Siz ne tepki verirdiniz

Art niyet var kesinlikle .Yani boşanmış biri neden lazım bu nasıl bir mantık onu da anlamadım .Bazen bazı insanlar üslupluz oluyor ayrica . Boşver takma

Adam defolu , siz de boşanmış olduğunuz için defolusunuz demek istemişler.
Kaç, kaç, kaç yani o ortam neresiyse diyeceğim de siz de aynı zihniyeti başkaları için değerlendirme yaparak gösterdiniz.

Art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizi normal biri olarak gördükleri için fikir sormuşlar gibi geldi.

Konuşmalardan bir şey anlamadığım için tepkisiz kalırdım herhalde
Kim engelli ? Komşu 49 yaşında siz evlenip boşanmışsınız 38 yaşındasınız onun dışında hiçbir şey anlayamadım.
Ama engel konusuna gelecek olursak evlendiğimiz adamda engelli olabilir kimsenin garantisi yok önemli olan sevmek sevilmek . Engelli diye yargılananlar bilmiyor ki kendi akılları engelli

Iki genc birbirine aşık olur sever kendileri bu hayati seçerse o zaman engellerin kimse bahsini bile yapamaz. Ama eger birine görücü tarzi biri tavsiye ediliyorsa bu tum sartlarin degerlendirilip denk olanin secildigi bir mantik evliligidir ve bence malesef ki aşkın olmadigi yerde bir engelli kendi mutlulugu icin saglam bir insanla evlenmese daha iyi olur. Cunku aşk sadece aradaki engelleri ortadan kaldirir, görünmez kilar. Size boyle bir durumun uygun olmadigi zaten aşikar, bir de bu engelden daha da zor olan alisik olmadiginiz bir yasam tarzi. Asla olmayacak bir sey bence insanin yine aşık olmadigi biri icin yasam tarzini degistirmeye kalkışması. Sacmalamislar. Bosverin gitsin gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…