2.5 yıllık bir ilşkim var bugüne kadar hiç telefon kurcalamadım.uzağız erkek arkdşmlada.yanıma gelince hafta sonları ne zaman telefonu elime alsam onun rahatsızlık duyduğunu hissediyodum niye ? deyince de arkdşlar terbiyesiz şeyler gönderiyo (capsler) ya da küfürlu msjlar oluyo diyo baktım bir kaç kez cidden de öyle :) son zamnlarda önce bir vermicek gibi yapıyo telefonu sonra gülüyo alıyorum bakıyoruz birlikte bir şey varsa bile yanıma gelirken siliyordur o da ayrı ama..acaba diyorum arama kayıtlarından mı rahatsız oluyo
yalnız yaşıyo sonuçta ne izliyo ne yapıyo bilmiyorum ama o tedirginliği yaşıyorum onda..
Bir de son kavgamız çok büyüktü birbirmize ağır konuştuk(küfür falan değil tabii) böyle bir sarsıntıdan sonra ilşkisini toparlayan var mı? hayatını birleştiren var mı ? biz her şeyi unutucaz atlatııcaz diyo belki ama bazı geceler uykularım kaçıyo unutamıyorum..
siizinde oldu mu böyle durumunuz ?

Bir de son kavgamız çok büyüktü birbirmize ağır konuştuk(küfür falan değil tabii) böyle bir sarsıntıdan sonra ilşkisini toparlayan var mı? hayatını birleştiren var mı ? biz her şeyi unutucaz atlatııcaz diyo belki ama bazı geceler uykularım kaçıyo unutamıyorum..
siizinde oldu mu böyle durumunuz ?
Son düzenleyen: Moderatör: