için çok fazla bir şey söyleyemiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Bir de bir şey söylcm benim babaannem de mesela hep bazı çocuklarını kayırmış,onlar bana ileride bakacak diye diye..O torunlarına bakmış mesela hep biz kardeşimle kreşlerde büyümüşüz ki bunu alt komşumuzken yapıyor..Sonra diğer halamın da,diğer amcamın da çocuklarına yine 2.sınıf muamele eee sonunda ne oldu ..Şimdi bakılacak durumda elden ayaktan düşmeye başladı yanında hiç o kayırdığı amcam yok...dahası o parası yok diye önemsemediği küçük amcam evinde baktı ,halam da sürekli para yolluyor şimdi tabi ahlanıp vahlanıyor kıymet bilemedi diye...Kendi eder kendi bulur yani..