Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadaşım hastalık konusunda bıraz hatta baya takıntılı boyle esı yada erkek arkadası olan bırılerı varmı nasıl bı yol ızlıolar herseyın en kotusunu dusunu abartıo (
erkek arkadaşım hastalık konusunda bıraz hatta baya takıntılı boyle esı yada erkek arkadası olan bırılerı varmı nasıl bı yol ızlıolar herseyın en kotusunu dusunu abartıo (
tedavi şart erkek arkadaşı bilmem ama bizim akrabalardan biri böyleydi ufacık grip olunca verem olmuş gibi tavırlar yapar karısını çıldırtırdı yani bu adamla beraber olmanız için ya çelik gibi sinirlere sahip olacaksınız ya adam tedavi olacak
diyorum bı yardım alalım dıye onada gelmıo... çıldırtıo benı yaa aynı ya bogazında hafıf bı skntı oluo hanı bısey takılır yaaa tutuo dıyokı bana bogazımda sıkntı var ya kanser olursam dıo....hanı yuksek 2 aydı bır kan verıo her kan vermeye gıttıgınde beynımı yııyo...takmıymus gıbımı yapsam onu o zzmanda ayıp olur ya of napcam blmyrm
Erkek arkadasiniz hipokondriyazis hastasi. Bu psikolojik rahatsizligi olan bireyde genelde baska psikolojik rahatsizliklarda goruluyor. Her gecen gun hastaligin siddeti artacak daha vahim dusuncelere kapilmaya baslayacak. Erkek arkadasiniz tedavi gormeyi reddediyorsa kendi geleceginiz icin onunla evlenmeyi dusunmeyin.