siz ne yapardiniz ?

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Merhaba arkadaslar suan ne yapacagimi bilmiyorumcok sevdigim adamdan Sirf su durum icin ayrilabilirim...
Dugun takisi icin ailemin parasi yok bi ben calisiyorum Bende bu ay cikiyorum cunku isyerim cok stresli ve hergun lanet okuyorumbana saglik konusunda iyi gelmedi isyerim o insanlardan biktim...
Bizimde borclarimiz cok ve bana kredi verilmiyor..
Nisanlim orta halli ama ondan asla para istrmem istryemem..onunda yuku cok agir..
En onemlisi benim kafama takilan benibistemeye geldiklerinde yaklasik 9 ay once ev alacaklarini soylediler simdide ev bulamadiklari icin annesinin evine birsure gecmemiz gerektigini soyeldiler ev alinacak ama bir sure en az 1 seneden fazla eski evde oturmamizi istiyolar nisanimlada basimi sokacak biryerimiz var enazindan dedi sadeve yatak odasi alicaz okadar.. onlar yazlik biyerde oturacaklar yazinda benim o yazlikta onlarla oturmami istiyolar. Nidanlimda ordan ise gidip gelecekmis ama annemler cevremizdekielr ese dosta komsuya ev alacaklarini soyledi..
Gorumcemin kiskancliklarida beni oldurecek evlenmedi henuz evlilikten umudunu yitirmis ben annesine babasina yaklasinda hizmet edince kiz catliyor valahi ne yapicam bilmiyorum..

Allah mutlu mesut etsin de verilen büyük sözler olmuş. Koca şehirde bi ev bulamamışlar mı yani ? Garip. Üstüne bir de beraber yaşamayı teklif ediyorlar. Nişanlının bu konu hakkında düşüncesi nedir ? Sessiz mi kalıyor ?
Görümceye gelince. Tipik kıskançlık krizleri diye düşünüyorum. Onunla da vakit geçirmeyi anlaşmayı deneyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

canım gerçekten sıkıntılı bi durummuş allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını dile herzaman
kayınvalidenle oturmanı mı istiyolar 1 yıl boyunca ? eğer öyleyse bu bence kabul edilebilir bişey değil gerekirse kiraya çıkın evliliğinin ilk zamanlarını mahfetme derim ben gerekirse evlendikten sonra sende çalış kirada otur ev alana kadar... bu konularıda nişanlınla konuş derim şu zamanda ev almak zor gerçekten zamanla beraber çalışır biriktirir alırsınız her evlenen ev alcak diye bişey yok bende haziranda evlenicem ama kirada oturucaz hemen ev almamız mümkün değil görümcedir kayınvalidedir eltidir bu sıkıntılar yıllarca her gelinin başına gelen olaylar kafana takmamaya ve kuruntu yapıp büyütmemeye çalış yoksa bu evliliğinede yansır nişanlıyken bu sıkıntılar varken aynı evin içinde ne kadar çok sıkıntı çekebileceğini düşündünmü her an görümcen ve kaynanan başında olcak düşüncesi bile eminim seni üzmeye yetiyodur hakkında hayırlısı olsun canım

bende görümceye sahibim...
ve hayatımda çok seviyorum en çok seviyorum dediğim insandan o görümce yüzünden ayrılmayı düşünmüştüm.

o kadar tahammülüm kalmamıştı... sabrımı hevesimi aşkımı tüketmişti..

bir süre sonra geçiyor hepsi... ama geçen şey görümcenin durulması değil.. onlar hala fenalık yapmaya devam ediyor..
asla düzelmiyor.. sizi ayırmak aranıza fenalık sokmak size hakaret etmek, canınızı sıkmak için her türlü şeye devam ediyorlar..

siz değişiyorsunuz, onu zerre kadar umursamamayı öğreniyorsunuz.. amaaan çatlasın da dursun banane, biz mutluyuz demeyi biliyorsunuz... onu kötülükleriyle baş başa bırakıyorsunuz, hadi canım sen orada kudurmaya devam et diyor kendi mutluluğunuza odaklanıyorsunuz..

kolay olmuyor, zor oluyor ama bir şekilde oluyor... ve çok da iyi oluyor emin olun..

hiçbir görümce için ilişki bozmaya değmez... Allah kalplerine göre versinler der geçersiniz...
heee bir de emin olun ki bize ettiklerini kendileri de yaşıyorlar :KK66: er ya da geç ....
yani napıyoruz ?
kıskançlıklarınla sana mutluluklar, ben sevdiceğimi aldım gidiyorum, hadi canım hadi diyoruz :KK25:

X