- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Aslında çok önemli olmamakla birlikte canımı sıkan bir durum bu.Ben ufak bir tatil beldesinde yaşıyorum.Buranın en tercih edilen waffelcisidir oraya gittik.Ben de kendimi bildim bileli buradan yerim her çarşıya indiğimde yemeden çıktığım günler azdır.Arkadaşlarımı götürürüm vs.Belli bir yerden sonra çok yakın olmasan da bir tanışıklığın oluyor.Neyse bugün misafir kuzenimi götüreyim de ısmarlayayım dedim yarım saat sırada bekledikten sonra sıramız geldi.Kuzenim bak seninkine yapacağı hamur biraz yanmış söyle dedi.Ben de biraz daha az pişmiş hamuru olabilir mi dedim.Bayan da benim yaşlarda işte şu cevabı verdi.Normali bu zaten sana çiğ hamur vereyim onu ye o zaman dedi.Normalde her lafın altında kalmayan ben orada bir şey demedim.Kuzenim yemeyelim dedi ben de o kadar bekledik yiyelim kalkalım dedim.Aldık masaya geçtik o esnada kuzen söyleniyordu böyle olur mu vs diye.O lafı söyleyen bayanın babası bir sorun mu var kızlar dedi(kendi dükkanları) çalışan da kızları.Kuzen böyle böyle diye anlattı.En azından kibarca söylemek var dedi.Adam da belki söyleyiş tarzınız yanlış olmuştur falan dedi.Bakın az önce bayan överek gitti siz böyle diyorsunuz dedi.Ben de e kızınız tabii onları savunacaksınız haklısınız dedim.Yok onların da başında bir sürü iş var dedi.Neyse arkasını döndü gitti.Kuzenim de şaka gibi ya dedi adam da ee sen böyle konuşup durursun artık dedi.Biz de kalktık zaten sonra.Siz ne tepki verirdiniz ben tepkisiz kaldım açıkçası her zamankinden farklı olarak.Sanki bedava dağıtıyor..