- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Haber verilmemesine ben de çok sinir olurum. Ben çok yorgunum yatıyorum yarın konuşalım demesi iki saniyesini bile almazdı. İnsan merak eder yahu, yurt dışında başına bir şey mi geldi ne oldu? Siz de bir yerlere gidin ve ona haber vermeyin, mesaj atmayın gittiğiniz yerde bakalım kendisi nasıl tepki verecek? Sorarsa da yorgunum yazamadım ne var dersiniz?Yan yana olunca gönül alır ama bakın mesela gürcistana tatile gitti ailesiyle interneti yok otele gelince konuşuyoruz bir tek dün gitmiş otele bana yazmadan uyumuş çok yorulmuş diye araba sürmüş 1300 km. Bende dışarda sanıyorum bekledim 3 e kadar gelmedi uyudum trip attım uyurken de sabah ne bu trip nedir yani yorgunuz diyip duruyor sanki benim için gitti o yolu
Şunu da anlamıyorum ne kadar yorgun olursam olayım, sevdiğim insana iyi geceler demeden yatamam , hali hatrini sormadan yatamam sabaha uyanacagimizin garantisi yok, bence seven kimse de uykusu da olsa bir iyi geceler demeden yatmaz. Sevgiliniz bana fazla umursamaz geldi, ben sevmiyorum böyle tipleri. Allah kolaylık versin.