Siz ne yapardınız? Kendimi suçluyorum yardım edin?

Onun amacı zaten kavga çıkarıp senden ayrilmakmis.önüne bak bnce :KK66:
Bencede kendimi suçlamaktan vazgeçtiğimde ki suçlayacak birşey bulamıyorum artık umrumda bile olmıcak çok daha iyileri var görüyorum bendeki vicdan herkeste olmuyor üzülerek başladım bu ilişkiye kimseye üzülmiceksin işte :)

Ilk mesajınızda genelde olumsuz yönlerini anlatmışsınız. Iyi taraflarını anlatmadığınız için yorumlar genelde benimkine benzer olacaktır. Herkesin olumlu olumsuz yönleri vardır.
Kimse kolay kolay değişmiyor, yani evlenseniz sizi daha da kısıtlar. Sonrasında sen Sen olmaktan çıkarsın. Aradaki aşkı da bitirir bu tür davranışlar. Hep sen taviz vermek zorunda kalırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet
Ilk mesajınızda genelde olumsuz yönlerini anlatmışsınız. Iyi taraflarını anlatmadığınız için yorumlar genelde benimkine benzer olacaktır. Herkesin olumlu olumsuz yönleri vardır.
Kimse kolay kolay değişmiyor, yani evlenseniz sizi daha da kısıtlar. Sonrasında sen Sen olmaktan çıkarsın. Aradaki aşkı da bitirir bu tür davranışlar. Hep sen taviz vermek zorunda kalırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
evet olumlu Yönleri çoktu kötü günlerimde ilk koşucak insandı bir derdim olduğunda uyku uyuyamadığı olurdu biryere gittiğinde neden haber vermiyor dediğimi bilmem şimdiye kadar hiç bir Kadından kıskanmadım güvenirdim bu konuda hiç sorun yaşamadım yolda üç sene boyunca yan gözle bile birine baktığını görmedim mutluyken bir tartışmamız yokken melek gibiydi sevdiğini hissederdim yanındayken üç sene boyunca telefon görüşmelerinde bir azalma olmadı değerli hissederdim ne arkadaşları ne ailesi bana saygısını hiç kaybetmedi bunuda biliyorum tek kötü şey söyletemezdi.. Benim bildiğim hissetiğim tarafı son zamanlarda iş sıkıntısı oldu birgünü evlilik üzerine konuşmadan kapamazdı şunu şöyle yapıcam böyle olursa daha rahat ederiz iyi bi iş olması lazım ama bununlada aşırı bi strese girdi bir kaç tartışmadır uyardığım halde lan dedi kavga sırasında başka bir insandı gönül almaz üzülsemde üstüme gelirdi hep isterdimki alttan alıyim onun sınırının geçmesini bekliyim ama olan hep bana oluyodu o aşamada ve tabiki kısıtlamalar baskı

sevgilinizin saçma sapan isteklerini yerine getirerek onu ne kadar çok sevdiğini göstermiş olmuyosunuz
o sizi ne kadar parmağında oynatabileceğini anlıyor

bu kıskançlık değil
bu saygı duymamak seni adam yerine koymamak

çoğu hastalıklı erkek sevgilisiyle seks yapınca karşısındakinin elinden her şeyini alır çunku ona hiç güvenmez benle yaptı artık herkesle yapar diye düşünür boynuz yememek için her şeyi yapar abisinden bile kıskanır bu sırada da boynuzlar

senin sevgilin baya baya iğrenç bir insan yani sana yaptığı şeyler iğrenç senin popona bile karışıyormuş bu nasıl bi sapıklık

seninki de sevgi değil bağımlılık kimse kendine çöp gibi davranan insanı sevmez sen sevdiğini sanıyosun öyle sanmaya da devam edeceksin bi sure sonra akıllılık edip geri dönmezsen geçmişi düşünüp diceksinki;

yav ne salakmışım sevdiğimi sanmışım

sevgilinizin saçma sapan isteklerini yerine getirerek onu ne kadar çok sevdiğini göstermiş olmuyosunuz
o sizi ne kadar parmağında oynatabileceğini anlıyor

bu kıskançlık değil
bu saygı duymamak seni adam yerine koymamak

çoğu hastalıklı erkek sevgilisiyle seks yapınca karşısındakinin elinden her şeyini alır çunku ona hiç güvenmez benle yaptı artık herkesle yapar diye düşünür boynuz yememek için her şeyi yapar abisinden bile kıskanır bu sırada da boynuzlar

senin sevgilin baya baya iğrenç bir insan yani sana yaptığı şeyler iğrenç senin popona bile karışıyormuş bu nasıl bi sapıklık

seninki de sevgi değil bağımlılık kimse kendine çöp gibi davranan insanı sevmez sen sevdiğini sanıyosun öyle sanmaya da devam edeceksin bi sure sonra akıllılık edip geri dönmezsen geçmişi düşünüp diceksinki;

yav ne salakmışım sevdiğimi sanmışım
Diğer üye yazmış hep olumsuz yönlerini yazmışsın diye şunları okuduktan sonrada fikriniz aynı mi ? olumlu Yönleri çoktu kötü günlerimde ilk koşucak insandı bir derdim olduğunda uyku uyuyamadığı olurdu biryere gittiğinde neden haber vermiyor dediğimi bilmem şimdiye kadar hiç bir Kadından kıskanmadım güvenirdim bu konuda hiç sorun yaşamadım yolda üç sene boyunca yan gözle bile birine baktığını görmedim mutluyken bir tartışmamız yokken melek gibiydi sevdiğini hissederdim yanındayken üç sene boyunca telefon görüşmelerinde bir azalma olmadı değerli hissederdim ne arkadaşları ne ailesi bana saygısını hiç kaybetmedi bunuda biliyorum tek kötü şey söyletemezdi.. Benim bildiğim hissetiğim tarafı son zamanlarda iş sıkıntısı oldu birgünü evlilik üzerine konuşmadan kapamazdı şunu şöyle yapıcam böyle olursa daha rahat ederiz iyi bi iş olması lazım ama bununlada aşırı bi strese girdi bir kaç tartışmadır uyardığım halde lan dedi kavga sırasında başka bir insandı gönül almaz üzülsemde üstüme gelirdi

Diğer üye yazmış hep olumsuz yönlerini yazmışsın diye şunları okuduktan sonrada fikriniz aynı mi ? olumlu Yönleri çoktu kötü günlerimde ilk koşucak insandı bir derdim olduğunda uyku uyuyamadığı olurdu biryere gittiğinde neden haber vermiyor dediğimi bilmem şimdiye kadar hiç bir Kadından kıskanmadım güvenirdim bu konuda hiç sorun yaşamadım yolda üç sene boyunca yan gözle bile birine baktığını görmedim mutluyken bir tartışmamız yokken melek gibiydi sevdiğini hissederdim yanındayken üç sene boyunca telefon görüşmelerinde bir azalma olmadı değerli hissederdim ne arkadaşları ne ailesi bana saygısını hiç kaybetmedi bunuda biliyorum tek kötü şey söyletemezdi.. Benim bildiğim hissetiğim tarafı son zamanlarda iş sıkıntısı oldu birgünü evlilik üzerine konuşmadan kapamazdı şunu şöyle yapıcam böyle olursa daha rahat ederiz iyi bi iş olması lazım ama bununlada aşırı bi strese girdi bir kaç tartışmadır uyardığım halde lan dedi kavga sırasında başka bir insandı gönül almaz üzülsemde üstüme gelirdi
Evet uzun giymemi direterek istedi zorladı resmen en son buluşmamızda yine kısa giydim girdi kazak aldı uzun boynuzlar demişsiniz yok ona kesinlikle katılmıyorum diğerleri evet olabilir ama bu değil

memlekette despot olmayıp iyi yürekli adam kalmadı de mi

Erkek arkadaşınızın kısıtlamaları karşısında sizin tepkiniz ne oldu..Bir de herkes hata yapar diye düşünüyorum dersler çıkarırız önemli olan yanlışı fark etmek ve yanlıştan dönmek..Hakaret boyutunda acımasız eleştiriler faydadan çok zarar getirir diye düşünüyorum.Bekaret konusu hassas bir konu bu konuda herkesin fikri farklı olabiliyor.Erkek arkadaşınız bu durumu kendi lehine kullanmış dediğimi yapacak bana nasıl olsa bağımlı diye düşünmüş.Bu karakterde bir adamla gelecek kurulmaz.Kendinize zaman verin ve yeni bir ilişkiye yol açın derim. En önemlisi kendinizi sevin değer verin kimseye ezdirmeyin, siz istemiyorsanız sınırlarınıza kimse girmesin.Kendimize değer verirsek başkasından değer bulmayı beklemeyiz.

Eger gercekten dedigi gibi belarwtini verdigin diye onun oldun diye böyle yapiyorsa , demekki bütün evli erkekler psikopat olmali

Sen herseyinden vazgecmissin onun icin daha ne kalmiski , bari kendine olan saygini kaybetme ve kendini suclamaktan vazgec

Sevmek ask bunlar böyle olmaz hersey saygu cercevesi altinda olur

Sevgili sifatiyla hayatlariniza bukadsr mudahele ettirirseniz sonuda böyle olur ...

Annen baban kısıtlasa kıyameti koparırdın ama iş sevgili olunca b.kunda boncuk bulmuş gibi itaat ediyosun, noldu kıymetli mi oldun her dediğini yapınca, seks de yaptın gözünün içine mi baktı ne yaptı, yarandın mı

At konusunu hala merak ediyorum., sevgilisini attan kıskanan adam ben şok

Katiliyorum her kelimesine.

Benle evlenmeden birlikte olan baskasyla olur mantığı... delikanlılık bu değil kızı ortada bırakmak adilik.. çalma kapıyı çalarlar kapını.aman zatan psikopatmıs..

3 senelik bir ilişkim bitti. Erkekten arkadaş olmaz diyerek okulunda hiç kız arkadaş edinmedi. Bende aynısını yapıyim diye ilk kısıtlama bu şekilde başladı sonra erkek olan spor salonları atları çok severdim atları Yasakladı kalçamın kesinlikle kıyafetlerde kapanmasını istedi giderek daha BASKICI biri oldu bunları yaparken yinede biyere gittiğimde bir huzursuzluk çıkardı en son oynadığım bir oyunun sohbet kısmı var orda profilim adım gözükmediği halde ufak bir restleşme sohbetini anlattım iki kelime benim kız olduğum bile belli olmayan biyerde kimbilir başka neler konuştun lanet olsun görmüyorum diye herşey yolundayken açıklama yapmama rağmen en sonunda kavga ettirdi ayrıldım kırıp gönül almama özürü çok zor dileme gibi huyları var evlilik düşünüyorduk ciddiydi iyiken aramız güzeldi herşey inceydi gittiği yeri adım başı haber verir düşünceli olurdu ama kavgadan sonra suçlu olsa bile suçsuz olduğunu iddia eder üzülüceğimi bilerek canımı yakmaya çalışırdı alttan almak diye birşeyi yoktu yalvarıyorum hakaret tarzı şeyler yazmayın kötüyüm zaten bekaretimide ona verdim ama hemen arkasından olmadı bunlar zamanla daha çok sevdiğini artık ona ait olduğumu söyledi buyüzden arttığını normal olduğunu ama giderek baskısı arrtı alttan alma gönül almalar yok oldu düzeltebilirmiydim birşeyleri yoksa önüme mi bakmalıyım
Ne kadar celişkilibır ilişki sız guvenmiş bırlıkte olmuşsunuz . Ama sızı gozunden sakınan!!! adam nedense gıtmış. Szce gercekten sahıplenıp sakınsa suan tumuyle bır aıtlıge bu kadar mı sahıp cıkardı. Deneyım deyın donmeyın. Bır kere gıttıyse yıne gıder .

3 senelik bir ilişkim bitti. Erkekten arkadaş olmaz diyerek okulunda hiç kız arkadaş edinmedi. Bende aynısını yapıyim diye ilk kısıtlama bu şekilde başladı sonra erkek olan spor salonları atları çok severdim atları Yasakladı kalçamın kesinlikle kıyafetlerde kapanmasını istedi giderek daha BASKICI biri oldu bunları yaparken yinede biyere gittiğimde bir huzursuzluk çıkardı en son oynadığım bir oyunun sohbet kısmı var orda profilim adım gözükmediği halde ufak bir restleşme sohbetini anlattım iki kelime benim kız olduğum bile belli olmayan biyerde kimbilir başka neler konuştun lanet olsun görmüyorum diye herşey yolundayken açıklama yapmama rağmen en sonunda kavga ettirdi ayrıldım kırıp gönül almama özürü çok zor dileme gibi huyları var evlilik düşünüyorduk ciddiydi iyiken aramız güzeldi herşey inceydi gittiği yeri adım başı haber verir düşünceli olurdu ama kavgadan sonra suçlu olsa bile suçsuz olduğunu iddia eder üzülüceğimi bilerek canımı yakmaya çalışırdı alttan almak diye birşeyi yoktu yalvarıyorum hakaret tarzı şeyler yazmayın kötüyüm zaten bekaretimide ona verdim ama hemen arkasından olmadı bunlar zamanla daha çok sevdiğini artık ona ait olduğumu söyledi buyüzden arttığını normal olduğunu ama giderek baskısı arrtı alttan alma gönül almalar yok oldu düzeltebilirmiydim birşeyleri yoksa önüme mi bakmalıyım

Arkadaşım nokta, virgül, paragraflar nerde??????

Bence de kendini suçlamalısın. Bir insan başkası uğruna bu kadar mı kişiliğini kaybeder. Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Ömür boyu bu adama nasıl katlanılır. Onu geçtim 3 sene nasıl katlandınki kız?

Back
X